باور بفرمائید Google چیز بدی نیست !!
Fresnel در اصل نوعی عدسی پر چین و شکن است که قدمتش به زمان فانوس دریایی میرسه ... در عکاسی و سینما هم بعنوان یک Light-Modifier استفاده میشه.
شاید با پرسیدن اینگونه سوالات در این تاپیک، شخصی حوصله کرده، جوابی کوتاه به شما بدهد.
اما جستجو در گوگل و ویکیپدیا، تبعات مثبت بسیار بیشتری را برای شما در بر خواهد داشت دوست گرامی.
اگه سرچ میکردید ... ؟
کنار همون عکس رو مطالعه بفرمائید، به انضمام این لینک
در تكميل فرمايشات جناب بياتي با اون اهرمي كه در بالاي اين وسيله وجود دارد اين امكان را براي شما فراهم ميكند تا شما بتوانيد پهناي نور را كم يا زياد كنيد . از اين وسيله براي نورپردازي صورت پرتره و بكگراند بيشتر استفاده ميشود .
به نظر من اگه قرار باشه موضوعات را ارجاع بديم به گوگل و.....ديگه كسي از اين فروم چيزي ياد نميگيره واصلا چه نيازي به اين سايت است .شايد براي كسي كه در روزهاي بعد هم سري به اين تاپيك زد يه چيزي ياد بگيره. چه بسا خود من كه چيزي هم بلد نيستم از اين فروم بسيار ياد گرفتم .
معذرت بابت آف تاپيك
مجید صادقی
سلام دوستان
من تصمیم دارم یک فلاش استودیو بگیرم نمی خوام از 400 هزار تومان بالا تر بره
در سایت نورنگار یک فلاش 150 StarFlash هست که 300 تومان در می یاد که با پایه و کاسه 400 می شه
از طرفی دنبال اینم که در بیرون با فلاش کار کنم که نیاز به باتری داره
خواستم ببینم به نظر شما فلاش چینی که باتری هم داره بگیرم یا اینکه همین StarFlash بگیرم بعد با باتری ماشین و اینورتور برقش تامیین کنم
ممنون می شم نظرتون را بدونم ؟
ولي اونيكه من باهاش حرف زدم قيمت اينورتر 500 كيلووات رو با امكان شارژ فندكي ماشين 55 هزار تومن گفت وبا امكان شارژر برق شهري 195 هزار تومن كه ابته با يك ياطري حساب كرد شد حدود 300 هزار تومن.کد HTML:http://barghkala.com/ItemList.aspx?s=markid&markid=371883323
باز نميدونم اگه ارزونتر وبهتر پيدا كرديد منم با خبر كنيد .
ممنون
مجید صادقی
اینورتر اصلاً شارژ نمیشه! من نمی دونم اینی که به شما گفته چیه! اینورتر یک دستگاه مبدل است که برق 12 ولت مستقیم رو به 220 ولت متناوب تبدیل میکنه. مثلاً برق باتری ماشین رو به برق شهر(البته شبیه به برق شهر).ولي اونيكه من باهاش حرف زدم قيمت اينورتر 500 كيلووات رو با امكان شارژ فندكي ماشين 55 هزار تومن گفت وبا امكان شارژر برق شهري 195 هزار تومن كه ابته با يك ياطري حساب كرد شد حدود 300 هزار تومن.
باز نميدونم اگه ارزونتر وبهتر پيدا كرديد منم با خبر كنيد .
الان چینی هاش هم هست . ارزون شده از 30 به بالا. بسته به توانش . مثلاً من یک 1000W دارم . . . 100 واتش هم هست.
سلام
محمد رضا جان در جریان هستم روش کار اینورتور
سوال بنده این بود که آیا فلش چینی که باتری دادند را بخرم یا یک فلاش از سایت نورنگار به نام starflash خریداری کنم ؟ که بعد می شه با باتری و اینورتور برق را تامبن کرد ؟
سپاس