برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
سلام
خسته نباشید
ببخشید دوستان مزاحم شدیم
ما تجربه کار زیادی با فتوشاپ را نداریم و این اولین کار ما بوده است
dfgdfgh.jpg
دوستان در تایپیک دیگر لطف فرمودند ایرادات آن را تذکر دادند و ما فهمیدیم تقریبا هیچ چیز از رتوش و فتوشاپ نمی دانیم
عکس اصلی بچه را در یک فایل زیپ خدمتتان ارسال می کنیم سپاسگزار می شویم اگر وقت یاری داد لطف بفرمایید یک نمونه کار فون کودک از این عکس ارائه بفرمایید. تا ما با نحوه کار و قرار دادن سوژه در فون های کودک بیشتر آشنا شویم.
لینک عکس اصلی
http://uploadtak.com/images/i7516_IMG_3616rty.zip
کسی میتونه من رو در ویرایش چنین عکسی کمک کنه؟ راستش من تجربه ای در این مورد ندارم یه کم گیج شدم.نفر سمت چپی رو میخوام جدا کنم و کیفیت عکس رو بالاتر ببرم تا بشه حدود 30*40 چاپش کرد.به من گفتند یه بک گراند منظره هم اگه شد براش بذار.
خودم یکی دو تا رو تست کردم و چند ساعتی بهش ور رفتم ولی خیلی آماتوری محسوب میشد.
اگر کسی میتونه کمکی کنه ممنون میشم این کار رو انجام بده
عکس سایز بزرگترش هم هست
http://up.vbiran.ir/uploads/13768485..._1IMG_0391.jpg
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سلام، بنده دقیقا متوجه نشدم که کدوم شخص باید حذف بشه! نفر سمت چپ و بغل دستیشون فکر میکنم سوژه های اصلیه عکس باشن! اون بزرگواری که بصورت نصفه داخل عکس افتاده ( دست راست ) ، ایشون باید باشند در کادر؟! در مورد افزایش کیفیت هم فکر کنم با رتوش کلی عکس و صرف زمان بشه به نتیجه ی مطلوبی رسید
سلام
هر دو شخصی که کنار آخرین نفر از سمت چپ ایستادند.راستش چون فقط همون شخص شهید شده و اون دو نفر زنده اند میخوام که فقط عکس همون شهیده بمونه.
یه مقداری روتوش کردم ولی زیاد جالب نشد.من به جای عوض کردن بک گراند همین رو بلور کردم و فقط اون شخص رو بلور نکردم.که خوب اصلا" خوب نشد و من هم توانایی کار حرفه ای رو نداشتم
سلام امید جان.ممنون که جواب دادید.
راستش همون طور که بالا هم گفتم فقط میخوام اون شخصی که بدون کلاه هست در سمت چپ باقی بمونه و اون دو نفر نباشند
بک گراندش مهم نیست زیاد.یه چیزی باشه که به این عکس بیاد.
عکس سایز بزرگتر روهم تا شب این جا قرار میدم.چون الان در دسترس نیست
ممنون میشم اگر کمکی بکنید
-----------------
این raw اش هست.گفتم شاید بخواید تو رنگ بندی هم تغییراتی بدید راحت تر باشید.اگر هم امکانش هست و زحمت کشیدید یه روند کار بهم بگید تا بعد از این مزاحم شما و بقیه نشم
http://uplod.ir/gw2q4cgots59/IMG_0392.rar.htm
ویرایش توسط hossein137 : Monday 19 August 2013 در ساعت 18:57
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
درود
کسی نتونست کمکی به ما بکنه؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
داود معانی
آقای معانی عزیز.. ممنون از ویرایشتون..به نظرتون رنگ بنفش عکس اونو از حالت طبیعی خارج نکرده؟
من بیشتر برای حذف رنگ بنفش برای طبیعی تر شدن عکس پیش رفتم...
دوستان بکگروند رو برای این ماکرو خوب میدونند؟؟
یا باید از بک دیجیتال استفاده کرد؟؟؟
قرار گرفتن سوزه در کادر خوب است یا باید جور دیگری باشد؟
مثلا حرکت به سمت چپ
اصلا عکس خوبی در زمینه ماکرو هست؟؟؟
یا میشه مثل عکسی که الان صحفه اول گالری است.. راحت از بک دیجیتال استفاده کرد.. یا بک رو حدودا کامل سبز کرد؟