ببخشید روی صحبتتون با من بود یا جناب mdei؟
Printable View
سلام دوستان عزیز
من برای گرفتن کارت عکاسی و فیلمبرداری می خوام اقدام کنم نمی دونم باید کجا برم؟؟؟
می گن یه سری کتاب هست که از روی اوونا امتحان می گیرن. می دونین کتاب ها اسمشون چیه و از کجا باید تهیه کنم؟؟؟ راستی امتحان به چه صورتی هست؟؟؟
باتشکر احسان
دوستان من این رو پیدا کردن. منابع آزمون اتحادیه:
منابع امتحان فنی
والا من خودم تا حالا دنبال این موارد نگشتم و اطلاعی ندارم......فقط چیزی رو که در ویدئو ها دیدم گفتم.....کلا نظرم این هست که از هر جنسی که خودتون میبینید مناسبه استفاده کنید و یک طرفش رو مشکی مات و طرف دیگر رو سفید مات رنگ کنید و دو لنگه رو به هم ( به هر طریق خلاقانه که به ذهنتون میرسه) وصل کنید...........شاید بتونید از نوعی تخته خیلی سبک استفاده کنید....یا حتی به جای تخته یه تیکه,از فریم (چارچوب) استفتده کنید و فریم خالی رو با پارچه بپوشونید.................................
یه چیزی برام خیلی جالب هست. داخل فروم های خارجی زمانی که پست داده می شه قبل از Commit کردن جواب پست رو دادن!!! خیلی باعث تاسف هست که خیلی از دوستان آگاه هستن و هیچ پاسخی نمی دن. ما تنها مردمانی با شعار های بسیار هستیم که همیشه توقع پیشرفت داریم. اما با این رویکرد هرگز به این هدف نمی رسیم. من نا آگاه هستم. و متاسفانه اتحادیه هم اصلا کمکی نمی کنه. اتحادیه منابع زیر رو معرفی می کنه:
تکنیک عکاسی نوشته آندریاس فی فینگر – ترجمه نصرالله کسرائیان
فن و هنر عکاسی : نوشته دکتر هادی شائیه، انتشارات علمی و فرهنگی
عکاسی رنگی 1 و 2: نوشته همایون ابراهیمی – انتشارات سازمان فنی و حرفه ای
فرهنگ واژگان سینمایی – انتشارات حوزه هنری
مبادی سواد بصری
ترکیب بندی در عکاسی
من با یکی از دوستانم که آتلیه داره صحبت کردم گفت کتاب تکنیک های عکاسی رو بخون. خیلی بهتر هست و تمامی کتاب های ذکر شده در بالا رو پوشش می ده. حالا موندم. ممنون می شم بهم کمک کنید. می خوام بدونم امتحان به چه صورتی هست. چه سوالاتی مطرح می شه؟؟؟
باتشکر
سلام
اول یک درخواست.
بحثهای بیربط ر در پستهایتان ارسال نکنید چون باعث میشود که پست شما به تاپیک بحهای بی ربط منتقل شود.
مورد دیگر اینکه شما ابتدا تاپیکهای مرتبط را مطالعه کنید.پاسخ بسیاری از سوالاتی که تکراری پرسیده میشوند در آنها داده شده است.پاسخ به سوالات تکراری هم از حوصله اکثر افراد خارج است.اگر به سوال پاسخ داده نشده باشد هم هیچ کاربری تعهد نداده که حتما اگر پاسخ سوالی را بداند پاسخ دهد که پاسخ ندادن به سوالات دلیلی شود که شما به خود اجازه زیر سوال بردن و محکوم کردن عموم کاربران را بدهید.
دوست عزیز من هرگز همچین اجازه ای رو به خودم نمی دم حتی یک نفر رو زیر سوال ببرم چه برسه به عموم کاربران. دوست عزیز کسی وظیفه نداره پاسخ بده اما این لطفی هست که دیگران در لطف کسانی مثل من می کنند که اطلاعاتی در رابطه با برخی مسائل از جمله سوال بالا ندارم. در هر صورت تشکر می کنم.
آقا شرمنده ام انقدر دیر شد.راستش چند روزی به اینترنت درست و حسابی دسترسی نداشتم و عکس ها هم جای دیگه ای بود.
اگر از جای دیگه ای خواستید بگید عکسش رو بذارم
بازم شرمنده ام
http://up.vbiran.ir/uploads/13768485..._0IMG_0373.jpg
دوست عزیز متاسفانه گاهی دوستان قدیمی تر فروم کمی کم حوصله میشن و این صحبت ها پیش میاد البته باید بگم حق با آقای مبین هست ( البته نه اینقدر تند :::whistling::: )و شما هم اگه کمی وقت میذاشتی راحت میتونستی پیدا کنی.
بهرحال
ترکیب بندی در عکاسی
مبانی هنرهای تجسمی
عکاسی مقدماتی + عکاسی پیشرفته ( دانشگاه هنر )
فن و هنر عکاسی
کتابهای خوبی هستند و کتاب استاد شفاییه رو میشه چکیده خیلی خوب با کلامی مناسب تر نسبت به 2 جلدی عکاسی مقدماتی و پیشرفته دونست
موفق باشی
سلام
دوستان من یک مشکل گیر کردم که هرچند مطالبی متعددی رو درباره ش توی تالار خوندم ولی باز هم ترجیح دادم که بپرسم، چون خیلی ذهنم رو درگیر کرده.
من میخوام یک آتلیه کوچیک و جمع و جور در شهرمون راه بندازم در مرحله ی اول بیشتر با هدف عکاسی کودک و اسپرت.
بحث اصلی من راجع به فضام هستش. من یک فضای 3 در 5 متر رو در نظر گرفتم برای آتلیه ام. میخوام بدونم به نظرتون این فضا خیلی کوچیکه؟
در ضمن تجهیزاتم ایناست:
یک دوربین کانن 60d + لنز 18-135
راجع به ست نوری هم بین کیت های (مینی هد) چینی visico 300 J با قیمت 1میلیون و 800 و یا جمع و جور کردن یک ست ویستار (هد بزرگ) 300J با قیمت تقریبی 3 میلیون تومان مردد هستم. بنظر شما کدوم ست رو بخرم بهتره.
البته من هنوز اول کارم هستش و تجربه ی چندان زیادی ندارم. و شاید تا چند ماه دیگر بعد از کسب تجربه بیشتر بتونم مجموعه های بهتری رو هم انتخاب کنم. فقط چون اول کارم هستش برای سرمایه گذاری بیشتر دودل هستم.
* میدونم که راجع به این موارد قبلا هم صحبت هایی شده ولی ممنون میشم اگر دوستان مجدد لطف کنند
درود
به خاطر این که عرض فون ها معمولا" 3 متر هست و نخواید فون رو کوتاه تر کنید به نظر من فضای 3 متر کمه.حداقل 3.5 احتیاج هست.اما عمق کار حدودا" خوبه
لنزو دوربینتون خوبه برای کار در آتلیه.منتها عکس اسپرت منظورتون چیه؟
در مورد ست نوری هم به نظر من سراغ هد های کوچیک نرید.از لحاظ اسمبل وسایل و فراگیر بودن بهتره هد بزرگ باشه که بعد از این مشکلی به وجود نیاد.
سلام
قصد خرید بوم برای آتلیه دارم، یه جا گفت 350 ولی گفت که خیلی امیدی بهش نیست و از اینجور چیا
یکی دوتا دیگه هم دیدم مثلا مانفروتو نزدیک 2 میلیون و برندهایی دیگه هم مثل هنسل هم کمی ارزانتر
سوالم اینه که واقعا تفاوت چشمگیری بینشون هست و ارزش پرداخت این مبلغ را دارا هستند؟! و از چه بومی استفاده کنم که یه وقت بی تعادل نباشه و فلاش ها کله پا بشن ؟!
ممنون
ا سلام
من دو سه ماه پیش یه cano 60d با لنز 18-135 گرفتم الان می خام یه چند تا تجهیزات نور پردازی بگیرم تا تو خونه یه
اتلیه کوچولو را بندازم تا بعدا انشاالله یه جای خوب اجاره کنم و کارمو وسعت بدم
می شه راهنماییم کنید از چه برندی بگیرم و برای نور اصلیم سافت باکس بگیرم یا اکتا باکس ؟
برا نور سایه پر کنم چی بگیرم ؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
در ضمن می خام چیزایی رو هم که می گیرم بعدا تو یه استدیو بزرگتر هم بتونم استفاده کنم
سلام اگر بعدها قصد تعویض ندارین و قصدتون حرفه ای هست باید 300 ژول بگیرین و اینکه برای بعدها هم بستگی به فضای شما هم داره.بهترین کار اینه که مناسب برای فضای الانتون بر اساس متراژ یه فلاش دست دوم بگیرید تا بعدها با فروشش ضرر ندین یا اگر هم بدین مختصر ضرر بدین.اگر نه قصدتون کار حرفه ای نیست فلاش های 160-170 بگیرین تا مراحل ابتدایی آموزش رو فرا بگیرین و بعد حرفه ای تر کنین.در هر دو حالتی که عرض کردم حتما دنبال کالای کارکرده باشین بهتره واینکه فضا هم برای سایر وسال که فرمودین از قبیل خرید سافت و.. مهمه که چه اندازه ای بر اساس فضا بخرید
در مورد بوم
چیز زیاد بدرد بخوری نیست! استفاده ازش درد سر داره ممکنه بیوفته و ... البته من چند سالی استفاده کردم اما بعد گذاشتم کنار و یک کاسه روی یه فلات بالا سر سوژه استفاده کردم
در مورد اکتا یا سافت باکس
معمولا پیشنهاد سافت باکس معمولی است که نور قابل کنترل تری دارد. برای فیل هم همان سافت باکس خوبه. پیشنهاد من استفاده از دو سافت باکس یک اندازه است که در کارهای دیگر هم بدرد بخورد. مجدد عرض کنم که ابعاد سافت باکس و قدرت فلاش تابعی از اندازه استدیو شما نیست . (مگر اینکه سافت باکس ها خیلی بزرگ و فضا کوچک باشد که تو فضا جا نگیرند
سلام خدمت شما استاد محترم.ممنون میشم راهنمایم کنید.
به اتفاق یکی از دوستانم در حال راه اندازی یک آتلیه تخصصی کودک هستیم.یک سوییت 40 متری که در یک فضای تقریبا 5/5 در 3 میشه کار کرد.پرده سقفی،و پانتوگراف هم نصب کردیم و دو عدد نور فومکس 600 و یک نور فتو فلکس 400 برای بک داریم .هردومون از بادی 60d و لنزا 15-85 استفاده میکنیم.
2 تا سوال داشتم.اول اینکه آیا این بادی و لنز جوابگوی کار ماهست؟و همچنین نور؟
دوم هم اینکه چه این بادی و لنز برای ما خوب باشد و چه نباشد،به دلیل اینکه از هر کدوم 2 تا داریم،برای تعویض و ارتقا،چه بادی و لنزی رو معرفی میکنین؟هردو بادی و لنز رو تغییر بدیم یا یکی رو؟یا هیچکدام؟
من این بادیها در نظرم بود: 7d--6d--5 dII--70 d البته چون کانن داریم و نمیدونم آیا در آتلیه خروجی نیکون و کانن تفاوت داره یا نه؟
و این لنزها : 50 اف 4--- 85 اف 8 -- 100 اف 2 --- 24 -105 --- 24-70 اف 4 --- 70-200 اف 2/8 ورژن 2(البته این 3 تای آخریو باید یه مقدار صبر کنم دستم باز تر بشه)
بسیار ممنونم.
نورها که زیادهم هستند و فکر کنم نتونید با این ژول بالا برای کودک به کار ببرید.تاثیر نور شدید فلاش در چشم کودک های زیر 2 سال رو هم لحاظ کنید.و اگر امکان داره براتون از نورهای ثابت استفاده کنید
هم بادی و هم لنز برای این کارخوبه منتها اگر خواستید لنز دیگری بگیرید فوکالی روانتخاب کنید که برای کادرهای بسته تر (هر چند با این فضا ممکنه به کارتون نیاد) کمکتون کنه.مثل 70-200 f4 L که برای آتلیه لنز خوبیه البته در کنار 15-85
چون یک بدنه ی کراپ دار دارید شاید خرید فول فریمی مثل 6D براتون بهتر باشه.چون میخواید تو آتلیه استفاده کنید مارک 2 و 3 فرق زیادی ندارند با 6D
به نظر من اگر محدودیت بودجه ندارید همون ست 24-70 و 70-200 f2.8 با یه بدنه ی فول فریم مثل 6d خیلی عالیه.
یعنی هر دو بادی و هر دولنز رو بدیم بجاش یه 6 دی به همراه -70 و 70-200 f2.8 بگیرم؟دیگه به یه لنز ثابت مثل 85 یا 50 نیاز ندارم؟
شما گفتید به عنوان یک بدنه ی دیگه میخواید انتخاب کنید و من نظرم اینه که هم یه کراپ دار داشته باشید و هم یه فول فریم.
کیفیت این دو لنز انقدر هست که تو آتلیه بهتر از لنزهای پرایم کار بده.چون کار کودک میخواید انجام بدید لنز فیکس محدودهای بیشتری براتون داره
پ.ن: اول از همه به فکر تغییر منبع نورتون باشید
به نظر من تجهیزاتتون خوب هست...نورها هم خوبند
استفاده از نور ثابت رو در کار کودک اصلا توصیه نمی کنم
فقط به یک لنز زوم با رنج تله تر نیاز خواهید داشت...شخصا پیشنهاد میکنم بجای ارتقاء بدنه (که اصلا ضروری نیست) یک 200-70 به تجهیزاتتون اضافه کنید...لزوما هم نباید 2.8 ورژن جدید باشه برای استودیو
لنزهای فیکس رو برای اینکار فراموش کنید
خروجی کانن و نیکون هم فرقی ندارند رفیق
میشه بفرمایین نورها رو چه کار کنم؟
جسارته اما پس چرا همه اینقدر لز 50 و 85 تعریف و توصیه میکنن؟
و من اگه 700-200 رو رو همین کراپدار ببندم یه کم زیادی تله نمیشه؟
با این فضا فکر میکنم اگر فلاش ژول کمتر بخرید خیلی بهتون کمک میکنه.مثلا" این سه شاخه رو با 4 شاخه 300 ژول تعویض کنید.برای کار کودک احتیاج به سافت باکس های خیلی بزرگ و فضای زیاد نور نیست.و با این مقدار ژول این فلاش ها بیشتر به درد کارهای صنعتی میخوره که خوب میتونید برای عکس قدی و ... هم استفاده کنید اما برای کودک شخصا" مخالفم.
در ضمن من نگفتم که لنزهای فیکسی که نام بردید بد هستند.با توجه به این که شما ممکنه کادر و بسته تر و یا بازتر از عکس قبل بخواید انتخاب کنید یک لنز با فوکال متغییر بیشتر به کارتون میاد.اگر نه کسی نمیگه که لنزهای فیکس بد هستند (اتفاقا" برای کارهای بیرون از آتلیه خیلی بهترند).
70-200 رو برای فول فریم تجویز کردم (تو ورزن های مختلفش نتیجه ی کار زیاد هم فرق نداره.البته تو سری های L )
برای کراپ دارتون همون 15-85 لنز خیلی خوبیه و جوابگو هست
لنز 50 که نه ولی 85 برای محیطهای خارج استودیو مناسب است و در استودیو تقریبا کاربردی ندارد.لنز 50 هم به نظر من کلا برای پرتره خیلی مناسب نیست.در کادرهای بسته اعوجاج ایجاد میکند و در کادرهای باز هم عمق میدان خیلی کمی ندارد.
در مورد 70-200 برای عکاسی کودک روی کراپدار مشکلی نخواهید داشت.
