با سلام
از دوستان کسی اطلاعاتی در مورد فلاش های Star Flash محصول Photoflex داره ( مقایسه مختصری نسبت به فلاش های هم رده )
files_otherProducts__kit-2[w450hmresizeByMaxSize].jpg
با سلام
از دوستان کسی اطلاعاتی در مورد فلاش های Star Flash محصول Photoflex داره ( مقایسه مختصری نسبت به فلاش های هم رده )
files_otherProducts__kit-2[w450hmresizeByMaxSize].jpg
Nikon D300
بستگی دارد که آنها را در چه رده ای ببینید.
در مقایسه با فلاش ها چینی و فروان ( مثل S&S و Vistar و Vestel و Mircopro و ...... اینقدر زیاد هستند آدم می ماند ) یک رتبه بهتر هستندودر نظر داشته باشید که این برند هم در چین تولید می شود هرچند که یک برند آمریکایی است اما در سایت اصلی هم بارها اشاره شده است که در چین تولید می شود اما با کیفیت تر و با اسم و رسم تر است.
اما در مقایسه با برند های با پدر و مادر از قبلی پروفتو و برونکالر و فومکس و ... مقایسه شان بیشتر شبیه شوخی است.البته این ها کیفیت متوسط و رو به بالایی دارند و اینکه یک سری از محصولاتشان بسیار خاص است و در سایر برند ها اصولا وجود ندارند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
منظور منم از هم رده های قیمتی بود ...
با تشکر فراوان از شما
Nikon D300
سلام
دوستان من هم سوال همین دوست عزیز رو دارم. برای عکاسی کودک و پرتره این ست رو به من معرفی کردند. من در حال حاضر توی خونه کار میکنم اما انشالا تا یکسال آینده جایی رو میگیرم. آیا این ست بعدا هم به درد من خواهد خورد؟ 170 ژول برای کار من مناسب هست؟ مکان کارم یه اتاق 12 متری هست.
دوستان من 2 شاخه پروفوتو دارم برای نور اصلی . برای نور بالای سر می خوام یک فلاش معمولی بگیرم. چی بگیرم ؟ بین 400 تا 500 باشه.
دوستان کسی منو راهنمایی نمیکنه؟ میخام برم خرید لطفا کمک کنید.
ببینید خیلی از راهنماییهای انجام شده به راحتی پرسشهای جدید را پوشش میدهد.
دربارۀ این رنج قیمت و استفاده بسیار صحبت شده.
170 به نظرم کم باشد، باید نظر استادان فروم را جویا شد.
.
ببینید نمیگم راه نمیندازه اما جدای از بحث کیفیت ساخت، دقت داشته باشید اغلب کیتهای فلاش در این رنج قیمت مشکلاتی مثل هماهنگ نبودن کلوین را دارند. (در صفحات قبل مفصل بحث شده) حال چقدر این مورد و موارد دیگر برای شما مسئله است به خودتان بر میگردد.
دربارۀ اینکه 170 ژول کافی است یا نه باید نظر دوستانی که عملاً استفاده میکنند را جویا شد اما با فرض بر اینکه نیاز به چاپهای خیلی بزرگ نداشته باشید و با توجه به اینکه چه دوربینی را استفاده میکنید با یکمقدار وقت بیشتر برای ادیت از ایزوی بالاتر دوربین میشه استفاده کرد.
یک موردی که برای خودم سؤال هست:
عکاسی از کودکان با توجه به اینکه بعضاً نیاز هست تا محیط بیشتری را ثبت کنیم (منظور وجود اسباببازی و مانند آن در اطراف کودک) باید از اساس به فکر منبع نور گستردهتری نسبت به اندازههای معمولی موجود برای سافتباکس (یا دیگر موارد) باشیم؟
ممنون
.
سلام
من کیت 300 ژول دارم و هیچ وقت احساس نکرم که زیاده.
ژول زیادو میشه کم کرد ولی ژول کم رو نمیشه زیاد کرد.
صبر کنید تا پولتون بیشتر شه و بعد بخرید ممکنه پشیمون بشید که کمشو خریدید.
هانی معارف وند