بله. کاملا سازگار است. چیزی که در نسخه های اولیه لایتروم وجود نداشت.
توجه داشته باشید که برای آنکه تغییرات پردازشی لایتروم را در ACR ببینید باید حتما متادیتا فایل را آپدیت کنید:Metedata > Save metadata to file
مطلب مهمی با عنوان "پروفایلهای RAW: انقلابی در عکاسی دیجیتال" در تاریکخانه سایت منتشر شده است که میتواند پاسخگوی بسیاری از مشکلات دوستان باشد که در همین تاپیک عنوان شده بود. مشکلاتی در مورد نوع پردازش فایهای RAW از لحاظ رنگ و ...
http://www.akkasee.com/articles/12610/
با سلام
جناب روشن دست شما درد نكنه
دانلود و نصب كردم.آزمايشش كردم كه جالب بود ولي مانند شكل زير تنها براي d2x سه گزينه داشت و خبري از ديگر دوربين هاي نيكون نبود.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
اینها فعلا نسخه آزمایشی است.
اما نکته دیگر این است که خیلی از پردازشها در دوربینها مشترک است. مثلا Nikon Capture NX که مبدل رسمی نیکون است، پردازشهای مشترکی برای فایلهای RAW دوربینهای مختلف دارد.
اینها همان پروفایلهای از پیش تنظیم شدهای هستند که چند ماه پیش برای d3/300 معرفی شدند که این امکان رو به کاربر می دهند تا تن رنگی دوربین d2x را در دوربین خودشون با picture control شبیه سازی کنن
اطلاعات بیشتر :
کد:http://nikonasia-en.custhelp.com/cgi-bin/nikonasia_en.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=5707&p_created=1195803702&p_sid=OjHbHNRi&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPSZwX3NvcnRfYnk9JnBfZ3JpZHNvcnQ9JnBfcm93X2NudD0xMjI5JnBfcHJvZHM9JnBfY2F0cz0mcF9wdj0mcF9jdj0mcF9zZWFyY2hfdHlwZT1hbnN3ZXJzLnNlYXJjaF9ubCZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=&p_topview=1
* D2XMODE1: This optional Picture Control simulates color reproduction at a D2X/D2XS Color mode setting of I. Skin tones and gradations are reproduced naturally with rich reproduction of tones;
* D2XMODE2: This optional Picture Control simulates color reproduction at a D2X/D2XS Color mode setting of II. This optional Picture Control is suited to images that will be extensively processed or retouched;
* D2XMODE3: This optional Picture Control simulates color reproduction at a D2X/D2XS Color mode setting of III. Choose for nature or landscape shots. Greens and blues are vividly reproduced.
بله. دقیقا. در اینجا اما شما میتوانید اولا این پروفایلها را به همه دوربینها اعمال کنید، ثانیا برای کسانی که میخواهند با ACR وLightroom پردازش کنند بسیار مفید است و ثالثا، خودتان در صورت نیاز میتوانید حتی همین پروفایلها را نیز مطابق میلتان تغییر دهید.
من نتوانستم دانلود کنم ... فکر کنم - نعوذ بالله - سایت ادوبی خنگ شده یوزر آی دی و پسوردی که طبق دستورالعمل خودش درست کردم قبول نمی کنه ... یعنی نه پیغام خطایی می ده نه ما رو می بره سر آدرسی که باید فایل رو از اونجا دانلود کنیم!
آیا امکان دارد یکی از دوستان فایل رو یه جایی آپلود کنند؟ اصلا امکان پذیره؟
ممنون
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
ضمنا نمونه هایی از کار با این پروفایل ها و مقایسه آن با Capture NX:
کد HTML:http://textblog.anands.net/archives/169
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3