با سلام به همه دوستان
من و همسرم بعد از اینکه در 6 سال گذشته 3 مرتبه قصد راه اندازی آتلیه را کردیم و هر بار به دلیلی انجام نشد (آخرین دلیل ازدواج خودمان در 2 سل پیشlol)
بالاخره اینبار کاملا جدی قصد شروع کار را داریم که به احتمال زیاد امروز قرارداد اجاره نیز بسته میشود.
اول یک سوال حقوقی بپرسم
مکانی که ما قصد اجاره آن را داریم سندیت اداری ندارد و طبعا مجوز روی آن نمیشود گرفت ( از مشکلات پیش رو تاحدودی مطلع هستم ) البته در شرایط خاص و اگر مجبور بشم میتوانم روی مغازه پدری مجوز را بگیرم و فقط از این مکان جهت آتلیه استفاده کنم.
سوال اینه که فرقی در این وجود داره که اجاره نامه به نام من و یا همسرم باشه. منظورم از نظر اماکن و سایر مراکز نظارتی است؟!
یعنی مرد یا زن بودن ارائه دهنده کار روی حساسیت ها تاثیر داره یا خیر؟!
ممنون توی سایت انجمن که چنین چیزی نبود حالا باز میپرسم.
حالا چند سوال فنی
برای تجهیزات یک عدد دوربین MKII و یک عدد لنز 70-200 f4 موجود هست.قصد تهیه یکعدد لنز 24-70 و یک body دیگر را نیز داریم.برای بادی به نظر شما این یکی را هم فول فریم بگیریم یا یک بادی 7D و یا 60D بهتر است. (هزینه کمتر و اینکه برای موارد غیر آتلیه ای هم شاید کاربرد بیشتری داشته باشد.)
فعلا بودجه زیادی برای خرید نور نیست (به علت اجاره سنگین). دوستان پیشنهادی برای نورهای نسبتا ارزان قیمت که دربازار موجود هست دارند؟ همسر من چون مدرس این رشته در دانشگاه و هنرستان هستند با برخی از تجهیزات کار کرده اند اما مسلما کار طولانی مدت و تجربه در آتلیه بسیار در انتخاب کارآمدتر است. برای یک سالن 5در6 متر یا 4در 7 متر
سلام
میگم کسی ایده ای داره که از چه نوع پارچه ای میشه برای پرده استفاده کرد که به عنوان بک گراند هم کاربرد داشته باشه.
بزرگترین مشکل پرده اینه که صاف نمیمونه!! مگر اینکه پرده مثل فون از بالا به پایین جمع بشه!!
جایی که اجاره کردیم یه دیوار 4 متریش پنجره است که خوب هم حسن داره هم بدی. داشتم فکر میکردم حالا که داریم برای پرده اش هزینه میکنیم یه چیزی بگیرم که بشه روش به عنوان بک هم حساب کرد!!
به نظر من يک پرده خيلی ضخيم بگيريد که بتونيد از نور پنجره برای عکاسی هم استفاده کنيد
با پرده ضخيم کنترل بيشتری روی نورتون داريد
برای آتليه و با توجه به بودجه شما خريد 24-70 مقرون به صرفه نيست
بهتره لنز ارزونتری مثل 24-105 بگيريد و بيشتر روی نور و بک گراند هزينه کنيد
حقیقتش 24-70 تامرون که تهیه شد ... 24-105 رو خیلی نمی پسندم(نظر شخصی) و با راهنمایی شما و دوستان این لنز تهیه شد. ضمن اینکه 70-200 رو هم داشتم.
دقیقا خودم هم نظرم روی همین بود که پرده رو طوری بگیرم که در صورت لزوم نور محیطی هم داشت باشم .... اما بیشتر سوالم این بود که مثلا از یک پرده مخمل زخیم یا برزنتی میشه به عنوان بک گراند هم استفاده کرد ( دنبال راهی هستم که بشه از چین خوردن پرده جلوگیری کرد و در عین حال بشه پرده رو باز و بسته کرد)
برزنت به خاطر انعکاس نور فکر نکنم کاربردی داشته باشه.در کل باید دنبال پارچه ای باشید که حالت براق نداشته باشه و باعث انعکاس نور نشه
با سلام مجدد
در ادامه مشکلات به یک مشکل جدید برخوردیم.
سقف آتلیه کلا کاذبه.... وقتی ضربه میزنم به سقف صدای قوطی میده فقط یه لایه نازک گچ داره روش. البته هنوز سوراخ نزدم ببینم چجوریه.
حالا نمیدونم چطوری پایه فون ببندم.... خوبه برقی نمیخوام بگیرم
خودم به ذهنم رسید دو تا آهن از دیوار راست به دیوار چپ. وصل کنم بعد پایه رو رو اون دوتا میله ببندم اما فاصله دیوارها چهار متره مجبورم بدم میله ها رو برام درست کنن یا از این نبشی های مربوط به قفسه استفاده کنم و به هم پیچشون کنم. ولی خیلی زشت میشه کسی راهکار قشنگتری سراغ نداره؟!
درود
من دو سه مدل پایه فونی که دیدم به دیوار نصب میشده.شما نمیتونید به دیوار نصب کنید؟
اگر منظور دیوار پشت فون باشده به خاطر وجود پرده کمی سخته ولی شدنیه..... باید پرده رو باز کنم بیارم پایینتر و پایه فون رو بالاتر از پرده ببندم. پرده هم چون کرکره هست میتونم چند ردیف اش رو کم کنم. فکر خوبیه. دردسرش هم کمتر از جوش کاری کلاف فلزی و نصبش روی دیوارهای کناریه. ممنون بابت راهنمایی البته باید بگردم پیدا کنم چون هرچی دیدم سقفی بود.البته فاصله بین دو تا پایه بیشتر از سه متر و 15 سانت باشه که حتی لازم نیست پرده تغییر کنه و کنار پرده نصب میشه.
