سلام دوستان
متاسفانه من وقت گشتن در سایت و پیدا کردن جواب سوال هام رو ندارم واقعا.خواهشمندم دوستانی که کار حرفه ای کرده اند راهنمایی کنند که چه چیز هایی لازم دارم.
بنده در حال عکسبرداری از محصولات یک کمپانی تولید کت و شلوار مردانه هستم.
امکانات موجود به قرار زیر است:
دوربین: cannon kiss X5
لنز 100-55 cannon
نور: یک فلاش 300 و یکی هم 250 ژول --- دو تا سافت باکس حدود 50 در 70 سانتی. ضمنا نه کاسه ای در کار است نه اسنوت نه شیدر و نه هیچ چیز دیگه. مقوای سفید به عنوان رفلکتور استفاده می کنم.
بک گراند یک فون سفید که برای کار کوچک است و با توجه به فاصله ای که باید به سوژه از بک گراند بدم ( در حدود یک و نیم تا دو متر) نصف سوژه از بک گراند میزنه بالا و کف اتاق هم معلوم میشه. سوژه یک مانکن قد بلند است که البته زنده نیست. حدود 190 سانت بلندی داره. فعلا نیم تنه بالایی رو یعنی کت رو عکس میگیرم. مهمترین مشکلم فعلا بک گراند مناسب است.تم کار طبق خواست و سلیقه کمپانی تیره و یا under انتخاب کردم. فضایی که دارم فعلا حدود 3.5 متر در 6 متر هست. با توجه به اینها چه رنگ یا رنگ ها و چه ابعادی برای بک گراند پیشنهاد می دهید دوستان؟
سوال بعدیم اینه که کاسه ، شیدر ، اسنوت و یا هر چیز دیگه ای با توجه به توضیحاتم کدومشون کاربردی تر خواهد بود تا بگم تهیه کنند. یا اصلا لازمه یا نه؟
سوم این که با دو تا سافت فقط میشه به سوژه نور داد و بافت رو در آورد و برای بک گراند چیزی ندارم برای نور دادن و فضا سازی. چه کار میشه کرد؟ یا اینکه نور دیگه ای لازم هست؟
یه سوال دیگه این که چیدمان نور چطور باشه به نظر شما دوستان با توجه به تجربتون؟ و یا اینکه رفرنسی برای این نوع کار سراغ دارید ؟
راستی من خودم وقت ادیت عکس رو ندارم و با توجه به اینکه ادیتور حرفه ای وجود ندارد! باید حتی الامکان عکس ها جوری باشه که کمترین دستکاری توش انجام بشه! یعنی فضای عکس مناسب باشه و نور اوکی باشه. (خیلی نگرانم که عکسم رو خراب کنند!) با توجه به همه اینها پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم