اگر از camera raw استفاده نکنیم بهترین کار برای تراز کردن عکس تو فتوشاپ چیه؟
قبلا تو نسخه های قدیمی فتوشاپ یک خط کش داشت که رو یک خط راست تو تصویر میکشیدیم و بعد میشد تراز و کراپ اش کرد
الان اون خط کش را پیدا نمیکنم .چاره چیه؟
اگر از camera raw استفاده نکنیم بهترین کار برای تراز کردن عکس تو فتوشاپ چیه؟
قبلا تو نسخه های قدیمی فتوشاپ یک خط کش داشت که رو یک خط راست تو تصویر میکشیدیم و بعد میشد تراز و کراپ اش کرد
الان اون خط کش را پیدا نمیکنم .چاره چیه؟
سلام
بله در فتوشاپ هم میشه
1-عکستونو که باز کردید میتونید بر اساس یک نقطه دلخواه در عکستون عکس رو تراز کنید
برای اینکه مختصات نقطه مورد نظرتونو بهش بدید طبق عکس زیر گزینه Ruler Tool رو انتخاب کنید
2-بعد مثل عکس زیر یه خط بکشید و که این نقطه انتخابی میشه نقطه ای که باید مبنا باشه
3-حال از منوی (طبق تصویر سمت چپ خط صورتی رنگ) Image---->image rotation----->arbitrary رو انتخاب میکنید و بعد از انتخاب گزینه arbitrary (سمت چپ خط صورتی در تصویر) ظاهر میشه که دو گزینه داره (ساعت گرد و پاد ساعت گرد) معمولا پیش فرضش جواب میده، حال کلید Ok رو بزنید و عکستان تراز می شود.
شاد باشید و سربلند........
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
دوستان جواب و راههای خوبی را ارائه نمودند. میشود شبیه آنچه در camera raw استفاده میکنید را در Photoshop نیز بهکار گیرید:
در منوی Filter گزینهی Lense Crrentions (در ویندوز با ctrol+shift+R و در مکینتاش با Command+shift+R) را انتخاب نمایید.
سمت چپ، گزینهی Straighten Tool (با زدن کلید A نیز فعال میشود) را که شبیه آنچه که در camera raw داریم انتخاب نمایید و بقیهی کار را به همان صورت (انتخاب ابتدا و انتهای خط افق) انجام دهید.
مانا باشید و شاد
محمد رحیمیزاده
سلام
میشه یکی از دوستان لطف کنه و بطور دقیق بگه این مدل عکس و باید چطوری درست کنم ؟ هرچی گشتم تو نت پیدا نکردم
ممنون
سلام
تعداد عکس مورد نظرتون رو میگیرید(اینجا 3تا چون سوژه سه بار تکرار شده (الزام نیست البته، به نیازتون بر میگرده)) بعد عکسها رو در فتوشاپ باز کرده (هر کدام بصورت لایه ای جداگانه) بعد قسمتهایی که سوژه حضور داره رو با ماسک در عکس ایجاد کنید
پ.ن: دوربین رو سه پایه و تنظیم دستی باشه که صحنه از لحاظ نور و کادر یکسان باشد
شاد باشید......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
دوستان عزیز از کجا میتونم بک گراندهای مناسب برای عکس Portrait پیدا کنم ؟
میتونید از فایلهای PSD که درسایتهای مختلف قرار دارند استفاده کنید ، به نسبت اندازه عکس و سایزی که لازم دارید این فایلها رو میتونید دانلود کنید .دوستان عزیز از کجا میتونم بک گراندهای مناسب برای عکس Portrait پیدا کنم ؟
ولی خرید فایل PSD خیلی با صرفه تر از دانلود این فایلها هست چون دربیشتر مواقع حجم این فایلها خیلی زیاد هست .
میتونید به صورت اینترنتی خرید کنید .
ولی این مورد هم نمیتونه نتیجه خیلی خوبی داشته باشه چون بیشترش قدیمی و خیلی از فایلها به درد نخور هستن .
کاربرانی هم درفورم وجود دارند که میتونید این نوع فایها رو ازشون خریداری کنید یا معاوضه کنید (اگرشما هم ویدیوی آموزشی داشته باشید میتونید با این افراد معاوضه کنید )
مثلا
http://forum.akkasee.com/members/17896.html
Nikon D600
ممنون ولی من سرعت 4 مگ دارم و اگر سایتی بشناسید که برای دانلود داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید .
چجوری می تونم وارد محیط برنامه acr بشم......حین کار روی عکس داخل فتوشاپ؟؟؟؟؟؟