خواهش میکنم
والا من اگر باشم همه رو با یه قدرت تهیه میکنم که بعداً توی کار باهاشون راحت باشم
شما که 2تا فلش Rx هم داشتین دیگه چرا انقدر مردد هستین...الینکروم بگیرین و ست رو کامل کنید
جناب مبین علی ، در واقع دوستمون Shetab2 این فلش رو به iman kh پیشنهاد دادن .
در مورد خوبی این فلش شکی نیست اما دسترسی جهت خریدش هم خیلی سخته چه برسه به نگهداری . و چون سنگین هم هست،مسافر اونور آب هم اگر آشنای نزدیک نباشه تمایلی به خرید و آوردنش نشون نمیده...امتحان کردم که میگماااااا
ممنون مجددا
مردد بودم چون نوع کار تغییر میکنه و حقیقتش اختلاف هزینش زیاد مهم نیست (شاید اختلاف هزینه ست کامل لوازم profoto با elinchrom به اندازه درامد حاصل از ۵۰ مراجعه کننده باشه)
اگر ایران بودم وضع کاملا فرق میکرد و شاید حتی elinchrom هم توجیه اقتصادی نداشت
باز هم ممنون از وقتی که گذاشتین هم از شما و هم از بقیه دوستان
دوستان من ست فلاش انسر دارم
لامپ مدلینگ نور زرد میده
اما تو آموزش های کلبی لامپ هاش ال ای دی هستند
میشه منم واسه فلاش هام ال ای دی بگیرم ؟
کلوین لامپ مدلینگ، نزدیک به کلوین لامپ های التهابی (تنگستن) و حدود 2700 تا 3400 است که به چشم ما به رنگ زرد میاید.
با توجه به اینکه در اغلب موارد، نور مدل در ثبتها تاثیری ندار/د، فرقی بین لامپ التهابی و LED برای نور مدل نیست. ضمن اینکه نور LED هم سفید و زرد و آبی داره که مسئله رو کلاً سلیقه ای میکنه ... یعنی اگر LED زرد هم ببندید، تفاوت چندانی نمیکنه
مطلبی که هست اینه که شدت نور LED سرپیچداری که به جای مدل اصلی میبندید، خیلی کمتر از مدل اصلی است و شوربختانه دیگه قابلیت کم و زیاد کردنش رو نخواهید داشت. اگر کم و زیادش کنید، برای چند ثانیه، بصورت چشمک زن، خاموش و روشن میشود و مجدداً با قدرت قبلی روشن میماند.
در فیلمهای آموزشی بعضاً موارد لوکس و خارج از عرفی دیده میشود که بیشتر از آنکه واقعاً واجب باشند، هوس برانگیزند
یک سوال
آیا میشه یک یا دو فلاش elinchrom BRX 500 رو به همراه ۳ فلاش profoto D1 air استفاده کرد ؟
آیا اونها هم با profoto air remote شلیک میشن ؟ یا نیاز به وسیله دیگه هست ؟ فتوسل دارن که وقتی بقیه فلاشها شلیک شدن اونا هم شلیک بشن ؟
ممنون