دوستان لطفا یه ادیت پیشنهادی برای این عکس من ارائه بدید.
چیزی به ذهن خودم نرسید!
Vaz.jpg
دوستان لطفا یه ادیت پیشنهادی برای این عکس من ارائه بدید.
چیزی به ذهن خودم نرسید!
Vaz.jpg
شاید عکس کیفیت لازم رو نداشته باشه اما اگه امکان داره ادیت پیشنهادی خودتون رو بزارید تا استفاده کنیم
photo_2015-11-12_13-37-46akkasee.jpg
ممنون...
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
با سلام
هم این عکس و هم عکس نسبتا مشابهی که در تاپیک "لطفا نظر دهید" قرار داده بودید مشکل کنتراست دارند (بهتر بگویم یک هاله خاکستری تمام کادر را پوشانده است- لا اقل من اینطور میبینم یا به خاطر نور صحنه است و یا واقعا هست) اگر عکس اصلی خروجی jpeg ذوربین است و در عکسهای دیگرتان نیز این حالت وجود دارد بهتر است در تنظیمات دوربینتان مقدار کنتراست و شارپنس را کمی افزایش دهید (گرچه کنتراست به لنز هم مربوط میشود) و اگر این تصویر برآیند پست پروسس روی فایل خام است، با تغییر کنتراست و tone curve اصلاح بفرمایید.
من با لنز 17-85 روی 40D در عکسهای منظره گاها این مشکل را در خروجی jpeg دارم که همان را هم تا حدی که به عکس لطمه نزند سعی میکنم حذف کنم (در raw دستم بازتر است)
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
من تو 10 دقيقه با فوتوشاپ اديت کردم ( عکس jpg با اين سايز و با اين کيفيت نميشه نويز گيری خوبی کرد) نرم افزار ها و پلاگين های بهتری برای نويز گيری هست ،اما تو اين عکس نميشه هم عکس شارپی داشته باشين هم نويز نداشته باشيد مگر اينکه مثلاً به جای يک شات چند تا شات بگيريد و با ترکيبش نويز اضافه رو از بين ببريد
شما عکس رو قبلاً اديت کرديد يا از اول اينقدر نويز داشت؟
تنظيمات دوربين چی بوده؟
نور شديد باعث کم شدن کنتراست ميشه اما اين نويز ها عجيبه
Canon 6D2/5D3
Majid
به نظر من بهتره شما موقع عکاسی مشکلات رو به حداقل برسونيد و هميشه raw عکس بگيريد تا اينکه وقت زيادی برای نويز گيری و اديت بزاريد
اگر تنظيمات رو بگيد يا exif رو بزاريد بهتر ميشه نظر داد
يک تاپيک راجع به نويز گيری بود ، آقای چگينی هم چند پلاگين رو معرفی کرده بود
Canon 6D2/5D3
Majid