رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
من این کارو انجام دادم نتیجه می شه هموني که شما گفتید.اگه از دوستان عزیز کسی این پلاگین رو داره امتحان کنه ببینه چی میشه
یه بار یه عکس خیلی بزرگ و یه بار عکس کوچیک رو لطفا ادیت کنین ...
با همون تنظیمات شماوقتی از پلاگین روی عکس های کوچیک استفاده می کنم هیچ مشکلی بوجود نمیاد. دقیقا همون چیزی که تو نرم افزار در حالت سایز 100% دیده می شه وارد فوتوشاپ میشه.
ولی وقتی که عکس بزرگی رو ادیت می کنم مثلا روی 20% سایز اون چیزی که دیده میشه با 20% فوتوشاپ متفاوته.
Nikon D600
پس خوش به حال Topaze خودم! که این مشکلو نداره!
یا Topaz رو تغییر بدید یا رم و یا Scratch Disk
معمولا بعضی پلاگین ها مشکلی ندارند!
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
4 گیگ رم دارم
نسخه 3 این پلاگین رو روی CS5 نصب کردم ...
منظورم سایز پیکسلیهمنظورتون چه سایزی هستش، هم از لحاظ ابعاد پیکسلی هم از لحاظ مگابایتی!!!
مثلا عکسی که من گذاشته بودم رو می تونید از اینجا دانلود کنین
http://www.photographyblog.com/revie...sample_images/
چرا اینطوری میشه ؟من این کارو انجام دادم نتیجه می شه هموني که شما گفتید.
نمیشه یه جوری از خود توپاز و به صورت مستقیم خروجی گرفت ؟
سلام
چطوری میشه با فتوشاپ روی عکس ها دراماتیک لایت گذاشت؟
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
سلام. اگر در عكسی انعكاس مزاحم آب داشته باشيم آيا راهي هست كه تا حدی رفعش كنيم؟؟ توضيح اينكه در عكس من صرفا آب وجود نداره و مقداري برگ هم در آب هستند كه كار رو سخت تر ميكنه.
ممنون
بشوی اوراق اگر همدرس مایی
سلام
یکی از روش ها:
اضافه کردن لایه ی تنظیمی Curves ((تاریک کردن تصویر)) و ماسک قسمت های مورد نظر و تغییر مد لایه به Darken یا Multiply و Opacity به مقدار لازم!
مثال» http://www.digitalimagemagazine.com/...g-to-portraits
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
با درود حضور دوستان عزیز آیا در فتوشاپ میتوان برای عکس ها قاپ گذاشت و یا لبه های عکس را به صورت طرح دار درآورد یا باید برای فتوشاپ پلاگین این کار را نصب کنم؟اگه میشه از چه مسیر وطریقی؟ با سپاس فراوان بدرود.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali