با سلام
میخواستم تصویر رو ویرایش کنم زمانی که با فتوشاپ بازش کردم پلاگین Camera RAW باز شد در حالی که فایل JPGE بود راهنمایی میفرمایید؟
با سلام
میخواستم تصویر رو ویرایش کنم زمانی که با فتوشاپ بازش کردم پلاگین Camera RAW باز شد در حالی که فایل JPGE بود راهنمایی میفرمایید؟
test-edited.jpg
به نظرم از بقیۀ ادیت ها بهتر هست.
امیرحسین
امیرحسین خان پستهای زیر خاکی بیرون میکشی
هادی . م
هادی جان دیگه دیدیم کسی کاری نمی کنه، این تاپیک داره یه کمی خاک می خوره، گفتیم با دستمال خاکش رو نگیریم، بریم تو دلش ببینیم چی پیدا میشه!
امیرحسین
سلام.
این عکس را بخاطر حلقه های بوجود آمده در پس زمینه ، بسیار دوست دارم!
IMG_3254 as Smart Object-1_low_color_web.jpg
ولی اخیراً در بعضی آموزشها دیدم که چنین پس زمینه هایی را محو میکنند و یکسری کارهای دیگر...
میخواستم ضمن جویا شدن نظر شما در مورد حالت کلی عکس، ویرایش پیشنهادیتون رو هم جویا بشم.
(صورت سوژه رو از بین بردم تا شناسایی نشود، اگر احیاناً ایشان را شناختید، به رویش نیاورید!!)
سعید جان، با توجه به سایز عکست و سانسورت، چی رو دقیقا باید ادیت کنیم؟!؟!
امیرحسین
سلام
این عکس در درجه اول به نویزگیری احتیاج داره که ضمناً مقداری از خشن بودن بوکه ها را هم می کاهد. می توان با جدا کردن سوژه از پس زمینه و قرار دادن آن در لایه بالاتر و استفاده دو مرحله ای از Gaussian Blur و Box Blur روی دو لایه مجزای پائین تر به پس زمینه نرم تری رسید ولی روی این عکس نتیجه خوبی ندارد.
برای رسیدن به بوکه نرم و Creamy احتیاج به لنز با اپرچر بازتر است و ادیت های نرم افزاری تاثیر خیلی زیادی ندارند مگر اینکه بخواهید پس زمینه را کاملاً عوض کنید.