درود
باز هم مشکل از نوع پانتوگراف
یه ست 4 ریل و 4 آکاردئون خریدم و همه ی کارهای نصبش رو کردم.فقط مونده سیم ها.
اون ها رو تا ریل ها بالا بردم ولی نمیدونم چطور سیم ها رو بکشم که بتونم ریل ها و اکاردئون ها رو به هر طرفی خواستم ببرم.
اگر ممکنه راهنمایی کنید.یکی دو روزه هر چی سرچ میکنم هیچ طریقی در مورد این کار پیدا نمیکنم.بعضی ها میگن که یه سه راه به سقف پیچ کن و سیم ها رو به اون ببند.ولی اول مساله ی ارتفاع سه راهی برق هست و بعد هم مساله ی اویزون بودن سیم ها.خودم به فکرم رسید که مثل جئرثقیل های سقفی یک سیم بکسل وصل کنم و بعد کابل ها رو به صورت حلقه ای بهش آوزیون کنم.اما نمیدونم کارساز هست یا نه.چون این کار رو فقط روی دو ریل متحرک با یک جئرثقیل دیدم.هیچ کاتالوگ یا دفترچه ای هم تو ست نبوده که بخوام ازش استفاده کنم و هیچ تاپیکی در این انجمن پیدا نکردم که در این مورد توضیحی بدند.
اگر ممکنه دوستان توضیحی بدند ممنون میشم.راستش تنها چیزی که برای باز کردن مغازه گیرش هستم همینه.جدا از این فکر میکنم اگر بعد از این تاپیک مرجعی برای پانتوگراف داشته باشیم بد نباشه که این سردرگمی من برای بقیه پیش نیاد و زودتر به جواب برسند
پ.ن: مثل این که قراره مشکلات رو خودم حل کنم :دی.نمیدونم چطور اما بر خلاف روزهای قبل به نتایجی رسیدم.و فهمیدم که باید یه چیزی شبیه به عکس زیر درست کنم (در کل تو ست من فقط 4 عدد بود برای 4 آکاردئون)
25038684.jpg