روزبه جان، عمومی عرض کنم خدمتت شاید سوال دوستان دیگری هم باشه.
نماینده اش، شرکت پاسخ است که در شرکت نوین تجارت پارسیان مستقر است.
روزبه جان، عمومی عرض کنم خدمتت شاید سوال دوستان دیگری هم باشه.
نماینده اش، شرکت پاسخ است که در شرکت نوین تجارت پارسیان مستقر است.
پروژکتور ( نور دائمی ) تو آتلیه همیشه باید باشه ؟ کدوم مدل بهتره و قیمت چقدره ؟
نه! چطور به این نتیجه رسیدید؟ پرژکتور؟؟ برای تامین گرما؟ یا نور؟ برای عکاسی؟
در مورد مدل من ایرانی شو دارم اما یکی از دوستان ست فومکس رو تهیه کرده بسیار تعریف می کرد و می کقت گرمای خیلی خیلی کمتری نسبت به مدل های ایرانی دارن. البته جدیداً یکی از فیلمبرداران خوش سلیقه از ترکیب پاورهای کامپیوتر و نورهای ثابت ست جالبی رو درست کرده 800 وات اما بسیار پر قدرت و دقیقاً با کلوین 5400 که بسیار به نور دیل لایت نزدیک هست و کاربردی تر ولی جذابترین قسمتش کاهش مصرف برق هست بسیار بسیار کم مصرف و مقرون به صرفه هست 150 تومن هر شاخه ناقابل !!! من هنوز نتونستم خودم شخصاً تهیه کنم اما بزودی اقدام خواهم کرد نتیجه رو به اطلاع دوستان میرسونم.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
سلام
یه مشکلی امروز حین کار برام پیش اومد که پاک گیجم کرد .
یه فلش استدیویی RimeLite داشتم . در محل عکاسی فهمیدم که رادیو ترگر نیوردم . سیم سینک همراه فلش بود ، اما تازه امشب فهمیدم که D7000 ورودی سیم سینک نداره :)
خب مجبور شدم شیرین کاری کنم : فتوسل فلاشهد رو فعال کردم و فلاش SB800 رو در مود ریموت استفاده کردم برای اینکه با نورش فلاشهد رو تریگ کنم.
خب جواب هم داد...
تا وسط مسطای کار خوب بود اما به یکباره مشکل بروز کرد،فلاشهد با توان خروجی تنظیم شده فایر نمیشد،تخلیه میشد،اما نورش کم بود و باعث میشد عکسها تیره و گاهاً کاملاً سیاه ثبت بشن...
نمیدونم چرا اینطوری شد...قاعدتاً هم نباید ربطی به سیستم تریگر مندرآوردیم داشته باشه،بهرحال اون فتوسل یا نور رو میبینه و با تنظیماتی که روی فلاش ست شده فایر میشه ، یا اصلاً فایر نمیشه...درست نیست که با قدرت کمتری فایر بشه...
اتفاقی که میافتاد این بود که چندتا عکس میگرفتم و همه این مشکل رو داشت،بعد یهو درست میشد...بعد از نو خراب میشد...
یه کشف حیرتانگیزی که کردیم ، این بود که وقتی کاغذ بکگراند پشت محصولات رو برمیداشتیم،مشکل حل میشد،باز که بکگراند رو میذاشتیم باز فلاش درست تخلیه نمیشد...
حدسی که خودم زدم این بود که شاید وقتی بکگراند رو میزاریم،علاوه بر نور Sb-800 نور فلاش سرخود دوربین هم که داره مستقیم به بکگراند میخوره،به فلاشهد میرسه و فلاشهد قاطی کرده...نمیدونه چی بی چیه!اما استدلال از این آبدوخیاریتر نمیشه.
حالا کسی از این مشکلات داشته؟
گفتم شاید مشکل از فلاشهد باشه،خونه که رسیدم،فلاش رو از روی کلیدِ تستش در قدرتهای مختلف امتحان کردم و مشکلی نداشت و در فولپاور هم چندبار پیاپی فایر کردم و به نظر اوکی بود!
حقیقتاً علقم به جایی قد نمیده!
دوستان ایدهای دارن؟
عجب وضیه...
ویرایش توسط ahmad.abaee : Wednesday 7 November 2012 در ساعت 00:28 دلیل: ارسال پست تکراری
سلام . الان 6 ماه هست که دارم تحقیق میکنم که یه ست فلاش خوب با عمر و کارایی خوب بگیرم . انقدر با مارک های زیادی آشنا شدم که سر گیجه گرفتم .
الان 3 مارک را در نظر دارم . اگر کسی از این مرک ها اطلاعی داره راجع به قیمت و کارکردشون لطفا منو راهنمایی کنه
این یه مارک هستش :
fomex
multiblitz
dream light
و سوال دیگه این که همشون چینی شون تو بازار پیدا میشه یا میشه کره ای هم پیدا کرد ؟