نوشته اصلی توسط
m like mother
در مورد کتاب حرفتون درسته باید برم سراغش
اما در مورد موزیک ویدئو که شما نمی دونید من کی هستم یا چقدر دانش فنی کار رو دارم که گفتید کمی آموختن مفیده
اصولا اگه در مورد نور هم دارم تحقیق میکنم برای اینکه دوست دارم تو همه ی رشته ها به اطلاعاتی داشته باشم وگرنه از نور پرداز حرفه ای تو کار استفاده می کنم من فقط در مقام کارگردان میتونم صاحب ایده باشم و از تصویر بردار و نور پرداز و ... استفاده کنم تا کیفیت کار بره بالا ... اما همیشه به عنوان یه کارگردان دوست دارم (و باید) از تصویر و نور و ادیت و اجزای دیگه سر در بیارم
بازم از راهنمایی شما ممنون
سلام
قصد جسارتی نبود. امیدوارم در كارتان در مقام كارگردان موفق باشید.
اگر هم میگم اموختن مفیده برای اینه كه در بین كارگردانهای وطنی یا شما بهمن تیرگان هستید و یا اینكه در خصوص نور باید بیاموزید. من كارگردانی به جر ایشان مسلط بر نور نمیشناسم. موزیك ویدئو بی وفا با صدای ایوان ساخته ایشان رو اگر ندیده اید حتماَ ببینید.
کد HTML:
http://www.pixelstudio.tv/html/index.html
در ساخت موزیك ویدئو در داخل كشور با توجه به قیمت رایج كار در حدی نیست كه بتوان از عوامل نور و تصویر مشابه سینما استفاده كرد،مگر اینكه بخواهید از سرمایه شخصی مایه بگذارید. امیدوارم شما پایه گذار ساخت موزیك ویدئو فنی در كشور باشید . عمده موزیك ویدئو های داخلی رونوشت های ملال آور و ترحم برانگیزی از نمونه های خارجی است.
موفق باشید.