برای فلاش های استودیویی کدام برند بهتره S&S یا Profassional ?
و کدوم از این دو قابلیت نصب تمامی سافت باکس ها را دارند؟ چون مدل S&S ای که دیدم دهنه خیلی کوچکی داشت وفقط باید از سافت باکس مارک خودش استفاده کرد ...
برای فلاش های استودیویی کدام برند بهتره S&S یا Profassional ?
و کدوم از این دو قابلیت نصب تمامی سافت باکس ها را دارند؟ چون مدل S&S ای که دیدم دهنه خیلی کوچکی داشت وفقط باید از سافت باکس مارک خودش استفاده کرد ...
تا جائیکه من اطلاع دارم، اون رینگی که سر فلاش میبندند و روش سافت باکس میبندند، انواع و اقسام داره که هر کدوم، وظیفه ی میزبانی سافت باکسهای برند دیگری رو داره. در اصل حکم آداپتور رو داره برای Light modifier های برندهای دیگه .... حتماً هم باید گرون باشه.
اگه درست یادم مونده باشه، در کاتالوک CreativeLight این رینگهای متنوع رو دیدم.
معمولا باید یونیورسال باشه و همه سایزها بهش بخوره ولی فلاش هایی که توکیت 550 هزارتومانی S&S هستند دهانه کوچکی دارند وفقط باید از مدل مخصوص خودش استفاده شود و اینجاست که هیچ ارزانی ای بی علت نیست .... و اگه یه روز این مارک تو بازار موجود نباشه آتلیه کوچک ما چراغش خاموش میمونه . . .
روشن بمونه چراغ همه
لینک
من ست فلاش Prpfassional 150 دارم و مشگلی که باهاشون دارم اینه که موقع نورپردازی حداقل نور فلاش ها خیلی زیاده و مجبورم از دیاف های بالا استفاده کنم وگرنه عکسهام همه اوراکپوژر میشن . . .
ولی با S&S که تو آموزشگاه کار میکردم حداقل نورش کمتره و قابل کنترل تره؟
چه راه حلی دارم برای اینکار؟ البته چون میخواستم اول اس&اس بگیرم وبه اسرار فروشنده این مدل رو گرفتم فکر کنم برم عوضش کنم بهتر باشه .
متشکرم .
در فلاش های چینی با کمکردن قدرت فلاش با مشکل نا هماهنگی وایت بالانس مواجه میشید و کاملا بر روی خروجی تاثیر میگذاره
بهترین راه حل استفاده از فیلتر ND هست اگر بتونید یه فیلتر ND X تهیه کنید که دست شمارو در اتخاب دیاف باز میگذاره
راه حل دوم هم اگر امکانش باشه افزایش فاصله فلاش نسبت به سوژه هست
با سلام
من يك ست فلاش متل دارم ميخواستم ببينم راهي وجود داره كه بتونم در جايي كه دسترسي به برق نيست با يك وسيله اي فلاش رو كار بندازم؟
ممنون
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali