سلام مجدد
در حال حاظر تو تاپیک عکاسی معماری Architectural Photography اولین پست،پست من هستش که پایین کادر یه تیکه از مزار معلوم هستش..خیلی با ابزار های خود فتوشاپ سعی کردم از بین ببرمش اما پرسپکتیو اجازه اینو بهم نمیداد.
ابزار خاصی وجود داره؟
سلام مجدد
در حال حاظر تو تاپیک عکاسی معماری Architectural Photography اولین پست،پست من هستش که پایین کادر یه تیکه از مزار معلوم هستش..خیلی با ابزار های خود فتوشاپ سعی کردم از بین ببرمش اما پرسپکتیو اجازه اینو بهم نمیداد.
ابزار خاصی وجود داره؟
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
با سلام
من با نصب فایلهای zxp روی فتوشاپ cc2015 مشکل دارم. Adobe Extension Manager فتوشاپ رو شناسایی نمیکنه.
کسی راه حلی داره؟
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
احتمالا منظور Content-Aware Fill بوده که در پنل ابزار fill قرار داره (میانبرش تو مک shift+deleteه که فکر کنم تو ویندوز بشه shift+backspace). باید ناحیه مورد نظر رو انتخاب و بعد دستور رو اجرا کنید و در قسمت contents پنجره مربوطه، Content-Aware رو انتخاب کنید.
البته برای چیزی به این بزرگی رو نمیشه با یه ابزار و در یه حرکت ناپدید کرد! ولی این Content-Aware برای شروع گزینه خوبیه.
تو این مورد خاص من با چند بار استفاده از این ابزار در قسمت های مختلف و قدری هم استفاده از Clone stamp tool در جاهای که فرم خاصی لازم بود (مثل پایه نردبان) به نتیحه قابل قوبلی رسیدم که اگه تمایل داشتید میتونم اینجا نتیجه رو بذارم.
پ.ن: این ابزار در هر بار استفاده نتیجه متفاوتی میده و بد نیست که در هر نوبت که جایی رو انتخاب میکنید، اگه نتیجه خیلی بد بود، چند بار دستور رو تکرار کنید، بلکه به نتیحه بهتری برسید. و بعد دوباره اون قسمت هایی که خوب نشدن رو انتخاب و این کار رو تکرار کنید.
سلام چطور میشه نویزگیری کرد از عکس؟
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
من فتوشاب سی سی نسخه 2015 را نصب کرده ام1رم سیستم 4 کیکابایته!منتها در فتوشا این مقدار رمو در حد 1.5 گیگ میشناسه وهنگام کار کردن با فایل های راف با خطای کمبود رم مواجه میشم وجازه بکار بردن ابزارها را برام نمیده!وناچار از برنامه فتوشاب خارج میشم!
چندین بار هم فتوشاب از نو نصب کردم ولی مشکل درست نشد!همین نسخه از فتوشاب را تو ی لپ تاپ نصب کردم ولی اونجا مقدار واقعی رمو میشناسه نه کمتر!
مشکل از چیست؟