سلام
تصاویری که در camera raw باز میکنم با دوربینم فرق میکنه مقداری به زردی میزنه دلیلش چیه؟
ورژن camera raw : 7.3
و CS6
در نرم افزار ACDsee این مشکلو ندارم.
ممنون
سلام
تصاویری که در camera raw باز میکنم با دوربینم فرق میکنه مقداری به زردی میزنه دلیلش چیه؟
ورژن camera raw : 7.3
و CS6
در نرم افزار ACDsee این مشکلو ندارم.
ممنون
نرم افزار ACDSee و بعضی دیگر از این نوع نرم افزارها به دو صورت می باشند یکی برای نمایش و دیگری برای ویرایش ACDSee برای مشاهده عکس هست برای همین تنظیمات نمایش اون به صورت خودکار اعمال میشه وفقط میتونید دراین قسمت عکس خودتون رو به صورت پیش فرض مشاهده کنید .تصاویری که در camera raw باز میکنم با دوربینم فرق میکنه مقداری به زردی میزنه دلیلش چیه؟
ولی ACR تمام تنظیمات صفر هستند و باید خودتون این تنظیمات رو اجرا کنید .
Nikon D600
سلام
من بعد از ویرایش تصاویرم ، از سه نرم افزار ACDsee و picasa وwindows photo viewer برای دیدن نتیجه نهایی استفاده میکنم ولی هر سه با هم تفاوت دارن ، کدوم نرم افزار نتیجه واقعی رو نمایش میده؟
سلام و خسته نباشید به بچه های گل عکاسی
یه سوال در رابطه با ابزار تایپ تو فتوشاپ cs5 دارم ، می خوام تایپ کنم نمیشه یعنی قبلا یه خط می اومد و تایپ می کردم الان شده یه نقطه هر کاری می کنم نمیشه ، میگم شاید فاصله کارکتر تو تنظیماتش کم باشه که هست ، اما اون بخش غیر فعاله ،،، کار خیلی مهمی دارم ، به زبون بی زبونی دهنم رو سرویس کرده ممنون می شم کمکم کنید
با درود خدمت همه عزیزان
بنده قصد چاپ یک عکس رو در بهترین کیفیت دارم.مد رنگی ای که ادیتم رو در فتوشاپ انجام دادم rgb بوده و 8 بیت.البته در color setting پروفایل رنگیم روی srgb هستش
حالا میخوام بدونم سیو کردن عکسم تو چه فرمتی با توجه به مواردی که گفتم باید انجام بشه.
امیدوارم از پاسخهاتون بنده رو بی بهره نگذارید.
با تشکر.
سید سجاد میری