منظور من این بود : برای کسی که اشراف کامل به موارد فوق ندارد فلاش های گران و ارزان تفاوتی در خروجی ایجاد نخواهد کرد. باید در حد نیازتان خرید کنید. وگرنه بی فایده است که بروید چند میلیون تومان فلاش بخرید و و در حد یک ست 500 هزار تومانی ازش استفاده کنید.عزیز بزرگوار من هم چون نمیدانم میپرسم
میشه پیشنهادتونو بهم بدین تا اشراف بیشتری پیدا کنم
(اگر یه کتاب جامع هم در خصوص نورپردازی بهم معرفی کنید که بسیار بسیار سپاسگذارتونم)
یکی از دوستان ما تصمیم داشت دوربین و ست فلاش بخره . . . براش قیمت گرفتم و گفتم که فلان مغازه هماهنگ کرده ام اگر خواستی برو بگیر. این هفته دیدمش خوشحال و خندان یکی دیگر از دوستانش براش خرید کرده بود. دوربین رو 50 تومان پایین تر گرفته بود به جاش ست فلاش 700 تومانی را برایش 8/1 میلیون فاکتور زده بود و تمام توضیحات فوق را هم برای توجیه گرانی ضمیمه ارائه کرده بود. ایشون هم کاملاً راضی از یک خرید خوب و تفاوت ها رو هم که متوجه نیست که بخواد بفهمه که مثلاً این ها هرکدام یک کلوین می زنند و دیر شارژ می کند و ... تا دوسال دیگه که بفهمه چی به چیه کلاً جریان ماست مالی میشه.
اگر ندانید پول را بابت چه چیزی می دهید نتیجه اش همین می شود که به جای فومکس اسم شیک فتوفلکس می آید و ....