پاسخ: پردازش و تبديل فايلهاي Raw
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mOhSeN.Gh
من CS4 نصب کردم همچنان فایلهای NEF و CR2 باز نمیشه. ACR از کجا میشه پیدا کرد؟ چطور نصب میشه؟
درود
برنامه جانبی ACR در خود فتوشاپ هست فقط کافی هست فایل Nef یا CR2 را بگیرید بکشید و بندازید در فتوشاپ.
خودش با ACR بازش میکنه. اما به دوستان نیکونی توصیه میکنم که کار کردن با برنامه خود نیکون که Capture NX 2 را حتما تجربه کنید و ببینید با کدام بهتر میتوانید نتیجه بهتری در کوتاه ترین زمان بگیرید.
انوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
درود
برنامه جانبی ACR در خود فتوشاپ هست فقط کافی هست فایل Nef یا CR2 را بگیرید بکشید و بندازید در فتوشاپ.
خودش با ACR بازش میکنه. اما به دوستان نیکونی توصیه میکنم که کار کردن با برنامه خود نیکون که Capture NX 2 را حتما تجربه کنید و ببینید با کدام بهتر میتوانید نتیجه بهتری در کوتاه ترین زمان بگیرید.
انوش
انوش عزیز ممنون از راهنمایی شما اما حتی مبتدی ها هم با طریقه ی Open File آشنا هستند. مشکل عدم سازگاری فتوشاپ حتی نسخه ی CS4 و Acr همراه آن با قالبهای مذکور است. واقعآ جای سوال است که نیکون و کنون چرا فکری به حال این مشکل نکرده اند؟!! با توجه به این که در سایر ملل تهیه نسخه های جدید فتوشاپ هزینه ی بالایی را به کاربر تحمیل می کند..
در پست ۲۳۶ جواب سوالتان داده شده است.
سلام
آیا در لایت روم امکان این هست که فایلهای raw را بصورت گروهی ویرایش نمود؟
با تشکر
گروهی از فایلها را انتخاب کنید. یکی را ویرایش کنید. سپس دکمه Sync را بزنید. مواردی که می خواهید به صورت مشترک اعمال شوند، انتخاب کنید.
ابزار Lens Profile Creator توسط ادوبی عرضه شد. همانطور که در تاپیک فتوشاپ CS5 گفته شد، نسخه های جدید ACR و Lr مجهز به ابزار اصلاح خطاهای اپتیک لنز هستند که بر اساس پروفایلهای دوربین+ لنز این کار را به صورت خودکار انجام میدهند.
برای ترکیب دوربین و لنزهایی که پروفایل شان موجود نیست، میتوان از این ابزار Lens Profile Creator استفاده کرد و پروفایل ساخت. روش کاریاش هم ساده است: چارتهایی مخصوص دارد که باید چاپ شوند و بعد با دوربین از آنها عکس گرفت و عکس را به نرمافزار وارد کرد.
فعلا نسخه آزمایشی این ابزار از Adobe Lab قابل دریافت است:
کد:
http://labs.adobe.com/technologies/lensprofile_creator/
نیازی به تاکید نیست که خروجی پروفایل این ابزار تنها برای ACR 6.x ( که همراه CS5است) و Lr3 کاربرد خواهد داشت.
از وقتی که ویندوز سون 64 بیتی را نصب کردم،ته رنگ خاکستری رنگ در اطراف صورت دیده میشه که البته در لایت روم و فتوشاپ درست نمایش داده میشه،ولی با سایر برنامه ها نمیتونم عکس jpg یا raw را بدون ته رنگ خاکستری ببینم
///
سیستم کاملا بروز شده هست و کدک های fastpicture viewer روی سیستم نصبه(یک بار این نرم افزار را unistall کردم که کماکان ته رنگ خاکستری در عکس های jpg بود)
راه حلی برای این مشکل وجود داره ؟
سلام دوست عزیز
شما از چه Color Space استفاده میکنین؟
احتمالا adobe RGB ...
sRGB رو امتحان کنین ببینین مشکل حل میشه؟
با sRGB عکساتون روی وب و یا هر کامپیوتری یا هر برنمامه ای از نظر محتوی رنگی یکسان نمایش داده میشه و Adobe RGB برای چاپ و بقیه مقاصد مناسبتره
اکثر Browser ها نمیتونن تصاویر Adobe RGB رو درست نمایش بدن .
تو فوتوشاپ میتونین Save for web and devices رو از منوی فایل انتخاب کنین و مربع مربوط به Convert to sRGB رو کلیک کنین و یا در دوربین فضای رنگی پبشفرض رو sRGB انتخاب کنین و یا در adobe camera raw، فضای sRGB رو به عنوان پیشفرض انتخاب کنین
البته این حدس من بود که چه بسا ممکنه اشتباه باشه و شما و دوستان این قضیه رو بهنر از من میدونین و مشکل ممکنه علت دیگه ای باشه که در این صورت اساتید فروم راهنمایی میکنن
سبز باشین
مانی جان سلام
با کانورت کردن به sRGB هم مشکل رفع نشد،بنظرم قبلا این مورد را هم تست کرده بودم.
البته در IE8 این مشکل را ندارم و فقط در فایرفاکس یا سایر برنامه های مدیریت عکس این قضیه به چشم میاد.
ممنون از توجهتان.
منظورتان را از ته رنگ خاکستری اطراف صورت متوجه نشدم. اما device profile و Viewing profile را چک کنید که بر روی sRGB تنظیم شده باشند ( در قسمت advanced از color management ویندوز ۷)