آفا پیمان فکر کنم مشکل از cs6 باشه.
من خودم با 3 تا سیستم در جاهای مختلف دارم از cs5 استفاده میکنم.
فقط یکی از سیستمها پرفورمنس خوبی داره
اما در کل cs5 خیلی خوبه
آفا پیمان فکر کنم مشکل از cs6 باشه.
من خودم با 3 تا سیستم در جاهای مختلف دارم از cs5 استفاده میکنم.
فقط یکی از سیستمها پرفورمنس خوبی داره
اما در کل cs5 خیلی خوبه
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
در فوتوشاپ یک فایل جدید بسازید (CTRL + N ) قسمت background contents را transparent انتخاب کنید در صفحه باز شده متن خود را طراحی کنید و به همان حالتی که دوست دارید در بیاورید وقتی کار تمام شد به قسمت مهم کار میرسیم از منوی file گزینه save as را نتخاب کنید و در قسمت format گزینه PNG را انتخاب کنید.
حالا شما یک متن آماده دارید که هر وقت آنرا در فوتوشاپ باز کنید میتوانید از آن استفاده کنید و نیازی به نوشتن و تنظیم کردم متن نیست.
اگه قرار بر این باشه که یه فایل درست کنیم و هر وقت لازم شد از اون استفاده کنیم، من ترجیح میدم فایلم رو همونطور PSD نگه دارم و بصورت smart object وارد فایل جدید بکنم...
اینطوری کل فایل PSD با همه لایههاش بصورت یه لایه تو فایل جدید قراز میگیره و اگه یه روزی (یا برای یه فایلی) تصمیم گرفتم تغییری تو اون متن (یا مخلفاتش) بدم، کافیه روی اون لایه دابل کلیک کنم...
من برای واترمارک یک Brush درست کردم و بنا به شکل، چیدمان و رنگ عکس، آنرا در اندازه و رنگ مناسب در محل مناسب قرار می دهد.
در پردازش فایلهای raw انتخاب بین Adobe RGB و sRGB چه تفاوتهایی دارد و پس از ویرایش و تبدیل فایل نهایی به JPG چه تفاوتی میکند؟
با درود دوستان من فایل جی پگ رو پس از ویرایش در فتوشاپ از طریق فلش به تی وی که متصل میکنم قابل مشاهده نیست در صورتی که فایل اصلی با حجم بالاتر رو نشون میده ایا تنظیمات خاصی در زمان خروجی باید اعمال کنم ؟
امیدوارم که سئوال رو تو تاپیک مناسبی پرسیده باشم
مهدی بابائی
Adobe RGB تعداد رنگ بیشتری داره، ولی مشکلش اینه که اولا همه مانیتور ها اون تعداد رنگ رو نشون نمیدن و ثانیا بعضی نمایش دهنده های عکس (مخصوصا مرورگر های اینترنتی) توانایی نمایش درست رنگ های این محیط رنگی رو ندارند و در نتیجه خروجی اونا با چیزی که شما میدیدید تفاوت خواهد داشت....
اگه میخواید از مزایای این فضای رنگی بهره مند بشید، بهترین کار اینه که در محیط Adobe RGB (و اگه امکانش رو دارید ۱۶ بیتی) ویرایش کنید و موقع ذخیره کردن برای نمایش در وب، اون رو به sRGB تبدیل کنید.
سلام...وقتی عکسی رو در فوتو شاپ ادیت کردم و خواستیم واسه چاپ بدیم....بهتره با چه فرمتی ذخیره بشه که کیفیت عکس پایین نیاد....من با jpeg با کیفیت بالا که ذخیره میکنم باز مثلا یه عکس 36 مگ رو 2 مگ میکنه............خیلی حجمش پایین میاد و به طبع کیفیت عکسم.........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سو ل دیگه ام اینه بهتره فرمت عکس دوربین چی باشه؟raw یا JPEG؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فکر کنم rAW بهتره واسه کیفیت ولی خب حجم بالا داره..............
براي حفظ كيفيت عكس ميتونيد فايلتون رو با فرمت png ذخيره كنيد . اگر با محدوديت فضاي ذخيره سازي مواجه هستيد تنها براي عكسهاي هدفمندي كه قرار است بعدا ويرايش شوند از raw استفاده كنيد.
با تشکر....پس فرمت png رو واسه حفظ کیفیت عکس استفاده کنم.....من عکس پرتره از دوست و فامیل میگیرم و کیفیت عکس واسم مهمه پس با این اوصاف بهتره با فرمت دوربین raw عکس بگیرم چون میدم واسه چاپ عکسامو....................
سوال دیگه ای که دارم شاید تکراری باشه....من هنوز با جدا کردن مو با پس زمینه مشکل دارم....البته من از یک پلاگین استفاده میکنم ولی اونم خیلی نیاز به دقت و وقت داره و واسه عکسای با پس زمینه تک رنگ خوب جواب میده ولی واسه زمینه شلوغ نه...یعنی وقت گیره.........راه ساده سراغ ندارین...البته هر بار با روش های مختلف لبه های موها رو تو پس زمینه محو میکنم ولی.............