سریال نرم افزار Adobe Photoshop Lightroom 2.3 RC
1160-4118-3876-8976-5891-8483
1160-4972-3261-7212-9505-9568
1160-4448-0954-6479-3802-7454
1160-4171-5882-8237-3696-5104
1160-4178-0211-4118-4334-0151
با سلام
آيا در lightroom امكان استفاده از ماسك در تك تك تنظيمات وجود دارد؟
به عنوان مثال در قسمت كنتراست قسمتي را ماسك كنيم و بعد دوباره در قسمت شارپنس قسمت ديگري را؟
ممنون.
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
بله میتوانید به طور جداگانه Exposure، brightness، Contrast, Saturation, clarity و Sharpness را با ماسکهای جداگانه کنترل کنید.
سلام
ممنون از جوابتون.ميتونيد بيشتر توضيح بديد؟
به قسمت adjustment Brush بروید ( با دکمه K). در اینجا خواهید توانست اصلاحات فوق الذکر را به صورت براش بر هر جای عکس اعمال کنید. فقط دقت کنید Auto mask روشن باشد تا بر اساس لبه ها و تن و رنگ، ماسک را اعمال کند. اگر ویرایش خاصی برای جای دیگری لازم داشتید، یک براش جدید انتخاب کنید و اصلاح را انجام دهید. جالب اینکه دانسیته براش و میزان نرم بودن لبه براش هم قابل کنترل است.
سوالی داشتم.
در هنگام استفاده از adjustment Brush وقتی اصلاح مورد نظر به بخشی از عکس اعمال می شود به جای آنکه تاثیر آن مستقیما در عکس دیده شود لایه ای قرمز رنگ اعمال می شود و تنها بعد از بستن ابزار adjustment Brush تاثیر آن دیده می شود. در هر دو نسخه 2.2 و 2.3 این مشکل وجود دارد.
قبلا از راهنمایی شما متشکرم
[CENTER][/CENTER]
سلام
این به هیچ وجه یک ایراد یا مشکل نیست، در واقع آن لایه قرمز رنگ نشان دهنده ماسک اعمال شده است تا در صورتیکه مشاهده کردید قسمتی به اشتباه زیر پوشش ماسک رفته آن را برگردانید یا اگر جایی جا مانده، آن را بپوشانید.
و برای دیدن تاثیر این ابزار نیازی نیست آن را ببندید، همانجا قابل مشاهده است (به شرطی که تغییرات اعمال شده محسوس باشد).
وحید جان
مشکل این جا است که نمی توانم این لایه قرمز را بردارم. ترجیح می دهم به جای اینکه لایه قرمز رو ببینم مستقیما تاثیر آن مانند اصلاح نوردهی، شارپنس یا ... را ببینم. جالب این جاست که در یک کامپیوتر لایه قرمز رو می بینم و در کامپیوتر دیگری بخش اصلاح شده را. گفتم شاید در ستینگ دو نرم افزار چیزی متفاوت است.
[CENTER][/CENTER]
سلام.
من موقع استفاده از براش لايه قرمز را نميبينم و تاثير مستقيم براش را ميبينم.براي ديدن لايه قرمز ماسك،ماوس را روي نقطه مرجع ايجاد شده توسط براش نگه ميدارم و لايه قرمز فعال ميشود.
راستش من زياد متوجه منظور شما نشدم.و برای دیدن تاثیر این ابزار نیازی نیست آن را ببندید، همانجا قابل مشاهده است
مشكل اين دوست عزيز اينجاست كه به خاطر فعال بودن مدام لايه قرمز نشانگر ماسك ايشان قادر به ديدن تاثير تغيرات اعمال شده نيستند و احتمالا هر بار بايد از بخش براش خارج شوند تا تغيرات را ببينند.من هر چه در نرم افزار خودم گشتم چيزي پيدا نكردم.