طول این میله های فون ثابته؟! چون عرض فون 3 هست گفتم شاید عرض میله متغیر باشه
میشه یه عکس از اون پایه فون ها بذارید؟ زنجیری هست دیگه؟ و این که چند تاییه؟
میله ها طولش ثابته.معمولا" فون ها سه متر فیکس نیست.مثلا" 2.9 هست.ولی میله ها 3 متر تا 3 متر و 10 سانت.که با فاصله ی لازم بین پایه ها و میله هم همون 3.15 و همین حدود میشه
دیوار مطمئن تر از سقف هست.البته حتی لازم نیست فاصله اش تا زمین خیلی باشه.من هم یه دریچه ی کولر بالای پایه فونم هست که مجبورم کرده روی 2 متر و 70 سانت ببندم منتها بعضی اوقات محدودیت دارم.شما حداقل روی 2.9 ببند نسبت به پایین ترین.چون وقتی سوزه از بک گراند فاصله میگیره و پرسپکتیوش تغییر میکنه نیاز هست به این ارتفاع
خوشبختانه هنوز خریداری نشده
قصد خرید فون زنجیری 4تایی بود.
چون پشت فون پنجره هست برای پنجره کرکره گرفته شده. در نتیجه روی همون دیواری که پایه فون نصب میشه باید پرده هم نصب بشه.
پرده باید پشت فون قرار بگیره در نتیجه یا باید پایه پرده کوتاهتر از فون باشه که داخلش قرار بگیره و یا باید پایینتر ببندم که بتونم پرده رو باز و بسته کنم.
به خاطر سقف کاذب و نور های توی کار فضا ارتفاع از کف تا سقف کمتر از 3 هست فکر کنم 2.7-2.8باشه ولی اگه پایه قابل نصب روی دیوار پیدا کنم مشکل حل میشه.
اگر نه که باید دنبال راه حل اول و ساخت کلاف فلزی و یا استفاده از سینی های که برای کابل کشی توی ساختمون ها استفاده میشه برم.
خوب پایه فون خریداری شد. اما اگه بخوام دیواری نصبش کنم دیگه نمیتونم پنجره رو باز و یا بسته کنم!!
فعلا دنبال راه جایگزین هستم.
چیزایی که به ذهن خودم میرسه
روش اول:
تهیه 4 عدد پایه ال شکل البته نه از جنس تسمه ترجیحا نبشی یا قوطی شماره 3 یا 4.امروز میرم حسن آباد. اگه آماده پیدا کنم که میخرم اگه نه که باید بدم برام بسازن.بعد این پایه ها رو پیچ میکنم روی دیوار های کناری بعد پایه فون رو پیچ کنم روی این پایه ها.
روش دوم :
تهیه دو شاخه قوطی شماره 4 ، 4 متری (آلمینیومی یا آهنی) اتصال این دو به دیوارهای کناری به صورت موازی از هم و ساخت یک اسکلت فلزی برای زیر سقف و نصب پایه فون روی این دو تا
روش اول هم ارزونتره هم قشنگ تر ولی روش دوم مطمئن تره. البته احتمالا صاحب خونه روش دوم رو ببینه پرتم میکنه بیرون از خونه.
دوستان اگه پیشنهادی دارند من سرا پا گوشم.
گفتم شاید دوستان بخوان شرایط رو بدونننقل قول:
ظاهرا قوانین عوض شده و به ملکی که موقعیت اداری باشد هم بعد از بازرسی ممکن است جواز بدهند.
1-کد رهگیری برای قرارداد اجاره
2-تمامی ساختمان کاربری اداری داشته باشد
3-در اجاره نامه قید شود جهت راه اندازی آتلیه عکاسی و یا فیلمبرداری
از اونجا که صاحب خونه ها معمولا به بند سوم تن نمیدن و همچنین اهالی ساختمان برای فرار از مالیات و گیر شهرداری راجع به بند دوم شونه خالی میکنند باید یه جورایی بیخیال شد.
دوستان اگه براشون امکان داره یه عکس از چپ و راست پایه فون بهم میدن.... میخوام بدونم دقیقا کجا میله روی پایه می افته..... کدوم سمت قرقره؟! ببخشید که سوال انقدر ناشيانه است
سلام مجدد
خوب عکس که به ما ندادید (شوخی است ):::whistling::: ما هم مجبور شدیم یک نصاب بگیم بیاد کلی هم هزینه کردیم روی دیوار برامون نصب کردند که اصلا به دلمان نچسبید. وقتی روی دیوار نصب میشه فاصله فون ها خیلی کمه و کلا زیاد قابل قبول نیست.
این شد که یک سری ابتکارات به خرج داده و نتیجه هم قابل قبول شد.
گفتم عکس بگذارم شاید به درد دوستان بخوره.
فایل پیوست 58897
فایل پیوست 58898
فایل پیوست 58899
فایل پیوست 58900
خوب در مورد هزینه هم 4 عدد پایه استیل به قیمت 50 هزار تومان
پیچ و رولپلاک سایز 10
یک عدد مته آهن
اگه یه کم دست به آچار باشید حله
راستی با این پایه ها نهایتا میشه توی اتاق هایی بست که عرض کمتر از 3.80 داشته باشن
اگه عرض بیشتر باشه باید پایه رو ساخت.
