تا اساتید هستند من هم یک سئوال کنم: معمولاً فاصله نور بک را از خود بک چقدر در نظر می گیرید؟ و فاصله سوژه را از بک و نور مربوطه؟
تا اساتید هستند من هم یک سئوال کنم: معمولاً فاصله نور بک را از خود بک چقدر در نظر می گیرید؟ و فاصله سوژه را از بک و نور مربوطه؟
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
سلام
تا اساتید جواب کامل رو بخواهند بدهند بد نیست بدونید من بدون تجهیزات یک روز کامل رو برای گرفتن سه عکس صرف کردم. بعد از گرفتن صدها عکس و کلی جابجا کردن محل دوربین و سوژه تونستم چند تا عکس که کار من رو راه بندازه بگیرم. البته ناشی بودن من رو هم به مشکل نبود تجهیزات اضافه کنید.
مورد دیگه هم اینه که شما بدون این تجهیزات فرصت تجربه اندوزی و کار با این وسایل رو هم از دست می دهید.
پویا پریدل
این لفظ اساتید رو که می فرمایید آدم مجبور میشه جواب نده! امیدوارم دوستان دیگه هم نظرشون رو اعلام کنند تا بهتر بتونید نتیجه بگیرید.
بهترین پاسخ برای این سوال اینه : امتحانش مجانیه! شما دوربین دارید لنز هم دارید پنجره هم که همه جا هست! از دوستی بخواهید آماده شود و ازش عکاسی کنید.اگر به هیچ عنوان تجهیزات نورپردازی نداشته باشیم و بخواهیم فقط با استفاده از چراغ های داخل خانه مثل لوسترها عکاسی کنیم،این کار شدنیه؟
یعنی با همون نور محیط عکس رو بگیریم و با ادیت به نتیجه تقریبا مطلوب برسیم؟ مثلا توی روز با استفاده از نور طبیعی ای که از پنجره داخل خانه می شه؟
به نظر من بله میشود. و کار شیرینی هم هست. البته نتیجه متفاوت از نتیجه همراه با نور پردازی می باشد. (نمی گویم بهتر یا بدتر صرفاً متفاوت) در این شاخه هم می توانید نور را هدایت کنید با پرده توری تلطیف کنید و ...
و اما به یک نکته توجه کنید : دوربین شما نورسنجی نقطه ای ندارد. برای این کار تقریباً واجب است. به هر حال می توانید با آزمون و خطا و محاسبات ذهنی به نوری که می خواهید برسید.
باز هم به نظر من برای این منظور از لنز 200-70 تان استفاده کنید نه 55-18 !
و ضمن تشکر از آقای محبی . منظورم فاصله بین فون و عکاس است. سوژه هم که حدود 5/2 3 متر از فون فاصله بگیرد می ماند 8 9 متر . البته من عکس های قدی با 200-70 مد نظرم بود که چندان هم معمول نیست. وگرنه این فاصله نیازی نیست. و اینکه بنده بک سفید را کلاً با نور می سوزانم. و برای همین فاصله بیشری بین سوژه و فون می گذارم.که نیازی هم به این حد نور دهی نیست.این هم یک نوع چیدمان است.
ممنون
سلام
با نور روز مي توان عكس بگيريد به شرطي كه همانطور كه آقاي ميلاني فرمودن بتوانيد نور را ملايم تر كنيد و از يك سطح بازتابي كه حكم رفلكتور را بازي كند كمك بگيريد ( فيلم آموزشي در اين مورد ديده ام با سرچ در U تيوب موارد جالبي موجود است ) . با نور لوستر و ... دور از ذهن است كه بتوانيد با اديت به يك عكس خوب برسيد چون خيلي مسير دشواري را بايد طي كرد . اگر موفق شديد نتيجه و مسير طي شده را اعلام فرمائيد
==========
علي چاوشي
يك نكته ديگر كه بنده شخصا تجربه نمودم و البته در نتيجه كار خيلي موثر بود نوع آرايش و يا حتي پن در آقايان است.
نوع آرايش و مقدار آن در نشستن نور روي صورت و يا رفلكت آن نتيجه را تغيير خواهد داد مخصوصا براي شما كه ابزار تلطيف نور كمتري در اختيار داريد.
حتي رنگ رفلكتور براي پوستهاي متفاوت قطعا موثر است.
البته جناب محبي عزيز و ديگر دوستان نيز چنانچه اين تجربه را نيز مرقوم فرمايند ممنون ميشوم.
نادر مسلمی
یکی از دوستان یه لینک در یکی از فروم ها گذاشته بود که انواع نور پردازی پرتره را با نمایش وسایل نورپردازی استودیوی مربوطه اعم از انواع فلاش و سافت باکس بصورت مصور و دقیق توضیح داده بود. به یاد ندارم دقیقا در کدام فروم بود ولی هر چه میگردم پیداش نمی کنم. اگر شما دوست عزیز بیاد دارید من را راهنمایی کنید. تشکر
آقا متشکر، این سایت هم که شما معرفی کردی بسیار جالب و مفید بود، اما اون سایت کذایی برخلاف این سایت که نمای گرافیکی از بالای تجهیزات و جانمایی اونا نسبت به مدل رو کنار عکس گذاشته، اون عکس های پشت صحنه استودیو رو گذاشته بود و مثلا عنوان کرده بود که فلان نوع سافت باکس .
در هر صورت باز هم تشکر میکنم ، سایت مفیدیه.
از منوی بالای سایت Lighting Lessons
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
علیرضا اصلانی