دوست گرامی شما اگر لایه کاری خود را به Smart Object تغییر دهید (روی لایه مورد نظر کلیک راست کنید و Convert to Smart Object را بزنید) می توانید هم فیلتر های مورد نظر خود را پس از اعمال مجدداً ادیت نمائید و هم اینکه اگر عکس مورد نظرتان را بصورت Smart Object ادیت کنید با تغییر روی فایل عکستان تغییرات در فایل ویرایشی نیز اعمال می گردد.
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
سلام
حالا که بحث History مطرح شد، بد نیست برای دوستانی که اطلاع ندارند عرض کنم که می توان با یک تنظیم ساده در فتوشاپ فعالیت های انجام شده بر روی یک فایل را در Metadata عکس ذخیره کرد. فایده این کار یکی جنبه آموزشی آن است; به نحوی که تمامی فعالیت های ویرایشی انجام شده بر روی Metadata عکس ذخیره می شود و می شود از آن بعنوان یک فایل آموزشی استفاده نمود. دیگر اینکه میتواند بعنوان بک رکورد برای فعالیت های انجام شده برای کار مشتریها هم مناسب باشد.
مراحل انجام کار:
در منو Edit> Preferences> General کلیک کنید
در منوی General و در قسمت پائین کادر تیک گزینه History Log را بزنید.
Save Log Items To سه گزینه دارد
Metadata اطلاعات ویرایشی را در فایل ذخیره می کند
Text File این اطلاعات را در یک فایل متنی که مسیرش را شما تعیین می کنید ذخیره می کند
Both هم هر دوی گزینه بالا با هم است.
سپس گزینه Edit Log Item را هم روی گزینه Detailed قرار داده و OK را بزنید.
برای مشاهده History از منوی File گزینه File Info را انتخاب کرده و به تب History بروید.
درضمن درصورت انتخاب گزینه Save Items to Text File می توانید آن را در فایل ذخیره شده مشاهده کنید.
پ.ن: دوستان فراموش نکنید که وجود این اطلاعات همیشه هم مفید نیست و در صورت عدم نیاز به این گزینه آن را غیر فعال نمائید.
.
محسن سيفي
میشه میتونی اکشن تعریف کنی و دوباره همون اکشن رو برای عکسهای دیگه اجرا کنی ، و برای هرتغییری هم که خودت دادی دوباره هرمیزانی رو خواستی اعمال کنی .این اعمال رو کم و زیاد یا حذف کنم این امکان رو داشته باشم، نمیشه ؟
کارخیلی سختی نیست ولی باید تمرین کنی .
Nikon D600
این کار رو هم تست کردم نشد ! می خوام هیستوری به همانطور که در فال زیر موجود هست باقی بمونه !
1.jpg
دوست گرامی این که شما بتونی History رو ذخیره کنی و بتونی مجدداً برای ادیت ازش استفاده کنی تا اونجایی که من می دونم امکان نداره(!)
اما شما برای اینکه بتونی درصورت نیاز اعمالی رو که قبلاً انجام دادی مجدداً به حالت قبل برگردونی به مهارت خودت در استفاده از فتوشاپ بستگی داره.
همونطور که دوستان گفتند هم می تونی از اکشن استفاده کنی (تاحدودی) هم می تونی همانطور که عرض شد از Smart Object استفاده کنی.
.
محسن سيفي
امکان ذخیره هیستوری وجود نداره .
وقتی روی عکسی کار می کنم و یه میزان شارپی و یا هر چیز دیگه ای رو روی عکس اعمال می کنم بعد از ذخیره فایل دوباره بخوام این اعمال رو کم و زیاد یا حذف کنم
اینکه شما بخواهید تمام اعمالی که انجام میدید رو ذخیره کنید تا حدودی اکشن میتونه کمکتون کنه .
درهنگام اجرای اکشن میتونید به اکشنی که ذخیره کردید اجازه بدید تمام تنظیمات رو خودش بدون اجازه شما از اول دوباره اجرا کنه و درصورت تمایل هم میتونید به برنامه دستوربدید که تمام نتظیمات رو براتون یکی یکی اجراکنه تا شما مقداراونو کم یا زیاد کنید
اما اینکه دقیقا هر چیز دیگه ای رو نرم افزاردوباره به همون انجام بده وجود نداره ، مگر درموارد خاص که به ابزاری مثل قلم و پاکن ... احتیاج نداشته باشید .
شاید اگربیشتر توضیح بدید که میخواهید چه کاری انجام بدید میشه راههای دیگه رو هم پیشنهاد کرد .
Nikon D600
اکشن که بلد نیستم بسازم
من می خوام عکسی رو که می گیرم و ویرایشش می کنم مثلاً به صورت یه پروژه(اعمالی رو که تو فتوشاپ روش انجام دادم) داشته باشم که مثلاً بعداً اگر کسی گفت فلان مشکل رو داره بتونم برطرفش کنم یا بازم مثلاً اگر بردم و چاپ کردم یه چیزش مشکل داشت بتونم اون یه چیز رو درست کنم !
یه طور دیگه بگم، یه عکس می گیرم 1- چند تا لکه روی لنز بوده و توی عکس معلومن پاک می کنم 2- نور رو تنظیم می کنم 3- یه کم هم رنگها رو 4- شارپ سازی 5- آخر ریسایز، حالا بعد می فهمم که در مرحله شارپ سازی زیاده روی کردم و فقط می خوام توی این مرحله تغییر انجام بدم، میشه ؟
برروی همون پنجره هیستوری درقسمت پایین سه ایکون دیده میشه .
از سمت چپ اولی .
Create new document from current state
بعد از زدن این ایکون درقسمت بالای هیستوری شما دو عکس خواهید داشت .
این گزینه میتونه تمام تغییراتی که انجام دادید رو به صورت پیش فرض برروی عکس اول ذخیره کنه ، و شما هم میتونید بقیه تغییرات رو برروی عکس دوم اعمال کنید اگر چنانچه درهریک از مراحل فکر کردید اشکالی وجود داره میتونید دوباره از همون قسمت که دوست دارید شروع کنید .
البته باید توجه کنید که این رو باید به صورت PSD ذخیره کنید .
Nikon D600