وجود پایه های استیل چه کمکی کرده
با این پیچ هایی که لوستر را به سقف وصل میکنن میشد مستقیم فون ها را به سقف زد
من مشکلی که دارم اینه سقف خیلی بلنده
کسی راه حل نداره اول چیزی به سقف وصل کنیم بعد میله فون ها را به اون وصل کنیم فون ها قدری پایین تر بیاد؟
درود
فکر میکنم اگر همون اول فاصله ی جای زنجیرها رو بیشتر از طرف مقابلش میگرفتید بهتر بود.چون ممکنه فون روی زمین پهن باشه و شما مجبور باشید کوتاه تر و یا بلندترش کنید و این کار کمی براتون سخت تر هست
یا حداقل همین حالا جای رنجیرها رو عوض کنید چون این طور که من میبینم طرف مقابلش جای بیشتری داره
راستش خودم هم قصدم همین بود اما اگه این کار رو میکردم مجبور بودم جای پیچ سمت زنجیر رو به سمت لبه پایه استیل ببرم که ترسیدم به خاطر وزن کل مجموعه و تکان هایی که در اثر باز و بسته شدن داره بعد از چند وقت به مشکل بخورم.
راستی فاصله یکی است من کج عکس گرفتم.
در حال حاضر مشکلم نور پشت کرکره است که آزاردهنده است.
دو تا راه به ذهنم رسیده. یکی استفاده از صفحه های یونولیتی پشت کرکره و دومی استفاده از یک پارچه تا حد امکان ضخیم بین کرکره و فون
دومی راحت تر و شکیل تره اما فکر کنم اولی بهتر جلوی نور رو بگیره.
دوستان اگه پیشنهادی باشه به شدت استقبال میشه.
اگه برای سقف بلند می فرمایید اگر سقف جون داره (آجر و یا بتن) من با گزینه جوش دادن پیچ سر لوله یا میل گرد موافق ترم. محکم تر و بهتره . محدودیتشم کمتره.هزینه اش هم همینطور.نقل قول:
اگه مثل همین دوستمون فاصله تا دیوارها زیاد نیست همین کار رو بکنید.هم تمیزتره و هم فکر میکنم نسبت به وصل کردن به سقف استحکام بیشتری داره
در مورد جای زنجیر اگر برعکسش کنید مسلما" بعدها راحت ترید(چون جای ستون در سمت چپ یه فضای اضافی هست که برای رفت و آمد کنار فون ها بهتره).جدا از این فکر نکنم فشار زیادی به کل مجموعه بیاد و که بعدها شل بشه
در مورد جای کرکره هم نظر من شخصا" روی همون صفحه های یونولیتی هست.صفحه ها در اندازه ی 2 متر در 1 متر موجوده و کلفتی اون ها هم از 1 سانت به بالاست که میتونید متناسب با نوع نیاز بخرید (نظر من روی حداقل 4 سانت هست)
اما میتونید از موکت هم استفاده کنید که ضخیمه و فکر نکنم نشتی نور داشته باشه.هر چیزی میخواید بذارید فقط براق نباشه
هنگام استفاده از فلاش و بستن دیافراگم نور پنجره ها تاثیری تو عکس نداره
سلام
میشه بوم رو ک برای نور سر معمولاً استفاده میشه بصورت دستی ساخت؟ که کله پا هم نشه!
کسی تجربه ای تو این زمینه داره؟
ممنون
یادم نیست که بومی که برای همین منظور خریده بودم رو چه قیمتی پرداخت کردم ... (شاید الان حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومن باشه)
پایه-بوم مانفروتو رو قیمت داشتم حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومن بود که تقریبا نایاب هم بود ...
ولی ساختنش هم نباید کمتر از قیمت آماده اش، هزینه برداره ...
شما هم چرخ باید بخری، هم گیره ای که زاویهٔ بوم رو نسبت به ستون دقیق تنظیم کنه (در عین حفظ تعادل)
همینطور تعبیهٔ وزنهء تعادل ... و اون کانکتوری که باید داخل پایهء هد بره و سفت بشه ...
برای سبکی نیاز به لوله های آلومینیومی که تلسکوپی تغییر طول بدهند دارید و ...
یه هد خوب که الان بالای سه میلیون تومن ارزش داره رو وقتی روی بوم می بندیم، همش هول و ولای افتادن و نیافتادنش رو داریم ...
بنظر من اگر محیط استودیوی شما، منحصرا برای کار عکاسی استفاده میشه، یه پانتوگراف تک شاخهء دست دوم، بسیار مطمئن تر از یه بوم مانفروتوی یک میلیون و اندی است ...
سلام
اگر کلا از نور پنجره استفاده نمي کنيد، به نظرم بهتره با مقوا يا فويل آلمينيومي شيشه ها رو بپوشونيد. ساده و موثر و ارزان.
اما اگر از نور پنجره ممکنه استفاده کنيد، از يک نجاري (مثلا مغازه هاي پل چوبي) يکي دو شاخه تخته چهارتراش 2 در 3 يا قوي تر بگيريد و به اندازه پنجره، يک فريم درست کنيد. داخل قاب رو هم با فيبر يا براي سبکتر شدن با مقوا بپوشونيد. حتي مي تونيد روي اون رو برچسب يا کاغذ ديواري بچسبونيد و به عنوان بک گراند استفاده کنيد.
