سلام:
.
.
عكس اول حال و هوای جنگل
.
.
.
عكس دوم ادیت مورد علاقه من
.
.
.
در كل از 6 تا ادیتی كه انجام دادم این 2 تا رو پسندیدم. كار خاصی نشده فقط با رنگها بازی شده و كرو. (دارم اثر رنگها رو كار میكنم اگه بتونم یه رابطه ای منطقی پیدا كنم این خیلی بدرد میخوره)من به مناظر كه نگاه میكنم دما رو بخاطر میسپارم كه بشه دمای محیط رو هم تو ادیت نهایی تاثیر داد. با چند دمای متفاوت عكس اول به نظرم بهتر اومد عكس دوم هم كه سلیقه ای بحساب میاد. تا دوستان چه راهنمایی كنند.
در مورد عكس بنظرم نیاز به كم و اضافه كردن نداشت( این بی نظمی هم خودش نظمی داره و عالمی
)
.
اما در مورد عكس دوستان راستش بی تعارف بگم همه زیباست من كه لذت میبرم ادیت های متفاوت میبینم:cool:
رو مانیتور من اگر معیار ادیت رو خارج نشدن از حدود رنگهای اصلی بگیریم عكس داش رضا ترابی دریا اس و آرش به عكس اصلی نزدیكتر به نظر میاد. از ادیت احسان هم لذت میبرم من اصولا اگر مجبور نباشم در حدود متعارف عكس حركت كنم این سبك ادیت ها رو دوست دارم. از اغراق در رنگ مهرداد عزیز هم لذت بردم چون تو اینجور عكسها كه منظره باشه و المان اصلی خود كادر به حساب میاد نه سوژه خاصی اغراق رنگ (كاری كه خودم تو عكس اول كردم)به زیبای كمك میكنه بقول دلباز مخصوصا تو پرینت رو كاغذ های براق(كه میشه عین كارت پستال)البته زردی زیادی دست چپ كادر كنار ستون برق دیده میشه
دوست دیگمون Merdax( شیرازی نیستی) شماهم زیبا كار كردی فقط بنظرم یه فكری بحال این ریسایز كردن عكسها بكن چون اطلاعات عكس خیلی از بین رفته:( از دوستان میتونی كمك بگیری برنامه ریسایز خوب معرفی كنند
.
.
دوستان این نظرات نظرات كارشناسی نیست فقط یك اظهار نظر شخصی بحساب میاد. امیدوارم جسارتی نشده باشه منتظر نظرات كارشناسانه شما دوستان هستم..... راستی دلباز كجاست؟
خبری ازش نیست. دلباز با دست پر بیا مشق هامون رو هم خط بزن منتظر ادیت زیبای تو هستیم
.
(از داش رضا خلیلی هم ممنون كه یه عكس خوب رو زحمت كشید)