سلام خدت اساتید و دوستان عزیز
بنده مجموعه ای از افکت ها و براش ها و .... خریداری کرده ام ، برای استفاده از برخی از آن ها به مشکل برخورد کردم
پلاگین و براش ها رو استفاده کردم و لذت بردم ولی مشکل با چند مجموعه دیگر دارم :
1- Actions
2- Color Tables
3- Gradients
4- shapes
5- Style
6- Fonts
البته موارد زیاد هستند اما اولین و جدی ترین مشکل اینه که نمیدونم کجا باید کپی بشوند ، البته اطلاعات بنده کم
هست و ممکنه بعضی از این ها نیاز به کپی شدن نداشته باشن اما گزینه 2 و 6 رو میدونم باید کپی بشوند
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید !
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
کماکان در انتظار لطف و راهنمایی شما عزیزان هستم !
پیمان مثنوی
من 7-8 سالی هست از اين کار ها نکردم اما اکثر پلاگين ها يک فايل متنی همراهشون هست که توضيح داده چی رو کجا بريزی ، بعضی ها رو احتياج نيست کپی کنيد و با ايمپورت کردن به ليست قبلی اضافه ميشه
راحت ترين راه اينه از روی پسوند فايل و اسم فولدر خودتون کپی کنيد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
فونتها را که در خود ویندوز نصب می کنید. بقیه هم احتمالا همشون در نوار ابزار مربوط به خود فتوشاپ load می کنید. مثلا در قسمت action سمت راست منو رو کلیک کنید در منو باز شده می تونید اکشن را لود کنید. همینطور برای باقی ابزارها. مثلا وقتی custom shape tool فعال هست از منوبار بالا سمت راست متونید Load کنید.سلام خدت اساتید و دوستان عزیز
بنده مجموعه ای از افکت ها و براش ها و .... خریداری کرده ام ، برای استفاده از برخی از آن ها به مشکل برخورد کردم
پلاگین و براش ها رو استفاده کردم و لذت بردم ولی مشکل با چند مجموعه دیگر دارم :
1- Actions
2- Color Tables
3- Gradients
4- shapes
5- Style
6- Fonts
البته موارد زیاد هستند اما اولین و جدی ترین مشکل اینه که نمیدونم کجا باید کپی بشوند ، البته اطلاعات بنده کم
هست و ممکنه بعضی از این ها نیاز به کپی شدن نداشته باشن اما گزینه 2 و 6 رو میدونم باید کپی بشوند
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید !
فایل پیوست 50148
ممنون بابت راهنمایی های بسیار خوبتون ، از هردوی شما متشکرم دوستان عزیزم
پیمان مثنوی
با سلام
در فتوشاپ cs6 وقتی متنی به ربان فارسی می نویسیم در هنگام فاصله گذاشتن به جای فاصله کاراکتر (ـــ) میذاره البته قبلا اینجوری نبود تازه اینجوری شده
1.jpg
چاره کار چیست
باتشکر
آقا مجيد فونت رو عوض كنيد .
Nikon D600
با سلام خدمت اساتید
من جدیدا دچار این مشکل شدم .من از فتوشاپ ۵ استفاده میکنم.ولی در فارسی نوشتن مشکل داره ،هم کلمات جدا جدا نوشته میشه و هم کلمه رو برعکس مینویسه .تو گوگل هم سرچ کردم ولی میگه :
“از منوی edit گزینه Apply Middle Eastern Composer را انتخاب کنید.”
ولی فتوشاپ من همچین گزینه ای نداره…
اگه راهنمایی کنین ممنون بعضی ها هم میگن بایداز گزینه window، paragraf رو انتخاب کنی بعدش هم از قسمت تنظیمات(همون مثلث که چند تا گزینه میادmiddle eastern single-line composer رو انتخاب کنی
ولی متاسفانه ماله من گزینه هایی مثل middle eastern single-line composer رو نداره…
لطفا راهنمایی کنید.