دوستان فرق cc و cs چیه ؟ کدومش بهتره ؟ من از فتوشاب هیچی نمی دونم تازه باید برم یادش بگیرم لطفا راهنماییم کنید
دوستان فرق cc و cs چیه ؟ کدومش بهتره ؟ من از فتوشاب هیچی نمی دونم تازه باید برم یادش بگیرم لطفا راهنماییم کنید
CC سری جدید محصولات ادوبیه… بعد از CS6 سری CS به CC تغییر نام داده که مخفف Creative cloudه و به سیستم/فضای ابری اشاره داره.
ممکنه در مورد این فونت راهنمایی کنید از چه فونتی استفاده شده؟ax.jpg
برای اینکه چند فریم عکس در بهترین حالت ممکن در یک فریم در هم ادغام کنیم و حالت fade in و fade out داشته باشند ( که مرز بین فریم ها زیاد مشخص نباشه ) بهترین راهکار چیه؟
ممنون از دوستان
اگه برای منظورتون از ادغام نمونه بذارید خیلی بهتر میشه کمک کرد، ولی برای اون به اصطلاح Fade in/outی که فرمودید، بهترین گزینه ماسک کردن با ابزار Gradientه…
ویرایش توسط AmirS : Tuesday 16 September 2014 در ساعت 13:56
امیر جان اگه منظورت چیزی شبیه عکس زیره , بهترین راه استفاده از لایه ها و ماسکه , ولی هر چی اختلاف نوری بیشتر باشه , مهارت بیشتری رو هم میطلبه .
Day-and-Night-1-Pont-de-la-Tournelle-Paris.jpg
خوب فکر کنم همون gradient گزینه خیلی خوبی برای این کاره، تصویر زیر هرچند دقیقا اون چیزی نیست که شما گفتید، ولی نزدیک ترین چیزی بود که از عکس هایی که الان همراهم بود تونستم گیر بیارم:فرض کنید که عکس سمت راست و وسط رو میخوایم ترکیب کنیم تا به عکس بالا برسیم (هرچند واضحه که اینطور نیست، و این دو عکس اصلا با هم جور در نمیان، ولی فکر کنید که مثلا اینا دو تا عکس از یه محیط و در دو زمان یا نور یا رنگ متفاوت هستند)؛ برای این کار، کافیه عکس وسط رو به عنوان یه لایه روی عکس سمت چپ داشته باشیم و یه ماسک مشابه تصویر راست روی اون بذاریم، برای ماسک بعد از ساختنش کافیه از همون GRADIENT استفاده کنیم. با توجه به اینکه برای کار های پیچیده تر، ممکنه لازم باشه چند بار این کار رو بکنید، استفاده از نوع Forgrount to transparency بهتر از Forground to Backgroun کار رو راه میندازه:و البته اگه کار خیلی پیچیده بشه، شاید لازم باشه اول یه قسمت رو انتخاب کنید و بعد این ابزار رو استفاده کنید…
و یه نکته دیگه اینکه اگه قسمت های انتخابی از لایه های مختلف خیلی پیچیده هستند و یه ماسک مثل این یکی که همش با مدل های مختلف Gradient درست شده هم کار رو راه نمیندازه:میتونید با قلم معمولی محدوده ها ماسک کنید (لازم نیست خیلی دقیق باشه و میتونید از قلممو با hardness کم هم کمک بگیرید) و بعد روی ماسک کلیک راست کرده و گزینه Refine mask رو انتخاب کنید تا پنجره زیر باز بشه:و بعد بر حسب نیاز، feather رو تا جایی که لازمه بالا ببرید.
پ.ن: بسته به موضوع، ممکنه کم کردن opacityی لایه های بالایی و همینطور Densityی ماسک ها هم میتونه کمک کنه…
پ.پ.ن: برای تغییر Density و همینطور Feather لایه ماسک (بصورت غیر تخریبی)، در حالی که ماسک فعاله، پنل Properties رو باز کنید:
ویرایش توسط AmirS : Tuesday 16 September 2014 در ساعت 16:53
با سلام..
یه مشکلی دارم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
مشکل برمیگرده به ادیت تصاویری که حاوی رنگهای قرمز و صورتی و بعضا نارنجی قوی و زنده هستن !!! در مرحله ادیت متاسفانه بافت اینگونه سوژه ها کلا تخریب و نامشخص میشه و رنگها شدیدا حالت پخش شدگی میگیرن !!! در حالی که عموما با فرمت raw عکاسی میکنم ولی بازم در acr نمیتونم این مشکل رو برطرف کنم.. با دستکاری و تنظیم هیو و سچوریشن و لومینانس هم توفیقی حاصل نمیشه و به نتیجه دلخواه نمیرسم... جوری شده که از قرار گرفتن هر شیئی که رنگ قرمز و صورتی داشته باشه در کادر واهمه دارم !
یه نمونه عکس میذارم... از این دست تصاویر زیاد دارم.. در صورت لزوم بازم ارسال میکنم..
آیا امکانش هست که مشکل از سنسور دوربین باشه؟؟
_MG_8501.jpg
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
به نظر من اولاً که اشباع رنگ در کل تصویر زیاده! دوم این که چنانچه با کم کردن اشباع باز با رنگ رمز مشکل دارید، می تونید در لایه جداگانه ای با استفاده از ماسک، تغییرات مورد نظرتون رو فقط برای رنگ قرمز انجام بدید.