سلام
نمیشه دوربین رو به Lr4 سینک کرد و لایو ویوو باهاش کار کرد و عکس گرفت؟
سلام
نمیشه دوربین رو به Lr4 سینک کرد و لایو ویوو باهاش کار کرد و عکس گرفت؟
سلام
آن مطلب قبل از معرفی نسخه های جدید لایت روم نوشته شده بود و الان خود لایت روم قابلیت عکاسی Tetherd را دارد:
http://help.adobe.com/en_US/Lightroo...88ee-8000.html
امکان Tethered Capturing (که بنده از زمان Lr3 از آن استفاده میکنم) امکان نمایش تصاویر زنده ای که EOS Utility در LiveView دارد را ندارد. در Lr، منحصراً بعد از شاتر زدن، یک کپی از فایل به Lr منتقل و نمایش داده میشود. در صورتی که EOS Utility قبل از شاتر زدن هم نمایش زنده ی تصاویر را دارد.
گمانم بر این است که آقای آبائی هم مانند بنده در Lr4 بدنبال همان قابلیت LV در EOS Utility باشند
سلام
به این تاپیک هم نگاهی بیندازید بد نیست ، من با ترکیب DSLR Remote Pro و Lr خیلی راحت کار می کنم.
سلام
من lightroom 4 رو نصب کردم و یه مشکل باهاش دارم اینکه وقتی یه حافظه جانبی یا هارد اکسترنال به لپ تاپ وصل میکنم lightroom اتوماتیک باز میشه
برای غیر فعال کردن این حالت چه تنظیماتی رو باید اعمال کنم
مرسی
وارد Control Panel شوید و گزینه AutoPlay را انتخاب کنید .
دراینجا دو فیلد لایت روم را به هرگزینه ای که مایل بودید تغییر دهید یا کلا غیر فعال کنید .
Nikon D600
منظور از Soft proofing در لایت روم 4 چیه؟
Soft Proofing به صورت خلاصه یعنی پیش نمایشی از چاپ.
اگر شما از پرینتر استفاده کنید و پروفایل های آن روی دستگاه شما نصب شده باشد میتوانید با استفاده از پروفایل پرینتر نوع کاغذ و Rendering Intent یک پیش نمایش از آن چیزی چاپ میشود را ببنید.
Soft Proofing از ویژگی های جدید LR 4.0 هست. وقتی از Soft Proofing فعال شود پس زمینه ماژول Develop به رنگ سفید ( سفید کمی تیره، سفید کاغذ ) تغییر رنگ میدهد تا خروجی بیشتر به عکس چاپ شده روی کاغذ شبیه باشد.
کلید میانبر Soft Proofing در لایت روم S است.
هنگامی که در حالت Soft Proofing باشد اگر یکی از لغزنده های کنترل را تغییر دهید LR برای شما یک Virtual Copy خاص از عکس مورد نظر می سازد و میتوانید ادیت های خاص چاپ را روی این Virtual Copy آنجام دهید و سپس با عکس اصلی مقایسه کنید.
نکته :
از Soft Proofing میتوان برای پیش نمایش عکس ادیت شده برای خروجی گرفتن غیر از چاپ نیز استفاده کرد ! (توضیح مفصل تر این کار خارج از حوصله این پست است.)
شاد باشید.