با سلام
میخواستم بدونم ایا با 500 تومن میشه این ست رو جمع کرد:
یه هد 200 ژول با پایه.160 ژول با پایه.سافت باکس 60*90 .چتر دیفیوزر.رفلکتور چندکاره و چه برندی باشه؟
و اینکه دوربینی که دارم میگیرم 7D هست آیا نیازی به رادیو هست.اگه هست با چقدر میتونم یه چیز نسبتا خوب بگیرم.ممنون میشم اگه یه جای مناسب تو تهران معرفی کنید که از اونجا بگیرم(صد البته تو پیام خصوصی)
البته من تهران نیستم ولی اگه جای مطمئنی باشه که پول رو بریزم به حساب و بفرستن خیلی خوبه...پیشاپیش ممنون
دوستانی که حدود 800 تومان میتونن هزینه کنن به نظر من کیت فلاشهای Photoflex هم خوبه.
کیت ساده دو شاخه شامل:
هد فلاش 300 ژول استار فلاش یک عدد
هد فلاش 150 ژول استار فلاش یک عدد
سافت باکس 80*60 یک عدد
چتر سفید 30 اینچی یک عدد
سه پایه دو عدد
قيمت: ۸,۰۰۰,۰۰۰ ریال
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
من یک دوربین canon S90 دارم.میخواهم در منزل یک آتلیه کوچک راه اندازی کنم .میخواستن بدانم آیا میشود با این دوربین واگر میشود باچه امکانات حداقلی ؟
باتشکر
سلام...
ببخشید دوستان تمام دوربینهایی که کفشک فلاش دارن، میشه روشون رادیو کنترل نصب کرد و کانکتور خاصی لازم ندارن؟
کفشک دوربین های سونی متفاوت است. البته هم تبدیلش هست هم رادیو های همکفشک برایش هست
دوستان با پوزش مجدد...
میشه یکی از دوستان یک توضیح مختصر بده که رادیو کنترل چطوری با فلاش ارتباط برقرار میکنه؟
آیا داخل فلاش گیرنده وجود داره؟ یا باید یه کنترلر روی فلاش هم نصب بشه؟
ممنون میشم اگر جواب بدید...
دوست عزیز به نوع دوربین و فلاش بستگی داره
مثلا دوربین 7D بدون نیاز به رادیو تریگر میتونه به فلاشهای سازگار با این دوربین مثل کانن های اسپیدلایت فرمان بده در بقیه موارد به رادیو تریگر نیاز دارید که برای توضیحات بیشتر به تاپیک رادیو تریگر مراجعه کنید.
ویرایش توسط dayani : Wednesday 19 January 2011 در ساعت 15:07