ممنون از جناب شهبازی که لطف کردند
و افشین عزیز ( جناب قشقایی درست میگم دیگه ؟ )
و آرش خان
والا من که در حد مشق خط زدن نیستم . از جهت درس پس دادن میگم
یه چیزی که تو عکس جناب شهبازی موقع لود شده عکس به چشم میمود این بود که آسمان گوشه سمت چپ بالا تو مانیتور من به زردی میزد
اما
شاید مانیتور دوستان عزیزم کالیبره نباشه
مخصوصا از برداشت هایی که دوستان در مورد ویرایش ها داشتند شک من بیشتر میشه . چون در عکسهایی که اینطور با رنگهای زرد و قرمز سر و کار داریم , حتی صد واحد کلوین کم و زیاد شدن میزان در جه حرارت هم میتونه کاملا رنگ ها رو عوض کنه
لطفا دوستان بگن که این زردی آسمان رو میبینند یا نه؟
ویرایش همه دوستان از دید من خوب و انصافا اگه بگم بسیار عالیست
قسمت هایی از کار سلیقه ایست . مهم اینه که عکس از اون حالت تاریکی بیرون بیاد و جزئیات عکس با حفظ کنتراست و اشباع قابل دیدن باشه که در همه ویرایش ها همین اتفاق افتاده
تم رنگ و گرم و سرد بودن بیشتر یک حالت سلیقه ایست
یک نکته به ذهنم میرسه که مربوط به رنگ هاست
معمولا اشباع رنگ نباید تا جایی ادامه پیدا کنه که میزان اشباع بر میزان بافت برتری پیدا کنه
سه رنگ اصلی داریم . آبی سبز و قرمز
از میان این سه رنگ اگر رنگ های آبی و قرمز به اشباع کامل برسن , عکس ملالت بار میشه و تنها اشباع کامل رنگ سبز دارای این خاصیت نیست
مخصوصا رنگ قرمز که در مورد افزایش اشباع اون باید نهایت دقت رو به بافت تصویر داشته باشید
بنابراین اگر هنگام افزایش اشباع رنگ به طور کامل دقت بشه هر گز نباید با مثلا آسمان کاملا آبی مواجه بشیم. نباید گلبرگها قرمز کامل باشه
ممکنه در نگاه اول این اشباع زیاد جالب باشه اما پس از چند بار نگاه کردن به عکس , حتما چشم شما از اون عکس خسته میشه
یک اشتباه متداول هنگام عکس برداری از کوه صورت میگیره که سعی میشه با اشباع کامل , رنگ آسمان رو آبی یک دست کنند. که در نگاه اول این آبی یک دست کاملا جذابه . اما بعد از چند بار نگاه کردن میشه متوجه شد که عکس جذابیتش رو از دست داده.
البته این مورد برای رنگ سبز اتفاق نمیافته و مثلا با اطمینان میشه یک چمنزار رو به اشباع کامل رسوند ( البته با حفظ ترکیب رنگی دیگر عناصر عکس و همچنین حفظ بافت )
ویرایش جناب شهبازی که مستغنی از توصیف
و همینطور ویرایش اخیر جناب قشقایی ( که فکر کنم همشهری عزیزم احسان خان باید از این عکس های ته رنگی بیشتر خوشش بیاد)
و ویرایش جناب سلطان آرش هم فقط کمی افزایش کنتراست میخواد در قسمت زمین
یک قسمتی از کار و استفاده از کانالهای رنگی به جای لایه سیاه و سفید در ابتدای همین تاپیک توضیح داده شددر مورد این نوع ویرایش که جناب " غفاریان " انجام دادند و کمی از آن را در پست 97 این تاپیک شرح دادید .... بیشتر باز کنید و به بیان جزئیات بپردازید
اگر فرصتی پیش بیاد من خودم هم خیلی علاقه مندم در مورد این نوع ویرایش ها با هم بحث کنیم. مخصوصا اینکه امروزه از این ویرایش ها خیلی استقبال میشه
:):biggrin: