سلام
مشکلاتی که تا الان با نسخه جدید بوده خصوصا بحث در مورد زمان معرفی Camera Raw 7 و ادیت از Lightroom به Photoshop در سایت Adobe:
Lightroom 4 Hot Issues
سلام
مشکلاتی که تا الان با نسخه جدید بوده خصوصا بحث در مورد زمان معرفی Camera Raw 7 و ادیت از Lightroom به Photoshop در سایت Adobe:
Lightroom 4 Hot Issues
قاعدتا اون دوستان، نيازي به استفاده از LR احساس نخواهند كرد
موضوع اينه كه LR قابليتهاي BR و ACR رو در هم جمع كرده و از لحاظ متاديتا و مديريت داده ها، قابليتهايي رو به اين مجموعه اضافه كرده
اگر اهل طبقه بندي و مديريت بانك اطلاعاتيتون باشين و دسترسي سريع به اطلاعات طبقه بندي شده، براتون اهميت داشته باشه، احتمالا LR رو ترجيح خواهيد داد
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
مشکلاتی که در کارایی و سرعت Lr4 وجود دارد بزودی توسط یک آپدیت برطرف خواهد شد.
Lightroom 4 Update from the Team - Update scheduled for this week
در LR4 نه تنها نام بعضی کنترلها که در نسخه های قبلی وجود داشت عوض شده بلکه عملکرد آنها هم به کلی تغییر کرده است .
بجای کنترل های fill ligh , recovery سه کنترل white , shadow و highLight با عملکردی متفاوت ظاهر شده اند کنترل brightness حذف شده است (یا نام آن تغییر کرده ).گویا کنترل contrast اهمیت بیشتری یافته و به همراه exposure به بالای پانل منتقل شده اند .بنظرم تاثیر clarity بر عکس بسیار شدید شده است و چیزی که از همه بیشتر آزار دهنده است کار کردن با صفحه کلید بنظر مشکل تر از قبل شده بطوری که گاهی کلیدهای Sh cut بدرستی عمل نمیکنند و بنظر میرسد که نرم افزار گیج میزند . در کل تغییرات داده شده جذاب نیست و بعد از یک هفته استفاده هنوز با محیط جدید راحت نیستم . شاید بزودی برگردم سراغ نسخه قبلی.
چناب شباب
سلام
1. لازم نیست به حتما از نسخه قبلی استفاده کنید. شما میتوانید در LR4.0 هم از Process Version 2010 استفاده کنید با همان Control هایی که بیشتر به آن مسلط هستید.
2. همانطور که گفتید Contol مربوط به Controst جایش عوض شده است و عملکردش هم بهتر شده است. کنترل بهتری روی Controst دارد و راحت تر میتوان با آن بازی کرد.
3. در Process Version 2012 کنترل های جدیدی معرفی شده اند. ولی تناظر یک به یکی بین این سه کنترل جدید و آن قدیمی ها وجود ندارد. الگوریتم پردازش، الگوریتمی جدید است و کنترل های آن هم جدید است. در پردازش هامون نباید سعی کنیم آنچه با PV 2010 انجام میدادیم را با اینها پیاده کنیم.
4. یکی از مهمترین تغییرات، (از نظر سازنده و تیم برنامه نویسی و تست کنندگان نسخه بتا) بهینه سازی Clarity است مخصوصا در قسمت مثبت نمودار. Artifact ها و ... بسیار بهتر کنترل میشود و کمتر اثرات مخرب Halo دیده میشود.
نسخه 4.0 مشکلاتی از نظر سرعت و Performance دارد که ظاهرا در آپدیت 4.1 که به زودی ارائه میشود برطرف خواهند شد.
تغییرات بسیاری در Process Version 2012 انجام شده است که یکی از مهترین دلایل آن پیشرفته شدن Local Adjustment است با کنترل های بیشتر و دقیق تر. امکانات جالبی هم اضافه شده مثل Soft Proofing و یا کنترل مجزا Curve بر روی کانال های رنگی و آزاد شدن دو سر Curve و ...
توصیه میشه اگر یک Catalog دارید و نسخه قبلی به LR4.0 آپدیت میکنید Process Version همه عکس را به نسخه 2012 آپدیت نکنید. در Workflow عکاسی خود اگر عکس جدیدی میگیرید با آخرین PV کار کنید ولی عکس های قبلی را یکباره آپدیت نکنید.
نوید جان حق با شماست من سعی میکنم روالهای ویرایشی که قبلا در lr 3x داشتم رو با کنترلهای جدید در lr4 مطابقت بدم که کار درستی نیست. متاسفانه همه کاتولگهام رو هم آپدیت کردم . و کاتالوگهای قبلی رو حذف کردم .
من در کار کردن با کی برد در نسخه جدید مشکل جدی دارم بخصوص در اسکرول و مدیریت فایلها نمیدونم نسخه دانلودی من ایراد داره یا مشکل بقیه هم هست .
مشکل با Keyboard رو متوجه نشدم اما کلا برنامه کمی کند است و به قول Gamer ها Lag دارد !! ( بعضی وقت ها به عملیات صادر شده کند جواب میدهد.)
Scroll کردن در Grid View در ماژول Library؟
مدیریت فایل یعنی چه؟
مشخصات سیستم کامپیوتر شما چیست؟
در منوی develop بعد از delete کردن یک فایل مجددا باید روی نوار عکسها کلیک کنم تا کلیدهای اسکرول چپ و راست delete یا ... فعال شوند .
در Preferences لایتروم، و قسمت File Handling> Camera RAW Cache Size مقدار Maximum Size را از پیش فرض ۱ گیگابایت به ۱۰ گیگابایت تغییر دهید.اما کلا برنامه کمی کند است و به قول Gamer ها Lag دارد !! ( بعضی وقت ها به عملیات صادر شده کند جواب میدهد.)
اگر توهم نباشد، روی سیستم من کارآیی لایتروم بخصوص در قسمت Develop بهترک شد.
سلام
من lightroom ورژن 3 رو نصب كردم اما وقتي فايلهاي با پسوند nef رو import ميكنم پيغام ميده كه نرم افزار از اين پسوند پشتيباني نميكنه آيا نرم افزار من ايراد داره يا بايد ورژن هاي بالاتر رو نصب كنم؟