سلام
تشکر می کنم برای پاسخ
یک سوء تفاهمی پیش اومده.عکس سمت چپ برای عکاس است و سمت راستی برای من.و من می خواهم برق لباس سمت چپ رو در سمت راست ایجاد کنم.
سلام
تشکر می کنم برای پاسخ
یک سوء تفاهمی پیش اومده.عکس سمت چپ برای عکاس است و سمت راستی برای من.و من می خواهم برق لباس سمت چپ رو در سمت راست ایجاد کنم.
خوب به نظر من که عکس سمت راست براقتره! :)
عکس سمت چه به نظر میاد که به خاط نور فلاش که خیلی هم به نظرم خوب نبوده!؟ قسمت هاییش بازتاب نور فلاش رو خورده و قسمت هایی هم به خاطر چین و چروک های پارچه و نور تند فلاش سایه های شدید بوجود اومده.
باز هم بر میگرده به بیرون کشیدن جزئیات که!!
تفاوت این دو تا عکس براق و مات بودنشون نیست بلکه صاف و بعددار بودنشونه
یعنی تصویر راستی مسطح و فلت شده و سمت چپی با افزایش کنتراست، و جزئیات بیشتر کمی بعد بهش داده شده
یه راهش اینه
با استفاده از پلاگین NikSoftware --> Detail Extractor کمی جزئیات عکس رو افزایش بدید
Opacity را به مقدار مورد نیاز کاهش بدید
یک لایه ی تنظیمی سیاه و سفید ایجاد کرده و مد رو روی Soft light بگذارید با Opacity متوسط
وایت بالانس و تنظیم رنگ هم انجام شود
سپس نویز گیری
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
سلام دوستان به همفکریتون نیاز دارم .
این یه تیکه از عکسه که یه تیکه نور شدید در بک گراند که بوکه هست وجود دارد . به دلیل تنوع رنگی اطرافش توی عکس و اینکه نزدیکه به سوژه ام هست (یه عروس دریایی که تیکه قرمزش را میبیند) با هر روشی میرم بازم جاش میمونه یا اینک خطوطی اطرافش میمونه کاملا مشخصه میکنه که دستکاری شده . چون توی عکس خیلی نزدیک به سوژه قرار گرفته عملا سوژه را از تمرکز خارج میکنه میخوام یه جوری نیست بشه .
Sea Bride cut.jpg
با clone و patch و burn و خلاصه هر چی به ذهنم میرسد انجام دادم اما خوب و تمیز در نیامد . یه ماسک درست کردم تیره کرد رنگشو کم کردم ولی آخرش یه لبه میندازه که کاملا مشخصه . به نظرتون بهترین راه چی میتونه باشه
(اون خطوط اطراف نور که الان در عکس هست ماله خودشه من هیچ ادیتی انجام ندادم )
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .
با استفاده از Ctrl +J از لایه خود یک کپی تهیه کنید .
با استفاده از ابزار Eyedropper یا قطره چکان یکی از رنگهای نزدیک به بکگراند را که تیره میباشد را انتخاب کنید و با استفاده از براش و 20 درصد Opacity و قلم نرم منطقه روشن را
کم کم تیره کنید به این صورت بخش اضافی از بین میرود و سپس با اعمال ماسک و استامپ شروع کنید به تعمیر بخشهای مورد نظر .
Nikon D600
با یه ابزار انتخاب (مثلا lasso (کلید l)) یه ناحیه با فاصله حدود ۲۰-۳۰ پیکسل بزرگتر از لکه نورانی رو انتخاب کنید (طوری که هاله تیره دور اون رو هم کاملا در بر بگیره) بعد روی ناحیه انتخاب شده کلیک راست کنید و feather رو بزنید. مقدار ش رو روی ۱۰ بذارید و ok رو بزنید. حالا ترکیب shift+delete (فکر کنم تو ویندوز باید shift+bacspace باشه) رو بزنید.
تو پنجره ای که باز میشه از منوی جلوی use تو قسمت contents، گزینه content-aware رو انتخاب کنید و ok رو بزنید. (ممکنه همین بار اول به نتیجه دلخواه برسید. شاید هم لازم بشه چند بار این کار رو تکرار کنید یا مثلا مجبور بشید یکی دو بار ناحیه انتخاب رو عوض کنید. این کمی به تجربه و بیشتر به شانس بستگی داره!)
پ.ن: خوشبختانه من خیلی سریع نتیجه قابل قبول رو گرفتم:
Sea Bride cut.jpg
پ.پ.ن: تو اینگلیسی به عروس دریایی میگن jelly fish!
ویرایش: ممنون از جناب چگینی، من عروس دریایی رو با پری دریایی اشتباه گرفتم
ویرایش توسط AmirS : Monday 13 May 2013 در ساعت 09:28
امیر جان یه روش دیگه اینه که به جای استفاده ی مستقیم از content-aware بیایم از ترکیب Patch و content-aware استفاده کنیم یعنی اینکه با استفاده از ابزار Patch دور تا دور سوژه رو انتخاب کرده بعد از منوی کشوییِ Patch به جای گزینه ی Normal از گزینه ی content-aware استفاده کنیم. با این کار هم از کاراییِ Patch استفاده شده و هم از خصوصیت جایگزینیِ content-aware.