پاسخ: پردازش و تبديل فايلهاي Raw
نحوه کار با فیلتر گراجوال در acr چگونه است؟ با تغییر لغزنده ها هیچ تاثیری در عکس دیده نمیشود!
بنا بر تجربه شخصی گزینه Clarity در acr بدترین تاثیر(منفی) را بر روی عکس میگذارد اگر قصد چاپ عکس در اندازه های بزرگ را داشته باشم
بر عکس در عکسهای با سایز کوچک و یا برای web بسیار سودمند است
و یا من اشتباه میکنم! :::confused2:::
امیدوارم جای صحیحی سوالم رو مطرح کرده باشم.
آیا میشه اطلاعات اگزیف یک فایل رو که در حین ویرایش از بین رفته از نسخه اصلی به نسخه جدید ضمیمه کرد؟
مثلا اگه یک فایل Raw رو که دونسخه با پردازش متفاوت از اون رو در فتوشاپ ترکیب کنم ، تصویر نهایی اگزیف نخواهد داشت، حالا میشه اگزیف فایل Raw رو عکس نهایی ضمیمه کرد، اصلا همچین کاری صحیح هست یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
امیدوارم جای صحیحی سوالم رو مطرح کرده باشم.
آیا میشه اطلاعات اگزیف یک فایل رو که در حین ویرایش از بین رفته از نسخه اصلی به نسخه جدید ضمیمه کرد؟
مثلا اگه یک فایل Raw رو که دونسخه با پردازش متفاوت از اون رو در فتوشاپ ترکیب کنم ، تصویر نهایی اگزیف نخواهد داشت، حالا میشه اگزیف فایل Raw رو عکس نهایی ضمیمه کرد، اصلا همچین کاری صحیح هست یا نه؟
بله دوست عزیز شدنش که میشه
کافیه شمادر فتوشاپ عکسی که دارای اگزیف هست رو باز کنید بعد عکسی که اگزیف نداره رو به صورت یه لایه روی اون اضافه کنید و بعد عکس رو سیو کنید , خواهید دید عکس مورد نظرتون دارای اگزیف عکسی است که در ابتدار باز کرده بودین :::happy:::
در مورد درست یا غلط بودن این کار من نظرم اینه این روش برای جاهایی خوبه که مثلا شما عکسی رو ادیت کردین و به هر دلیلی حواستون نبوده و کاری کردین که اگزیف عکس حذف شده , با این روش میتونید از عکس اصلی استفاده کرده , اگزیف رو برگردونید و مجبور نباشید از ابتدا عکس رو پروسس کنید , این روی خوب سکه و جنبه مثبت این کار هستش
اما از طرف دیگه برخی افراد از این روش سوءاستفاده میکنن که نمونه هاش رو بعضا میتونید تو گالری مشاهده کنید :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SIAMAK™
بله دوست عزیز شدنش که میشه
کافیه شمادر فتوشاپ عکسی که دارای اگزیف هست رو باز کنید بعد عکسی که اگزیف نداره رو به صورت یه لایه روی اون اضافه کنید و بعد عکس رو سیو کنید , خواهید دید عکس مورد نظرتون دارای اگزیف عکسی است که در ابتدار باز کرده بودین :::happy:::
در مورد درست یا غلط بودن این کار من نظرم اینه این روش برای جاهایی خوبه که مثلا شما عکسی رو ادیت کردین و به هر دلیلی حواستون نبوده و کاری کردین که اگزیف عکس حذف شده , با این روش میتونید از عکس اصلی استفاده کرده , اگزیف رو برگردونید و مجبور نباشید از ابتدا عکس رو پروسس کنید , این روی خوب سکه و جنبه مثبت این کار هستش
اما از طرف دیگه برخی افراد از این روش سوءاستفاده میکنن که نمونه هاش رو بعضا میتونید تو گالری مشاهده کنید :(
سپاسگذارم از راهنمائیتون.
تصور من این بود که به خاطر ترکیب دو تا عکس ، اگزیف از بین میره ، اما متوجه شدم استفاده از فرمان Save for web ... باعث میشه اگزیف از بین بره. آیا این فرمان همیشه اگزیف رو از بین میبره یا روش هست که با وجود استفاده از این فرمان باز هم اگزیف باقی بمونه؟
وقتی از Save as استفاده می کنم اگزیف باقی میمونه رو عکس ولی Save for web اگزیف رو حذف می کنه.
دوستان من فوتوشاب cs3 دارم
با باز کردن بعضی فایل ها مخصوصا NEF ها مشکل دارم
سرچ کردم تو نت یه سری آپدیت بود ولی عملا هیچ کدوم کار نکرد
اگر دوربین تان جدید است فقط دو راه دارید:
یا فتوشاپ cs4 و ACRهای جدید را نصب کنید.
یا با DNG Converter فایلها را تبدیل کنید تا با همان فتوشاپ و ACR قدیمی هم باز شود.
سلام
لطفاً یک نرم افزار قوی و سبک و راحت در زمینه ویرایش و تبدیل فایل RAW به فرمت های دیگر معرفی کنید
خیلی وقت ندارم تا با فتوشاپ کار کنم
موضوعات عکاسیم بیشتر طبیعت هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi_911turbo
سلام
لطفاً یک نرم افزار قوی و سبک و راحت در زمینه ویرایش و تبدیل فایل RAW به فرمت های دیگر معرفی کنید
خیلی وقت ندارم تا با فتوشاپ کار کنم
موضوعات عکاسیم بیشتر طبیعت هست.
سلام:::happy:::
لایت روم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
اگر دوربین تان جدید است فقط دو راه دارید:
یا فتوشاپ cs4 و ACRهای جدید را نصب کنید.
یا با DNG Converter فایلها را تبدیل کنید تا با همان فتوشاپ و ACR قدیمی هم باز شود.
من CS4 نصب کردم همچنان فایلهای NEF و CR2 باز نمیشه. ACR از کجا میشه پیدا کرد؟ چطور نصب میشه؟
سلام دوستان
قبلا از اینکه سوالم تکراریست عذر میخوام .
دوربین بنده 500 دی است . وقتی با فرمتrawعکاسی میکنم فتوشاپ این فایلها رو باز نمیکنه فتوشاپی که استفاده میکنمcs4میباشد.لطف کنید راهنمایی کنید ایا تنظیمات خاصی در فتوشاپ برای باز کردن این نوع فایل وجود داره ؟؟؟
ممنونم