درود بر شما
اگه فریم هایی که تهیه میشه برای اچ دی ار عناصری در اونها حرکت کرده باشه مثلا ابرها ، برای روی هم انداختنشون باید چیکار کرد؟
دوستی میگفت با استفاده از ماسک ولی دقیقا نمیدونست چطور؟!
سپاس از راهنمائیتون...
درود بر شما
اگه فریم هایی که تهیه میشه برای اچ دی ار عناصری در اونها حرکت کرده باشه مثلا ابرها ، برای روی هم انداختنشون باید چیکار کرد؟
دوستی میگفت با استفاده از ماسک ولی دقیقا نمیدونست چطور؟!
سپاس از راهنمائیتون...
سلام
اگه با نرم افزار فتومتیکس استفاده میکنید، انتخاب گزینه Attemp to reduce ghost artifacts و بعد از اون بسته به اینکه عکستون چه سوژه ای داره میتونید از یکی از گزینه های زیر استفاده کنید:
-Background Movement برای رفع حرکت آب (یا طبیعی جلوه دادن حرکت آب) و حرکت شاخ و برگ درختان
-Moving Objects/People برای جاهایی که انسانی یا شیئی در حال حرکت در یکی یا همه ی عکس ها موجود باشد(که با استفاده از گزینه Detcet در جلوی این گزینه میتوانیم سطح اعمال تغییرات این دستور را تعیین کنیم)
شاد باشید......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
دوستان من با این تکنیک یعنی hdri عکسهامو ترکیب کردم که در یکی از عکسها که در شب از یک ساختمان گرفتم و نوردهی عکسهارو با سرعت شاتر تنظیم کردم و 4 عدد عکس با فرمت raw گرفتم و بعد از ترکیب کردن با نرم افزار Photomatix با نویز بسیار شدید روبرو شدم . که اخرین عکسی که گرفتم و سرعت شاتر را تا "15 پایین اوردم کیفیتش خیلی خیلی بهتر از عکس hdri بود در عکس بعدی که از داخل یک اتاق تاریک که در باز بود و از هال عکس گرفتم و بعد از ترکیب باز هم کیفیت خود عکسم بهتر از hdri بود به نظر شما دوستان، کجای کار احتمالا اشتباه بوده؟ ببخشید احتمالا که نه 100% یه جای کار مشکل داره. این نکته را هم اضافه کنم که دوربینم fujifilm hs20 هستش.
سلام
ممكنه يكي از دوستان نحوه تنظيم اتوبراكتينگ رو بر روي دوربين توضيح بده؟
دوربين Canon 500D
با تشكر
علی رضایی
علی جان بهتر نیست به جای اینکه در چند تاپیک یک سوال تکراری را چند بار بپرسید یک بار User Manual دوربین تان را ملاحظه بفرمایید؟
یا از گوگل جستجو کنید؟
دانلود User Manual دوربین تان... ( به صورت کامل )
http://files.canon-europe.com/files/...0D_EN_Flat.pdf
و قسمتی که اشاره به برکتینگ در دوربین شما دارد...
Canon EOS 500D - Gérard Michel-Duthel - Google Books
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
[QUOTE=Walkman;264580]سلام
اگه با نرم افزار فتومتیکس استفاده میکنید، انتخاب گزینه Attemp to reduce ghost artifacts و بعد از اون بسته به اینکه عکستون چه سوژه ای داره میتونید از یکی از گزینه های زیر استفاده کنید:
-Background Movement برای رفع حرکت آب (یا طبیعی جلوه دادن حرکت آب) و حرکت شاخ و برگ درختان
-Moving Objects/People برای جاهایی که انسانی یا شیئی در حال حرکت در یکی یا همه ی عکس ها موجود باشد(که با استفاده از گزینه Detcet در جلوی این گزینه میتوانیم سطح اعمال تغییرات این دستور را تعیین کنیم)
با سلام مشکل حرکت ابر ها را با گزینه های یادآور شده تان نتوانستم حل کنم این یک نمونه ارسالی از مشکلی که برایم حل نشد بعضی وقتها جواب نمیده
.DSC06885_6_7_8_tonemapped low resalotion.jpg
ویرایش توسط 5131 : Tuesday 8 May 2012 در ساعت 23:52 دلیل: غلط املائی
1122.jpg
با سلام خدمت دوستان عزیز . این یکی از اولین کارهای HDR بنده است . با S200 نازنین . با توجه به اینکه امشب عازم مسابقات کشوری هستم الان هم یکی از آخرین لحظات تجربه اندوزی برای این مسابقه است . اگر دوستان صاحب تجربه نظری و نقدی برای بهبود این شات دارند یا توصیه خاصی برای آن عمیقا خوشحال می شوم بدانم تا در مسابقه رعایت شود . این شات هم از ترکیب سه عکس با اختلاف نوری یک استاپ به دست آمده و در PHOTOMATIX PRO 4.0.2 مد ENHANCER-PAINTERLY انتخاب شده و در آخر هم در لایت روم اصلاح کنتراست وایت بالانس ، رنگ ها و کمی نویز گیری انجام شده . در ضمن عکس هاJPG گرفته شده و تا قبل از PHOTOMATIX هیچ ویرایشی انجام نشده . آیا ادیت قبل از شروع فرایند ساحت HDR تاثیر زیبادی در خروجی نهایی دارد یا می توان به همان ادیت انتهایی در لایت روم بسنده کرد؟
با تشکر پیشاپیش از دوستان محترم که راهنمایی می کنند .
این هم کمی بزرگتر
http://up.vatandownload.com/images/t...bcv2rrglqe.jpg
ویرایش توسط auditore : Friday 29 June 2012 در ساعت 12:14
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
با سلام خدمت استاید
به تازگی سعی در HDR کردن عکس هام را دارم و خیلی آماتور در این نوع کارها هستم. مشکلی که با اون مواجه شدم نویزی شدن(دانه دانه شدن) عکس هام هنگام پروسس است. علت این نویزی شدن چی می تونه باشه و چه روشی رو بهتره برم تا این اتفاق
دیگه پیش نیاد.
نرم افزار : Photomatix
mikaeil 5.jpg
با سپاس فراوان
میکاییل صادقی