يعنی هيچکی تو اين سايت با raw عکس نميگيره ؟؟
يعنی هيچکی تو اين سايت با raw عکس نميگيره ؟؟
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
psd و tif هر دو 16 بيتي هستند. فكر نمي كنم تفاوتي در عمل با فايل raw داشته باشند و نبايد چيزي از اطلاعات فشرده شود. مي خواستم فرمت TIF بفرستم كه امشب اينترنت ياري نمي كند.
ضمنا اگر راه ساده اي براي كوچك كردن ابعاد تصوير در فرمت raw و ذخيره كردن مجدد آن به صورت raw داريد ارايه نماييد!
ویرایش توسط Nima Sadigh : Friday 26 February 2016 در ساعت 00:57
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
با اجاره نیما خان :
_MG_2418_f.jpg
سایز بزرگتر بدون کراپ :
https://www.dropbox.com/s/s2fb2xr86k...rgheh.jpg?dl=0
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
با اجازه نیمای عزیز .
البته من خیلی سچوریتش نکردم
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
باز هم با اجازه نیمای عزیزم، با یک حسی متفاوت تر.
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
درود
آقا نیمای عزیز
بنده هم چندی پیش(دوماه قبل) عازم دماوند بودم و در ساعت نامناسبی رسیدم که اصلا میل به عکس گرفتن نداشتم و فقط برای همراه هام چند شات زدم که به عنوان یادگاری داشته باشم
فکر کنم این تصویر در ساعت نامناسبی ثبت شده...چراکه من هم در همین موقعیت قرار گرفته بودم و مه های اطراف کوه به رنگ آبی در اومده بودن و چون قله پوشیده از برف بود نمیشد روی دمای رنگی کوه تغییرات خاصی اعمال کنم و برای همین کلا بیخیال اون عکسها شدم
بنده از روستای باصفای (نان دل) به دماوند مشرف شدم و ازونجا که اون اطراف آشنا زیاد دارم،بهترین فصل برای عکاسی رو اردیبهشت ماه معرفی کردن بهم و قبل از اون ماجرا اگر تنها بودی که باید صبح زود با دامداران همراه بشی و وارد موقعیت مناسب برای عکاسی بشی و غیر اینصورت اگر همراه داشتی باید بری کنار قله و کمپ بزنی و ساکن بشی تا بتونی بهترین خروجی رو بگیری....اواخر پاییز هم برای اون منطقه موقعیت مناسبی هستش
اما راجب ویرایش....
بهترین کار به نظر من اینه که عکس رو به سه قسمت تقسیم کنید و قسمت آسمان رو با یه دمای رنگی و هایلایت مناسب(نقات اور زیادی روی ابر ها هست) تنظیم کنی
خود قله ی دماوند و اون رشته کوه کناریش رو با یه کلوین که به سمت رنگهای گرم باشه ویرایش کنی و پیش زمینه هم به روش جلال پارسا عزیز کمی سبز تر کنی تا عکس جلوه بهتری پیدا کنه....
بعد از ظهر حتما اگر موقعیت بشه عکس رو ویرایش میکنم
جسارت بنده رو ببخشید(آقا نیما و دوستان عزیز)
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
درود
آقا نیمای عزیز احساس میکنم سایز اصلی عکس رو بهمون ندادین(الان که سایز رو دیدم مطمئن شدم)
با کمی بزرگنمایی تصویر شطرنجی میشد که برای انتخاب محدوده ها کار رو سخت میکرد
_MG_2418VR-S.jpg
دوستان عزیز راجب رنگ عکس نظر خودشون رو بگن
اگر ته رنگ داره تصویر بهم اطلاع بدن تا مانیتور رو بهتر کالیبره کنم
دوستان شمالی یقینا این رنگ ها براشون آشنا هستش...در محدوده دماوند و کلا نوار شمالی ایران در مناطق سرسبز، اواخر تابستان سبزه های رنگ خاصی به خودشون میگیرند و آسمان آبی تر از حد معمول
دوباره تکرار میکنم که احساس میکنم این تصویر سایز اصلی نیستش و با ریسایز و آماده سازی جهت ارسال در فروم کیفیت کار کمی افت کرده
لینک سایز اصلی ای که در اختیار دوستان گذاشتن آقا نیما بعد از ویرایش بنده
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلام نیما جان
در مورد عکس شما جدای از سلایق ویرایشی یه مورد بنظرم میرسه، وزن زیادی از عکس به پیش زمینه اختصاص داده شده که جذابیت بصری کمی داره در مقابل قله دماوند و ابرها. چمنها فضای زیادی از عکس را گرفتند در حالیکه نسبت قله و ابرها جذابیتی نداره. یک سوم و دو سوم جابجا بشه بهتر هست، یا حالت افقی بجای حالت عمودی
ارادتمند محمد
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4