البته من ابزار کار رو دارم و اگر بخوايد ميتونم در ساختنش کمکتون کنم.
با سلام خدمت عزیزان
من نمی دونم این موضوع رو کجا مطرح کنم امکان ارسال تاپیک ندارم پس همینجا میگم
عزیزان برای شروع کار با سرمایه 100 تومن بخش آتلیه عکاسی و عکاسی صنعتی رو بیشتر پیشنهاد می کنن یا بحث چاپ عکس؟!
موضوع اینه که ما قصد نداریم وارد پروسه کار عروسی و ... بشیم. یا کار صنعتی و تبلیغات یا کار چاپ عکس. توی اولیش یعنی عکاسی و تبلیغات تجربه خوبی داریم اما توی چاپ و کار لابراتوار تقریبا صفریم. منتها الان بحث سرمایه گذاری مطمئن و کمی سوددهیش مهمه. لذا از دوستان عزیزی که تجربه دارن خواهش می کنم اگر چیزی به ذهنشون میرسه بگن و مارو در تصمیم بهتر یاری کنن.
سپاس
علی
«عکاسی صنعتی» و «عکاسی از محیط های صنعتی» نیازی به سرمایهء ۱۰۰ میلیون تومنی نداره ... در همون حد و اندازه ۲۵ الی ۳۰ میلیون که تجهیزات داشته باشید، کفایت میکنه ...
عکاسی تبلیغاتی در اغلب موارد به داشتن فضای استودیویی نیاز پیدا میکنه که شاید در صورت نداشتن فضای کاری، بیش از نیمی از اون ۱۰۰ میلیون هزینه رهن یه ملک مناسب برای استودیو بشه و کمی تجهیز فیزیکی اونجا ...
در ارتباط با چاپ عکس، قیمت مینی لب و مواد مصرفی و هزینه های جانبی هیچ اطلاعی ندارم ... دوستان مطلع، حتماً راهنمایی میکنن :-)
اون چیزی که حائز اهمیته اینه که من سرمایه گذار نیستم پس تصمیم گیرنده هم نیستم . من خودم 3D انجام میدم و کامپوزیت و ویژوال افکت هم شروع کردم. و در چندساال آینده بنا دارم vfx رو تحت عنوان یه دفتر سینمایی حرفه ای تر دنبال کنم. اما در حال حاضر نمونه کار قابل ارائه ای هم ندارم برای پرزنت کردن!
الان این دوستمون بیشتر تصمیم گیرندس ... البته شاید بتونم قانعش کنم که سمت چاپ نریم ... میخوام بدونم دوستان به نظرشون کدوم یکی از اینا (عکاسی تبلیغاتی و صنعتی / چاپ عکس ) بهتر و مطمئن تر هستن. حتی صرف نظر اینکه سرمایه هست یا نیست.
اضافه کنم که مکان برای انجام چاپ یا کارکردن موجوده و هزینه زیادی هم نداره برامون.
سپاس
قصد راه اندازی آتلیه برای عکاسی ودینگ و نوزاد و از این قبیل مسائل دارم. (تازه دارم شروع میکنم)
تو انتخاب مکان بین دو تا گزینه مرددم که از دوستانم راهنمایی می خوام.
1. ساختمانی چندین طبقه که چندین و چند آرایشگاه و احتمالا استودیو و از این قبیل مشاغل در اون فعال هستش.
2. در طبقه دوم ساختمانی خلوت و احتمالا 2 طبقه که طبقه اول تجاری و طبقه دوم بدون آسانسور هستش.
مواردی مثل جای پارک، متراژ و دیگر مسائل رو مساوی در نظر بگیرید.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
سلام و تشکر بابت راهنمایی و پیشنهاد کمک
و پوزش برای دیر جواب دادن
راستش پشت شیشه رو با کرجی ( این مقواهایی که شبیه جعبه شیرینی میمونه ) خریداری شده از پامنار پوشوندم.
خیلی محیط ام تارک شد
نور محیطی هم دیگه کلا نداشتم
مقوا رو برداشتم و فقط با کرکره جلوی نور رو گرفتم در حالت عادی شما سایه و نور رو روی فون میبینید ولی همونطور که جناب nejatinezhad گفتند وقتی دیافراگم رو 8 تا 10 هست و فلاش میزنه عملا یک فون یک دست توی عکس ثبت میشه
اگر تازه قصد شروع دارید به نظرم توی محیطی که افراد فعال دیگه ای هستند شما جایی برای رقابت نخواهید داشت
ضمن اینکه مجوز هم نمیتونید بگیرید
روی جای بدون آسانسور هم میشه حساب کرد اما نه زیاد
البته خیلی از دوستان عکاسی عروس رو در آتلیه همکار و اجارهای انجام میدهند که خوب در این صورت مشکل خیلی حاد نیست
فقط اینکه زیر ساختمان مغازه هایی مثل سوپر مارکت، شیرینی فروشی، میوه فروشی و تعمیرگاه و کارهی اینچنینی نباشه بهتره
سلام خدمت دوستان عزیز
برای راه اندازی یک استودیو حرفه ای برای کار های فشن و مدلینگ و عروس به چه وسایلی نیاز دارم
فعلا این هارو دارم .
