ممنون جناب محبی.
امکان خیلی جالبیه. اما در مورد تک عکس این قابلیت رو نداره !!!
ممنون جناب محبی.
امکان خیلی جالبیه. اما در مورد تک عکس این قابلیت رو نداره !!!
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
سلام
امیدوارم این اکشن به کارتون بیاد.
The BnBig picture_BBigPanosFX.jpg
The BnBig picture.zip
وقت دوستان بخیر. یک سوال در مورد نویز داشتم. ایا تنها راه کم کردن نویز در تصاویر فقط استفاده از photoshop > filtr>noise هستش ایا روشهای موثرتری هم وجود دارد که هم نویز را بتوان از بین بر و هم جزییات را حفظ کرد. با تشکر
سلام دوستان.
سوالم در مورد استفاده از براش ها هست.
عکسی رو ادیت کردم و برای طراحی بک از براش استفاده کردم. عکس هم قراره در اندازه 70*50 چاپ بشه. احتمالش هست براش ها توی چاپ کیفیتشون بیاد پایین و پیکسل پیکسل بشن ؟ از کجا میشه فهمید ؟ راهنمایی کنید ممنون میشم..
سلام
شما در هر صورت اگر قبل از چاپ، فایلتون رو در حالت Actual Pixel و یا Print Size مشاهده کنید اگر مواردی از این دست وجود داشته باشد را خواهید دید. اگر موردی مشاهده نکردید در چاپ هم اتفاق نخواهد افتاد!
ناگفته نماند اگر خودتان براش را طراحی می کنید فضای کاری بزرگی را انتخاب کنید تا در هنگام استفاده، قابلیت استفاده در سایز بزرگ را هم داشته باشید.
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
معمولا جهت نویزگیری ،پلاگینهای متفاوتی استفاده می شود و بیشتر این پلاگینهای نویزگیری به صورت سلیقه ای استفاده می شود که هرکدام نتیجه و کاربرد متفاوتی دارد .وقت دوستان بخیر. یک سوال در مورد نویز داشتم. ایا تنها راه کم کردن نویز در تصاویر فقط استفاده از photoshop > filtr>noise هستش ایا روشهای موثرتری هم وجود دارد که هم نویز را بتوان از بین بر و هم جزییات را حفظ کرد. با تشکر
که نویزریداکشن فتوشاپ به دلیل دردسترس بودن و درصورت نبودن پلاگینهای دیگر ، بیشتر استفاده می شود .
پرینت سایز به شما تا حدودی نشون میده عکس بعد از چاپ میتونه تا چه حدودی باشه .خب print size ار کجا میفهمه من چه اندازه ای میخوام چاپ کنم ؟
درست مثل اینکه عکس شما رو درحالت چاپ نشون بده دراین حالت خودتون میزان کیفیت عکس رو میتونید تا حدودی ببینید .
Nikon D600
سلام
دوستان وقتی برای دور گیری از ابزار Rfine Edge استفاده می کنم قسمت هایی که در عکس دارای نور مناسبی نسیتن بعد از Rfine Edge سفید میشن و عکس رو خراب میکنن.
میخواستم بدونم علتش کیفیت نامناسب عکس هست یا استفاده ی نادرست از این ابزار؟؟؟
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8