احسان عزیز، چیز سختی از کاوه عزیز میخواهید! بدون دانستن شرایط دقیق شما، ارائه راهحل بسیار مشکل است.
عکسی واید بگیرید تا سوژه و خودنورها و موقعیت بکگراند را به نمایش بگذارد. آن طور میتوان دقیقتر بحث کرد.
سلام
به نور موی عکس زیر دقت کنید.نور به صورت یکنواخت روی تقریباً عمده حجم موها وجود دارد. با اسنوت که نمیشه به این نتیجه رسید . این نور پردازی چطور انجام میشود؟
[/IMG]
پ.ن: عکس به دلایلی که میدانید از سمت پائین کراپ شده است
فرزام
فرزام جان اول اینکه یقینا جناب محبی بهتر و دقیق تر راهنمایی خواهند نمود ( مثل همیشه )
اما بنده تجربه ام اینطور است که ما در آتلیه یکی از دوستان هر کاری کردیم به این نور نرسیدیم.تا اینکه یک مجیک آرم ( یا سه پایه بوم ) خریدیم ( قیمت هم حدود 100 هزار تومان است )بعد یک سافت باکس بسیار کوچک را به همراه یک شاخه JTL 160 بر روی کمترین قدرت قرار دادیم و بوسیله مجیک آرم آن را به سقف چسباندیم.فاصله سافت باکس با سر سوژه حدود 1.5 تا 2 متر بود.بعد با بازی کردن با نور ها به این نور که مد نظر شما است رسیدیم.اگر مقداری قدرت را بیشتر می کردیم کل موها و اگر قدرت در حداقل بود ( که 8/1 است ) یک نور Hair بسیار زیبا حاصل می شد.
این تجربه بنده است البته.شاید زیاد اصولی نباشد اما فعلا که رضایت بخش بوده است.
پی نوشت...
خواهش می کنم جناب محبی عزیز...
و بعد اینکه خوشحالم که روش ما اصولی بوده و تقریبا علمی.مثل اینکه شاگرد های خوبی هستیم.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با یک چتر یا سافت باکس کوچک از بالای سر.
با یک پایه فلاش و یک بوم میتوان این کار را انجام داد. یا با نصب آن با یک وسیله ساخت خودتان از سقف استودیو.
البته تجربه شخصی من برای انجام این بوده که سافت باکس (بزرگ!) خیلی بیشتر مستعد فلر است. اما با چتر مشکلی ندارم.
چون از خرید بوم تنبلی کردهام، از یک چتر و رفلکتور برای این کار استفاده میکنم.
پینوشت: ببخشید با کاوه جان خط رو خط شدم!
ویرایش توسط Amir Mohebi : Monday 26 May 2008 در ساعت 21:50
دفتر مشق بنده را هم ببینید:
ویرایش توسط Amir Mohebi : Monday 26 May 2008 در ساعت 22:24
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
چشم کاوه جان
سلام
امیر عزیز
ممنون که مثل همیشه سخاوتمندانه راهنمائی می فرمائید.
این بوم که می فرمائید به سه پایه فلاش وصل میشه دیگه؟ سه پایه جدا که نداره؟(شبیه بوم صدابرداری ویدئو)
منظور شما از فلر این است؟> Flare
میشه یه عکس از این سیستم چتر و رفلکتور که میفرمائید بذارید؟
این حرکت در موها رو با فن (FAN) ایجاد کردید؟ حالت خیلی زیبائی داره که کاملاً زشتی صورت رو پوشش میده
بی سواتی ما رو که منجر به این سیل سوالات بی پایان در فروم شده ببخشید
فرزام
سلام
من یک سافت باکس خودم درست کردم و از ان برای Hair Light استفاده می کنم .و نتیجه مورد نظر شما جناب فرزام را با ان می گیرم .ولی خوب ساختش یک روز وقتم را گرفت . سایزش هم 25 * 45 سانتیمتر است .مواد لازم .
یک فلاش ایرانی تابش 160 که قبلا داشتم . یکعدد کارتن با ابعاد مورد نیارتان . 2 متر پارچه ساتن سفید . 2 متر پارچه برای پوشش خارج کارتن .براساس سلیقه خودتون و کلاس کار . البته من پایه بومش را هم درست کردم که دیگر تنبلیم امد عکسش را بگیرم برایتان بگذارم اما اگر نیاز است بگویید من در خدمتم .
امیر جان یادت رفته طریقه ساخت سافت باکس بوسیله اسد با دیگ رو توضیح بدی .(خدا بگم چکارتون کنه یادش که افتادم کلی دل درد گرفتم از بس خندیدم )
این هم تصویر پیوست .
[IMG]http://i25.*******.com/10r79k9.jpg[/IMG]
اسدالله مداح