2شاخه PROfoto d1 500j
Profoto Batpac
Softbox 120*90
beuoty dish
2 عدد چتر
air remote profoto
4 عدد فون . سبز.ابی.سفید.خاکستری
میله فون و 3پایه برای فلاش و دوربین ها
nikkor 24-70 f2.8 g ed
Nikon d810 ( به زودی )
فعلا همین هارو دارم .
ب نظر شما باید فلاش های بیشتری داشته باشم ؟ مثلا برای جابه جایی بین اتاق های استودیو ؟ یا وقت زیادی نمیگیره جا ب جایی ؟
از نظر دکور چه چیز هایی الان تو شهر های بزرگ خیلی شیک و جدید هستش ؟ چون من مازندران هستم اینجا استودیو های حرفه ای ندیدم
در مقابل استودیو واقعا خوب گروه mazhan که ادم واقعا لذت میبره
از نظر کامپیوتر هم قعد دارم در اولین فرصت یک imac تهیه کنم .
اینجا وضعیت مکان برای عکاسی میشه تمام به 20 - 30 جایی تهیه کرد بدون دادن ماهیانه ( ساختمان تجاری )
به جز هزینه مکان . با 20 - 25 تومن دیگه میشه تمام کار کرد محیط رو ؟
من فعلا تنها هستم میشه تنهایی کار کرد ؟ یا نیاز به یه همکار - منشی - شاگرد چیزی هست ؟
سلام
دوستان کسی هست بتونه واسه دکور آتلیه و مدل های جدید اون راهنمایی کنن؟
دنبال کارای تمیز و خاص هستم بیشتر...
ممنون میشم از پیشنهاد های شما اساتید...
برادرعزیزم بابک جان بیشتر هزینه نکنید
کارتون رو شروع کنید بعد که مسلط شدید خودتون احتیاجات رو درک میکنید
با یک سوم این هزینه ای که کردید میشد استودیو راه انداخت در مورد حرفه ای آدم حرفه ای که شد خودش کاملا درک میکنه چی کمه
در مورد فشن و مدل اولین نکته اینه مگه اونجا اصلا تولید لباسی هم هست که میخواهید فشن کار کنید
مدل؟ برای چه کاربردی؟
برای عروس هم شما نیاز آنچنانی ندارید نور کافیه(بیشتر از عالی 2 تا پروفوتو !!!) یک بک لایت لازمه
من بین وسایل شما رفلکتور ، فلگ ،گرید ،گوبو ندیدم لازم ندارید ؟ :D
برای عروس که احیانا بیرون کار نمیکنید ؟ :D اگر سر مجلس میرید فلش لازمه ها :D لنز 50mm 1.4G/D لنز 70-200 f4 هم لازمه سر جمع با 8 تومان دیگه حله
برادر اول مسلط بشید بعد هزینه اضافه کنید تجهیزات بیشتر کاری انجام نمیده شما باید بدونید چی لازم دارید تا بتونید ازش خوب استفاده کنید
برای کامپیوتر هم سراغ مک نرو یک i7 بردار خفن هر مشکلی هم باشه سرکوچه حلش میکنه مانیتور رو ولی خوب بردار تا 2 هزینه کنی خوبه
در مورد همکار به منشی که نیاز دارید تا مغازه همیشه باز باشه
اگر فوتوشاپ قوی نیستید به یک حرفه ای نیازه
آرایشگر ،طراح لباس هم برای مدل و فشن ضروریه که بعنوان دستیار هم کمک میکنن
در مورد مکان هرچی بزرگتر بهتر
نور طبیعی داشتن هم خوبه به شرطی که شما بدونید چطور استفاده میشه
دکور لازم نیست (زود کهنه میشه) یک دست مبل شیک استیل و مدرن +یک دست صندلی جورواجور و چهار پایه برای دکور کافیه
بک مهمه ولی اول شما نیاز به تجربه+مشتری دارید تا تجهیزات
عروسی عکاس خانوم هم لازم داره و باغ
سلام خدمت استادان عزیز...
می خوام یک اتلیه خانگی راه اندازی کنم...
یک اتاق 3*4 دارم که می خوام اازش استفاده کنم...
به نةر شما تا 2/5 میلیون تمان چه نورهایی بگیرم؟
سلام خدمت همه ی دوستان
ببخشید شاید سوالم تکراری باشه!
میخواستم بدونم برای گرفتن مجوز آتلیه باید از کجا شروع کرد؟! یه توضیح کامل بدین ممنون میشم
سلام
دوستان راستش من تا الان بصورت شراکتی کار میکردم و الان چن وقته قصد دارم که یه مغازه رو خودم راه اندازی کنم.
راستش چنتا مساله بود که گفتم بالاخره هستن کسانی که بتونن راهنمایم کنن!
1- اول اینکه بخاطر نداشتن پایان خدمت نمیتونم پروانه کسب بگیرم!(آیا با این شرایط میتونم باقی ماجرا رو ادامه بدم؟)(یا بدم مثلا کس دیگه ای برام جواز کسب بگیره!)
2- مکان مقصودم شیراز هست...
3- واسه شروع چیا لازم دارم؟(دوربین و لوازم جانبی... هم عکاسی و هم احیانا فیلمبرداری)
4- مغازه برای شرایط رهن و اجاره تا چقدر باشه + متراژ
5- سایر راهنمایی ها...
و از همه مهمتر حد کل هزینه ام حدود 100میلیون تومان هست.
از تمامی صاحب نظران میخوام کمکم کنن....
ممنون.