شمع را انتخاب کنید
shift+ctrl I
ctrl +U
سچوریشن لغزاننده وسطی است . صفر کنید.
ok
رمز موفقیت و زیبا شدن کار شما در انتخاب دقیق و اصولی شمع (در واقع محیط پیرامون شمع) است.
شمع را انتخاب کنید
shift+ctrl I
ctrl +U
سچوریشن لغزاننده وسطی است . صفر کنید.
ok
رمز موفقیت و زیبا شدن کار شما در انتخاب دقیق و اصولی شمع (در واقع محیط پیرامون شمع) است.
یک راه دیگر که کم دردسرتر هم هست استفاده از دو لایه متفاوت است. یکی کاملا رنگی، یکی کاملا سیاه و سفید. برای یکی mask layer تعریف کنید، با براش و رنگ آمیزی سیاه و سفید به نتیجه مطلوب برسید. اینطوری شاید بتوانید بدون انتخاب شمع به نتیجه برسید (کار انتخاب گاها پیچیده می شود که این روش توصیه می شود)
امیرحسین
با سلام..
بنده دیشب لبتاپم رو یه فول اسکن اساسی کردم... الان که اومدم یه فایل raw رو باز کنم ارور میده .. یعنی ظاهرن برنامه فتوشاپم به علت حذف شدن یک فایل مرتبط , الان دچار مشکل شده.. بنظرتون باید چکار کنم؟؟ سی دی فتوشاپ رو هم ندارم.. یعنی ایران جا گذاشتم.. خلاصه خیلی حالم بده .. لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا مجبورم دوباره فتوشاپ جدید نصب کنم یا میشه اون فایل حذف شده رو که آنتی ویروسم آلوده تشخیص داده دوباره احیا کنم؟؟
اینم پیامی که میده :
photoshop.exe-system error
the program cant start because amtlib.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix this problem
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
این ارور مربوط به حذف فایل amtlib.dll می باشد که فایل EXE از کار افتاده .
دراین مورد نصب دوباره لازم نیست .
شما میتواند با استفاده سی در یا دی وی دی برنامه خود را تعمییر کنید .
شما میتوانید از بخش اسکن انتی ویروس فایل مربوطه رو آزاد کنید و از بلوکه بودن دراورید . ( بستگی داره انتی ویروس فایل رو کامل پاک کرده یا فقط جلوی اجرای فایل رو گرفته باشه )
شما میتونید سیستم خود System Restore کنید .
شما میتوانید فقط فایل کرک همون ورژن رو دانلود کنید و دوباره اجرا کنید .
ورژن نرم افزار رو قرار بدید .
Nikon D600
با سلام و تشکر از دوستان عزیزم که بنده رو راهنمایی فرمودن..
راستش اون فایل رو از یه جا دانلود کردم..فایل rar بود و بعد از اکستراکت کردنش اونو در جای خودش کپی کردم و فایل معیوب رو هم حذف کردم.. منتها نشد !!! دوباره ارور داد..
توی یو تیوب هم چک کردم که یه نفر همین کار رو کرد و البته شد !!! یه نفر هم اول اومد یه نرم افزاری با نام amtlib dll fixer رو دانلود کرد و و ظاهرن اون برنامه خودش بصورت اتوماتیک مشکل رو حل کرد.. برنامه رو البته دانلود کردم و وقتی رسیدم به جای حساسش پیام داد که حالا بیا بخر تا بقیش رو برات انجام بدم !!! ما هم بیخیالش شدیم..
منظور از ورژن یعنی cs5 - cs6- cs4 و .... اینهاست یا چیز دیگه؟؟ فتوشاپ من cs6 هست.. اگه لینک دانلود اون کرک مخصوص این ورژن رو محبت کنید بسیار سپاسگذار خواهم شد ..
ببخشید خلاصه .. ما بسیار ناشی و مبتدی هستیم..
"حامد "
فایلamtlib.dll همراه با پچ .لینک دانلود
Nikon D600
لینک فایل exe
اول فایل رو از حالت فشرده خارج کنید .
این فایل رو به همراه فایلamtlib.dll داخل نرام افزار کپی کنید و گزینه اول رو برای تایید وجایگزینیانتخاب کنید .لینک دانلود حجم 12 مگ
Nikon D600
با سلام..
بهزاد جان واقعا ممنون ..دست شما درد نکنه... فایل ها رو جایگزین کردم و الان فتوشاپ باز میشه ..منتها وقتی بصورت مستقیم بر روی فایلهای raw کلیک میکنم دوباره ارور میده و فایل رو باز نمیکنه... البته وقتی روی open with هم کلیک میکنم و open with photoshop رو میزنم عکس باز نمیشه .. بنظرتون اشکال از کجاست؟؟ احتمالا مجبورم فایلها رو از توی خود فتوشاپ باز کنم و نه بصورت کلیک مستقیم ..
به هر حال بازم ازتون ممنونم.. موفق و سلامت باشید ..
"حامد "