تهران فعلا موجود نیست. ایران فلاش تمام کرده. قیمت جدید هم معلوم نیست .
تهران فعلا موجود نیست. ایران فلاش تمام کرده. قیمت جدید هم معلوم نیست .
سلام به همگی
دوستان قصد تهیه تجهیزات زیر رو دارم اما اطلاعاتی در موردشون ندارم
از دوستان میخوام راهنماییم بفرمایند یا آدرس منبع در مورد روش کار و مزایا یا معایب و .... خلاصه هر چی که باید بدونم (اصلا نمیدونم چه جوری به دوربین متصل میشه دوربینم Olymups E520 که 3 تا فلاش وایلرس رو جواب میده)
البته بین خودمون بمونه تا حالا بغیر فلاش دوربین با فلاش دیگه کار نکردم میخوام تغییر سبک بدم
برای استودیو خونگی میخوام و نمیخوام بیشتر از 600 هزینه کنم
حدود قیمت رو هم بفرمایید
كيت ( پكيج ) فلاش چتر عكاسي مدل Versalight J-160 محصول كمپاني ( جي تي ال ) JTL
داراي توان خروجي 160 ژول و حرارت رنگ 5600 كلوين
3 عدد فلاش 160 ژول
3 عدد سه پايه
1 پك شيدر
1 عددخرطومي
2 عدد چتر
چه اطلاعاتی ؟دوستان قصد تهیه تجهیزات زیر رو دارم اما اطلاعاتی در موردشون ندارم
تاپیک نورپردازی استودیویی رو از اول مطالعه کنید.. 3-2 روز بیشتر زمان نمیبره.. جواب خیلی از سوال های توی ذهنتون داده میشه..
بوسیله تریگر. دستگاهی هست که روی کفشک فلاش دوربین نصب میشه و ارتباط رو برقرار میکنهاصلا نمیدونم چه جوری به دوربین متصل میشه
پـوریـا ارشدی
این آموزش رو هم که جناب محبی زحمتش رو کشیدن حتما مطالعه کنید.اطلاعات خوبی به شما میده:
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم
ممنون
اونکه بله باید سر فرصت همه رو بخونم ولی
منظورم درمورد تجهیزات بود آیا ارزش خرید داره و به چه قیمتی؟؟
160 ژول کم نیست
اصلا تجربه ندارم
خرید عجله ای هستش
اینا فقط فلاش هستن یا قبل فلاش زدن میشه روشنشون کرد و درستی نور پردازی رو چک کرد (مدلینگ ؟؟)
یه لینک جالب در مورد paulcbuff einstein-alien bee
http://www.soundadviceblog.com/digit...ul-c-buff-inc/
دوستان من کنون 60 دی دارم با کیت فلاش انسر
وقتی سافت باکس و چتر روشن میکنم تریگر به هر کدوم وصل باشه همون فلاش میزنه -اون یکی دیگه نمیزنه - تنظیمات خاصی باید انجام بدم ؟
فلاش انسر دارم - وقتی وصل میکنم ازش دود میاد بیرون - یا مثلا یه فلاش دیگه که به سافت باکس وصل کردم یه مدت که میگذره دقت میکنم - نور مدلینگ کم و زیاد میشه
مشکل از چیه ؟ چیکار کنم ؟