ببخشید این گزینه ی Mask توی عکس زیر توی CS5 بود ولی توی CS6 نمیدونم کجاست
ممنون میشم راهنماییم کنید
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
جناب هاشم زاده
آیا هنگام استفاده از Save for web این پیام را می دهد؟
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
سلام
فوتوشاپ از Page File استفاده می کنه، شما باید مقدار Paging File سیستم عاملتون رو به صورت دستی تغییر بدید
برای اینکار اگر ویندوز 7 دارید مسیر زیر رو دنبال کنید:Start --> Control Panel --> System and Maintenance --> System --> Advanced system settings --> Advanced --> Performance --> Settings --Advanced --> Virtual memory --> Changeمقدار مورد نیاز رو واسه هر درایو وارد کنید که معمولا 4G (4096 کافیه.
در ضمن شما یاید در قسمت Scratch Disks در فتوشاپ درایو یا درایوهایی رو تیک بزنید که بیشترین فضای خالی رو داشته باشند (سعی کنید C رو انتخاب نکنید).
اگر مشکل حل نشد ممکنه مشکل از کم بودن و پایین بودن Video Ram کارت گرافیکتون باشه.
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
با تشکر از دوستانی که پاسخ دادند
شاید من سوالم رو درست مطرح نکردم
مشخصات سیستمی که در حال حاضر استفاده می کنم :
لپ تاپ DELL ،رم 2 گیگ ، CPU Intel Core2Duo 2.00 GHz ، کارت گرافیک GeForce 8600GT با مشخصات زیر :
Total Available Graphics Memory : 1023 MB
Dedicated Video Memory : 256 MB
System Video Memory : 0MB
Shared System Memory : 767MB
هارد 160 که درایو C از 67 گیگ 44 گیگ فضای خالی و درایو E از 58 گیگ 15 گیگ فضای خالی داره .
همونطور که در پست قبلی عرض کردم ، به عنوان مثال بعد از باز کردن یه فایل خام با حجم حدود 15 مگ و انجام اصلاحات در ACR و انتقال به فتوشاپ و ایجاد یک دو تا لایه ، یا اجرای دستورات بسیار به کندی انجام میگیره ( به عنوان مثال یه کراپ یا Blur حدود 3 دقیقه طول میکشه ) یا اینکه بعد از اجرای دستور پیغام Not Enough Memory (RAM) به نمایش در میاد . ( البته این مشکل رو با CS5 نداشتم )
حال با توجه به این مشخصات و توضیحاتی که عرض شد ، تنظیمات بهینه در ویندوز و فتوشاپ برای رفع این مشکل رو میخواستم بدونم .
ممنون از لطف دوستان
پی نوشت : میدانم که اولین گزینه دست کردن در جیب مبارک و پرداخت هزینه خرید یک فروند سیستم جدید است ولی چه کنیم که دست ما کوتاه است و . . . .
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
سلام
پیمان جان
من هم همین مشکل رو مواقعی با سی اس 6 دارم
حتی گاهی از مواقع که کاملا سیستمم رو بهینه کردم باز هم این مشکل پدیدار میشه
فوتوشاپ مخصوصا این یکی ورژنش تشنه ی رَمه! رمو تا قطره ی آخر میشکه از پی سی بیرون!
رمو تقویت کنی اوضاع بهتر میشه
ولی قبل از رم به این نکات توجه کن:
15 گیگ کمه واسه فضای خای درایو E
به نظرم از اون 44 گیگی که توی درایو C خالی داری 25 تاشو بردار به اضافه ی 10 گیگ هم از درایو E میشه 35 تا که باهاش یه درایو جدید ایجاد کن و فتوشاپو کلا توی اون نصب و اجرا کن و همچنین Scratch رو هم فقط روی همین درایو تیک بزن.
وقتی فتوشاپ کار می کنی برنامه های اضافی در حال اجرا رو ببند (مثل آنتی ویروس (ها)، و برنامه هایی که در استارت آپ در حال اجران و بعضی هاشون هم دیده نمیشن که می تونی در Msconfig ببینیشون. و در Regedit کلا پاکشون کنی.
یه دیفرگ کامل از درایوها
وجود ویروسی که رمتو می کِشه یا می کُشه!
پاک کردن هیستوری در فتوشاپ از منوی Edit --> Purge (که این البته آنچنان تاثیری نداره اما بعضی مواقع که دیگه خیلی از فتوشاپ کار کشیدی مثمر تمر واقع میشه)
و همچنین تنظیم دستی Paging File
-------------------------------------------
قطعات سیستمتو که گذاشتی Video Ram پایینی داری که 256 هست این خودش تاثیر زیادی توی کشش پایین برنامه داره
این طول کشیدن عملیات کراپ یا بلر هم با توجه به مشخصات سیستم و حجم عکسهای ادیت شده کاملا طبیعی هست (مال من هم تقریبا یکی دو دقیقه طوال می شکه واسه یه عکس 20 مگابایتی)
در آخر اینکه با بهینه سازی میشه تا حدودی سرعت فتوشاپ رو بالا برد اما نه به طور کامل و راه حلش فقط ارتقاء هست که من هم مثل شما فعلا در حال صبرم!
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
سلام دوستان
چطوری میشه یه تکست در فتوشاپ آماده کنم که دیگر لازم نباشد برای هر عکسی وقت خود را هدر دهم ؟
اگه منظورتون برای watermarkه، میتونید از برای این کار یه action بسازید، ولی من استفاده از لایتروم (گزینه watermark در پنل export) رو ترجیح میدم...