اساتید گرامی لطفاً راهنمایی بفرمایید !
آیا در فتوشاپ در ابزار پاک کن امکان نمونه گیری و پاک کردن همان نمونه رنگ موجود هست ؟
اگر نه از چه ترفندی میشه استفاده کرد ؟
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
Magic Eraser Tool به شما این امکان رو میده که رنگ مورد نظرتون رو با تولرانسی که داره رو حذف کنید .
میتونید با Quick Selection Tool نیز رنگ مورد نظرتون رو انتخاب کنید سپس رنگ مورد نظرتون رو Delete کنید یا قسمتی از اون رو با پاکن حذف کنید .
روشهای زیادی برای حذف رنگ وجود داره میتونید از ماسک هم برای این کار استفاده کنید .
Nikon D600
سلام
سوالی فتوشاپی و البته خیلی عکاسانه نیست!
چند روز پیش در حین کار با سیستم، اخطاری دیدم که درایو C پره و وقتی کلین رو زدم مقادیری از اطلاعات مربوط به تنظیمات شخصی تمامی برنامه ها از دست رفت!
انگار همه نرم افزار ها به تازگی نصب شده باشند!
در مورد فتوشاپ به مشکلی برخوردم و اونم اینکه با وجود تیک زدن گزینه Middle eastern امکانات نگارش فارسی مثل Right to left و ... فعال نشده و نوشتن فارسی به خوبی صورت نمیگیره انگار در محیط انگلیسی فارسی بنویسیم و علامات و ... به ابتدای جمله اضافه میشوند.
Untitled-1.jpg
راهی هست؟
در منوی Type و زیرمنوی Language options، گزینه Middle Eastern Features رو فعال کنید:
Screen Shot ۱۳۹۲-۰۵-۱۵ at ۲۳.۵.png
باز هم مشکل با نصب پلاگین دارم....من قبلا با پلاگین nik software خیلی کار می کردم و ویندوز قبلی ام xp بود الان که با ویندوز seven کار میکنم این پلاگین نصب نمیشه و ارور میده که پلاگین با ویندوزشما هم خوانی ندارد....می خوام بدونم این ورژن پلاگین من با ویندوز سون نمی خونه و باید ورژن جدید این پلاگین رو بخرم ؟؟؟یا کلا این پلاگین واسه ویندوز سون نیست و باید ویندوز نصب کنم(چون با این پلاگین خیلی کار میکنم)...مرسی
با سلام خدمت دوستان
Photoshop CC رو هم نصب کردم اما توفیقی نکرد
این ارور فقط زمان استفاده از گزینه Content-Aware Scale در منوی Edit خراب میشه سرم
البته تو سایز های پایین انجام میده (دوربینم 36 مگاپیکسلی نیستا فقط 10 مگاپیکسله در 240dpi)
نمیدونم رم و هارد نمیتونه جواب باشه؟
سلام
قسمت 3d توی فتوشاپ من غیر فعال هست
cs6 دارم
مشکل از کجاست؟
گرافیکمم نصب هست
(جهت اطلاع: ویندوز8)
اين رو امتحان كنيد
پرشین گیگ - دانلود - cep4.zip