برای گرفتن مجوز باید به کجا مراجعه کرد؟ اصن بدون مجوز میشه کار کرد؟
برای گرفتن مجوز باید به کجا مراجعه کرد؟ اصن بدون مجوز میشه کار کرد؟
سلام دوستان
من تجهیزات عکاسی رو دارم مثل فلاش سافت باکس و چتر
به نظر شما برای شروع کارم بیرون از خونه کدوم راه مناسب تر هست؟ با توجه به تجربه خودتون بگید - مثلا مدارس یا جای دیگه
سلام دوستان...میشه بگین مدارک مورد نیاز برای گرفتن مجوز آتلیه عکاسی چیه؟
یه سوال دیگه که خیلی کلیه اینه:میشه من دوره عکاسی و نورپردازی رو خصوصی و جای دیگه بگذرونم و واسه امتحان فنی و حرفه ای فقط شرکت کنم یعنی توی دوره های خود آموزشگاه شرکت نکنم؟؟؟؟
دوستان راستش من اول خیلی واسه شروع کار استودیو عکس عجله داشتم ولی بعد دیدم واقعا اشتباه محضه بدون تجربه و یادگرفتن حرفه ای اصول عکاسی کار رو شروع کرد و باید اول کار کار رو با کیفیت مطلوب شروع کرد.....الان تصمیم دارم به صورت خانگی شروع به کار کنم.....و تا مدتی به صورت خانگی کار کنم........ولی می خوام مدارم واسه گرفتن مجوز هم بدونم ......
سلام
برای گرفتن مجوز ، چندتا چیز لازم دارید :
1-مدرک معتبر (دانشگاهی یا فنیحرفهای) یا اینکه در آزمونی که خود اتحادیه برگزار میکنه شرکت کنید
تبصره 1 - کسی که قراره مجوز به اسمش باشه باید مدرک داشته باشه یا در آزمون اتحادیه شرکت کنه (اصولاً اتحادیه فقط یه نفر رو میشناسه اونم صاحب مجوزه)
2- جایی که قراره اتلیه بشه : 20 متر فضای تجاری با قابلیت تبدیل به حجره عکاسخانه ، یا ملک با سند اداری (متراژ رو یادم نیست) که بعد از ارزیابی توسط نماینده اتحادیه صلاحیت مکتن تأیید میشه
3- داشتن سند مالکیت یا اجارهنامه رسمی ملک مذکور به اسم صاحب مجوز
اصل کاریها ایناست...معمولاً برای گرفتن مجوز از نیروی انتظامی هم یه دنگ و فنگی داره...
ابنها مربوط به گرفتن مجوز در تهرانه...شهرستانهای دیگه ممکنه فرق بکنه...سایت اتحادیه عکاسان هم میتونید مطالعه کنید
...باقی بقایتان
خیلی از اتلیه در مشهد هستند که خونه هستند
من زمانی که به اتحادیه مراجعه کردم گفت شرط پذیرش ما برای اتلیه 25 متیر به بالا با تایید شهرداری هست
به شهرداری هم مراجعه کردم گفت باید مکان حتما تجاری باشه و اداری هم نمیتونه باشه که تایید نمیکنیم
حالا سوالم اینه که اینا چجوری بدون تجاری مجوز اتلیه گرفتن .چون از شهرداری هم که پرسیدم جواب سر بالا داد
ضمنا مطمئن هستم بدون مجوز نیستند وگرنه سه سوته پلمپ میشدن
الان اون اتلیه هایی که من میگم همه تو سجاد و تو خیابان اصلی هستند .یعنی وقتی از داخل سجاد میگذری همه را میتونی ببینی .قیمت اجاره یک مغازه کوچولو که تو اون منطقه تجاری داشته باشه بالای یک میلیونه .حالا بالاترین اجاره ای که یکی از این اتلیه ها برا ساختمون چند طبقه میده کمتر از 8 میلیونه.یعنی صددر صد مطمئنم که تجاری نیست چون اگر همچین ساختمونی تجاری بود اجاره اش بالای صد میلیون در ماه بود.میشد کردش پاساژ
مطمئن هم هستم که تجاری موقت هم نیست.
جالبه به شهرداری که میگم میگه حتما قانون تو اون ناحیه فرق میکنه یعنی قانون دو کیلومتر اون ور تر با این ور فرق میکنه ؟از شهرداری اون ناحیه هم میپرسم هی من را به این ور و اون ور پاس دادن.اخرش هم یکیشون گفت اگه میخوای بدونی چجوری ساختمان مسکونی را اتلیه کرد برو از خودشون بپرس(انگار اونا جواب میدن)
فقط برام این سواله که یعنی بازرش شهرداری نمیفهمه یا نمیدونه ؟اگه میدونه چجوری مجوز دادن؟اگه نمیدونه چجوری ساختمون های به اون بزرگی را ندیده؟
کسی میدونه چجوری میشه مکان هایی که مسکونی هست(یک خونه ویلایی دربست مثلا )مجوز گرفت؟