علی جان قبلا هم چندمورد درهیمن تاپیک به این موضوع اشاره شده .
سعی کنید از وژن جدید این برنامه استفاده کنید . (لایت روم یا هرچیز دیگه )
لایت روم مورد استفاده نوع دوربین شما رو نمی تونه شناسایی کنه چون اصلا این دوربین به این برنامه معرفی نشده .
این برنامه Capture NX 2 هم ریجیستری نشده هست و گاهی Trial یعنی به از مدت زمان خاص مثلا 30 روز باید ریجستری یا همان خریداری شود درغیر این صورت برنامه دیگر عمل نخواهد کرد .CD همراه دوربین نصب هست
که این برنامه را هم می توانید به راحتی از خیلی از سایتها ایرانی دانلود کنید البته سعی کنید همراه با کرک دانلود کنید .
شما میتونید با لایت روم کارکنید ولی برای اینکه عکسها دوربینتون رو درلایت روم ویرایش کنید بهتره از اخرین ورژن لایت روم استفاده کنید .
اینم برای شما
http://soft98.ir/software/pic-tools/...oom-3-4-1.html
البته ورژن 4 هم بود اما هنوز نسخه آزمایشی هست و بهتراز همین استفاده کنید .
باسلام
اين مشكل سنگيني اجراي لايت روم سه رو من توي نسخه پرتابل اون دارم ميخواستم بدونم با اينكه فضاي درايوي كه لايت روم پرتابل در اون هست خيلي بيش از 10 گيگه آيا دليل خاصي براي اين عملكرد ديرهنگام و سنگيني بيش از حد هست . با تشكر
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
یک سوال داشتم :
آیا اگر فرمت RAW و JPEG یک دوربین را داشته باشیم با استفاده از LightRoom یا هر نرم افزار دیگری می توان بدست آورد که پردازنده دوربین کدام پارامترهای فایل خام ؟ و به چه میزان آن را تغییر داده و خروجی JPEG را تولید کرده ؟
در واقع من میخوام بفهمم پردازنده دوربین چه عملیاتی رو عکس انجام میده مثلا حذف نویز به چه میزان انجام میده ؟ و از این قبیل اطلاعات.
با تشکر و سپاس
حمید رضا خاقانی
دوستان.. من 2 تا مشکل دارم که نمیدونم چطور رفعشون کنم با لایت روم
1- به شدت سنگین شده لایت روم ( از بزرگی کاتالوگ نیست چون کاتالوگ جدید هم همونطوره) .. وقتی باز میکنم لایت روم رو..دیگه برنامه دیگه ای رو نمیشه اجرا کرد ....
2- وقتی عکسهام رو ایپمورت میکنم مشکلی پیش نمیاد... اما زمانی که به مود develop میبرم.. و یا اینکه در library نگاهشون میکنم کلا تغییر میکنن و اعوجاج های عجیبی روش اعمال میشه خودکار ( نوعی ترمیم نقص لنز ولی خودکار و به شدت اشتباه)
دوربینم FUJI HS20 هست و روی لایت رومم camera raw 6 نصب شده
نمونه عکس ترمیم شده خودکار توسط لایت روم..خطوط کنار رو نگاه کنید :
چطور این ترمیم رو از کار بندازم؟ و راهی برای سبک تر کار کردن لایت روم لطفا..ممنون