سلام
یکی از راه ها، استفاده از گزینه ی Cromatic Aberration در فیلتر Lens Correction هست، اگر مشکل حل نشد راه های دیگه هم هست که تا بیست دقیقه دیگه! براتون می زارم.
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
این گزینه ی Cromatic Aberration در Camera Raw هم هست که همونطور که گفتید تاثیر چندانی نداره
-----------------
روش های زیادی تست کردم، این به نظرم بهترین و راحت ترین بود:
1- از لایه اصلی کپی بگیرید : Ctrl J
2- فیلتر Gaussian Blur را اجرا کنید عدد مورد نیاز را وارد کنید
3- مد لایه را به Color تغییر بدید (برای کنترل بیشتر میشه اول مرحله ی 3 را اجرا کنید بعد مرحله ی 2)
4- دکمه ی ماسک را که در پنل زیر لایه ها هست را بزنید
5- با زدن کلیدهای Ctrl I بر روی لایه ی ماسک آن را مشکی کنید
6- با براشی به رنگ سفید بر روی نواحی CA بکشید
اگر در عکسی، باز هم مقداری CA باقی موند این کار را دوباره تکرار کنید (Creative) که در مورد عکس شما همان یک دفعه کافی بود
ویرایش توسط Omidep : Monday 8 July 2013 در ساعت 12:26
سلام
چگونه میشود پیش نمایش فایلهای PSD را در ویندوز به صورت بندانگشتی (thumbnail) دید؟
سلام، پوشه ی 64 یا 32 بیت وجود نداره! البته ویندوز من 32 بیت هست در این مسیر: :\Program Files\Common Files\Adobe\Shell، پوشه ای بنام 32 یا 64 وجود نداره مگه اینکه در ویندوز 64 بیت باشه. ولی در هر حال روشش اینه راه دیگه ای نمی دونم.
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
در ویندوز سون 64بیت در درایو ویندوز دو پوشه program files وجود دارد که یکی برای نرم افزارهای 32 بیتی است و دیگری برای نرم افزارهای 64 بیتی:
2.jpg
3.jpg
بنده در هردو مکان فوق پوشه shell را ایجاد کرده و فایل dll را درونش کپی کردم و سپس فایل رجیستری را اجرا و تایید کردم و بعدش هم ری استارت. اما انگار نه انگار!
شاید این فایلها برای ویندوز 32بیتی عمل میکند و برای 64 بیتی ها فایل مجزایی باشد. دوستان کسی اطلاعی در این مورد دارد؟
پ.ن: با تشکر ویژه از جناب هاشم زاده، پس از ارسال متوجه پست ایشان شدم. ببخشید.
ویرایش توسط Ahmad.Najari : Monday 8 July 2013 در ساعت 21:32 دلیل: +پ.ن