اگر می خواهید درمورد اکشن سازی رو یاد بگیرید میتونید خیلی راحت این موضوع رو سوال کنید نه با طعنه .البته اینو بلد بودم اما نه به عنوان اکشن
ولی اگه مطلب قبلی بنده رو ملاحظه کنید میبینید که درپایین به اون اشاره کردم . (راههای دیگه رو هم پیشنهاد کرد )
کلید Alt+F9 رو همزمان بزنید تا پنجره Actions رو ملاحظه کنید .
درقسمت پایین پنجره ایکون پوشه رو کلیک کنید . (Create new set )
دراین قسمت نوع تنظیماتی رو که میخواهید انجام دهید رو نامگذاری کنید . مثلا (Sharpen)
این پوشه رو میتونید برای عملیات شارپنس استفاده کنید .
حال با زدن Create new set آیکون دوم
نوع شارپنسی رو که میخواهید رو نامگذاری کنید و یا نوع شارپنسی رو که میخواهید انجام دهید با نام عکس یکی کنید مثل DSC_3982
به این صورت میتونید نوع اکشنهایی رو که برروی هرعکس ویرایش کردید رو به خاطر داشته باشید .
با کلیک برروی گزینه Record عملیات ذخیره سازی شروع میشه .
به این نکته توجه داشته باشید که درهرمرحله از کارتون که خواستید میتونید بازدن ایکون Stop playinp/recrding عملیات رو متوقف کنید .
ایکون مربع شکل درقسمت پایین پنجره Actions
بعد از پایان کار برای استفاده مجدد از اکشن کافیه اولین اکشنی رو که اجرا کردید رو برروی Actions کلیک کنید و Play Selection رو کیک کنید .
وبرای اینکه دستور اجرایتون به صورت تایید از طرف شما باشه کافیه جای خالی که درکنار تیک های سمت چپ وجود داره رو با کلیک کردن علامت بزنید .
Toggle dialog on/off
البته اکشنسازی راه های متفاوتی داره و من مختصر توضیحی دراین باره دادم ،برای اینکه بهتر این کاررو یادبگیرید بهتر بیشتر تمرین کنید .
Nikon D600
حذف شود....
ویرایش توسط Hamid.M : Saturday 28 January 2012 در ساعت 00:12 دلیل: مشکل برطرف شد!
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8
Adobe بهتر استبعد توی فتوشاپ color picker روی چی باشه ؟
این گزینه فقط نوع نمایش پنجره رنگ هاست. تغییر بدهید متوجه خواهید شد.
تاثیری در رنگ فایل شما ندارد.
در مورد این مطلب هم به تاپیکهای مرتبط مراجعه کنید.توی color management گزینه device profile باید روی کدوم باشه ؟
بعد توی خود دوربین color space روی sRGB باشخ یا روی Adobe SRG ؟
اگر دوربین Adobe rgb است پس محیط کاری شما هم همان
اگر Srgb هست هم srgb
برای کار با adobe rgb کمی مطالعه نمایید
عکاسی | مقالات | بحثی در مورد فضاهای رنگ - نسخه 1387
با سلام
بنده سئوالی دارم اونم اینکه وقتی یه لایه جدید ایجاد کردم چه طوری میتونم اون رو مشکی کنم؟
هر کاری کردم نشد. ( یعنی بلد نیستم )
فیلمهایی آموزشی دیدم در مورد پرتره و ادیت اون و بیشتر از لایه ها استفاده میشه و اونها رو رنگ مشکی پر میکنند که متاسفانه هنوز نتونستم مشکلم رو برطرف کنم.
ممنون میشم یکی از عزیزان محبت کنه و آموزش بده
با سپاس
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
اگر درست متوجه شده باشم
پس از ایجاد یک لایه ( Ctrl+J ) با گرفتن Alt و کلیک بر روی Add Vector Mask آنرا به صورت مشکی....