1-شما باور ندارید که شکل هیستوگرام با تغییر اسلایدر ها تغییر میکنه؟ خوب خودتون یه بار امتحان کنید شاید قبول کردید.
2- اینکه میگم اطلاعات فایل jpg بر اثر استفاده از ابزار شدو-هایلایت بر اساس یه الگوریتمی تغیر میکنه اونقدر گزاره کلی ای هست که مخالفت با اون یا نتیجه عصبانیت شماست یا ضعف منطقی. مثل اینکه من به شما بگم 2 ضرب در 2 برابر یک عددی میشه و شما اعتراض کنید که شما با چه سندی این حرف رو میزنید.
دوست عزیز شما وقتی شدو-های لایت رو تغغیر میدید خوب یه اتفاقی میفته دیگه. نمی افته؟ من حرفم فقط این بود که وقتی شدو-های لایت رو تغییر بدین یه اتفاقی میفته. حالا به جای اینکه بگم یه اتفاقی میفته گفتم بر اثر یه الگوریتمی تغییر میکنه. معنیش همونه البته اما اگه شما اونجوری دوست دارید خوب من سعی میکنم جوری بگم که مشکلی پیش نیاد.
3- من هم نمیگم فایل raw رو میتونیم هر جوری که خواستیم تعبیر کنیم یا تغییر بدیم. من فقط گفتم تبدیلی که شما معرفی کردید درست نیست. روش به دست آوردن فایل jpg از فایل raw متفاوت از چیزی هست که بیان کردید. در پست قبلیم هم دلیلشو بیان کردم.
4- من گفتم فایل raw فایل تصویری نیست؟ مطمئنید؟ یه بار دیگه نگاه کنین شاید اشتباه کرده باشید.
5- با این حرف شما موافقم. اگر یک پیکسل هم بیش از حد نور بهش برسه هیچ روشی وجود نداره که بشه اطلاعات اون رو بازیابی کرد. اما چیزی که با شما مخالف هستم اینه که ممکنه شما یه تصویر raw رو به یه تصویر jpg تبدیل کنید و یه نقطه در کانال قرمز روشنایی 255 داشته باشه در صورتی که روشنایی همین نقطه در کانال قرمز فایل raw به جای 4095, 4094 باشه. یعنی در فایل raw اور اکسپوز نباشه اما در فایل jpg باشه. چیزی که شما منکرش میشید و خوب دلیلی هم نیاوردید که این حرف رو از کجا میزنید.
6- مگه کسی منکر وجود محدودیت دینامیک رنج شد که شما اینطوری میگید؟ همه ی بحث بر سر اینه که اون هیستوگرامی که میبینیم از فایل raw هست یا از فایل jpg ای که از روی اون فایل raw استخراج میشه.
7- توی این فروم هیچ کسی با هیچ کسی دعوا نداره. هیچ کسی هم ادعای این رو نداره که همه چیز میدونه و هیچ کسی هم این فکر رو در مورد کس دیگه ای نداره. اومدیم اینجا که بیشتر یاد بگیریم و اگه جایی رو اشتباه می کنیم با کمک دیگران اشتباهاتمون رو بر طرف کنیم. پس فکر نکنید کسی اینجا با شما خصومت داره یا اینکه دوستان توی رو در واستی از نظر کسی طرفداری می کنن.
8- من متوجه نبودم که شما تازه به این فروم اومدین . من هم خوش آمد میگم.