سلام ، ببخشید من نمیدونستم این سوال رو کجای انجمن مطرح کنم واسه همین اینجا میپرسم .
میخوام بدونم در حال حاضر بازار کار عکاسی مثلا تو شهری مثل کرج چجوریه ؟ با فرض اینکه یه آتلیه ی نسبتا خوب داشته باشی و کارت در حد متوسط رو به خوب باشه .
چون من از بعضیا میشنوم که میگن پرنده پر نمیزنه ، بضیا میگن خوبه ماهی 2-3 تا کار عروسی میشه گرفت حد اقل و...
میخوام حد متوسط و نرمال بازار رو بدونم که اگه رفتم کاملا سراغ این شغل ضرر نکنم . چون خودمم سرمایه ی زیادی ندارم میخوام یه سرمایه گذار پیدا کنم ، باید یکم حساب کتاب شده جلو برم
آخه دوست عزیز سوال از این مبهم تر می توان پرسید؟
کسی نمی تواند تضمینی بابت موفقیت یا عدم موفقیت یک بیزنس بدهد.حالا این بیزنس عکاسی باشد بد تر.
بنده با حداقل 10 تا 12 آتلیه نسبتا موفق در کرج همکاری آموزشی دارم.
در 6 ماه اخیر هیچ کدام از بیزنس شان راضی نیستند و از اوضاع و احوال جاری رضایت ندارند.در ثانی چند آتلیه معتبر و معروف در شهرستان کرج هم به دلیل عدم وجود استقبال و مشتری کافی تقریبا تعطیل هستند.در شهرستان کرج 430 واحد دارای مجوز اتحادیه هستند که از این تعداد 100 واحد عملا تعطیل هستند و حدود 210 واحد هم بدون مجوز هستند و یا در حال صدور جواز کسب هستند.
به نظرم در کرج موفقیت چندانی نخواهید داشت.
با توجه به چندین سال همکاری با این صنف به این نتیجه رسیده ام که سابقه و قدمت برای مردم مهم تر از اسم و رسم جدید و کار نو و حرفه ای است.هنوز هم آتلیه های قدیمی و بسیار از مد افتاده و غیر علمی با توجه به راهکارهایی که بلد هستند مشتری دارند در صورتی که چند آتلیه کاملا مدرن و نو و با ایده های جدید و غیر بازاری و چیپ نتوانسته اند موفقیتی کسب کنند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
به نظر منم به طور کلی موفقیت یا عدم موفقیت یک حرفه چیز تضمین شده ای نیست و به خیلی پارامترها ربط داره......
دوست عزیز . برای گرفتن جواز از اتحادیه جواب شهرداری نیاز هست که این جواب همان فیش عوارض شغلی شهرداری می باشد. و برای گرفتن آن باید ملک شما یا تجاری موقت داشته باشد با دایم . البته اگر پارتی یا $ در شهرداری منطقه داشته باشید هم می توانید این فیش را بگیرید ولی با زدن تابلو با واحد تجاری موقت منطقه مشکل پیدا می کنی و در صورت نزدن تابلو با اداره محترم اماکن.(قبلا قانونی بود که اگر جواب منفی هم از شهرداری می بردی مشکل حل می شد و مهم فقط بردن یک جواب یا نامه از شهرداری بود . که الان دیگه منتفی شده)کسانی رو هم که فرمودید مطمئنا اکثرشون تجاری موقت دارند و اون حداقل هم !!!!!!! (اگر می خواهید بدونید pm بدید)
من هم خودم در یکی از خیابانهای اصلی و مهم مشهد آتلیه دارم و ساختمان هم مسکونی می باشد و برایش تجاری موقت گرفته ام.البته بنا به دستور اماکن ساختمان باید دارای درب مستفل باشد و به هیچ واحد مسکونی دیگری هم راه نداشته باشد.
والله در کرج که دقیقا و شدیدا اطلاع دارم که شروع یک فعالیت جدید به هیچ وجه نمی تواند موثر و موفق باشد مگر اینکه ملک خودتان را داشته باشید ( 300 میلیون ) و یک سرمایه گذاری بلند مدت ( دو ساله ) داشته باشید ( حدود 50 میلیوت توان تجهیزات و دکوراسیون ) و هزینه ای حدود 100 میلیون تومان بابت تبلیغات در این دو سال و انتظار برای کسب نظر و جلب مشتری و حدود دو سال از جیب خوردن .
در تهران اطلاعی دقیقی ندارم متاسفانه...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson