مشخصاتش بد نیست CPU CORE i7
البته توضیح سوالم اینکه با مقداری اضافه کردن CURVE این قضیه کاملا نمایش داده میشهDSC_7467.jpg
مشخصاتش بد نیست CPU CORE i7
البته توضیح سوالم اینکه با مقداری اضافه کردن CURVE این قضیه کاملا نمایش داده میشهDSC_7467.jpg
سلام دوستان چطوری میشه یک عکس را براق کرد منظورم شارپ کردن نیست ها مثل این میمونه که بروی عکس یک لایه پلاستیک یا یک لایه روغن کشیده باشند
من یک نمونه اینچا میدم البته این نمونه طراحیه اما منظور براق کردن عکسه یک طوری انگار عکس قوتوگلاسه شده اینگار پرینت فوتوگلاسه است اما توی مانیتور.
ایا روش یا افکتی چیزی داره اگر کسی اسمش را هم میدونه هم ممنون میشم نامببره یک جوری اینگار یک فیلتر روغنیه که کشیده اند برو عکس
کالی_اللهم-عجل-لولیک-الفرج.jpg
این لینک نگاه بندازین.
کار سختی پیش رو ندارین ( تا دقیقه 3:15 فکر کنم کامل چیزی که لازم دارین آموزش میده )
ویدئو مشابه هم تو ستون کنارش زیاد هست.
متشکرم از راهنمایی تون منتهای در این لینک روش شاینی کردن تکست را اموزش داده بود البته من چند نمونه دیگه هم دیدم اما هنوز اونچیزی که میخواستم نبود
یک نمونه دیگه میدم شاید بهتر متوجه بشوید
البته تقصیر منه که خوب نمی تونم منظورم را واضح بیان کنم دمتون گرم اگر میشه یک نگاهی به این تصویر بی اندازید این تصویر یک طورایی براقه اینگار یک حالت فوتوگلاسه است حالا من سی وسه پل اصفهان را به همین شکل دیدم منتها الان به خود تصویر دست رسی ندارم وگرنه خود عینی نمونه را میگذاشتم در واقع میخوام برخی از تصاویرم را به این شکل در بیارم اگر روشی داره ممنون میشم کمک کنید، به برج ایفل و اسمونش توجه کنید یک جورایی براقه
2_7_0.jpg
سلام.
دوستان کسی هست اینجا با پرینت فتوشاپ سروکار داشته باشه؟
من توی فتوشاپ های cc یه مشکلی دارم اونم اینکه وقتی مثلا میخوام از یک فایل 100 سری بفرستم روی پرینتر فتوشاپ میاد این فایلو صدبار میفرسته و حجم فایلی که میره روی پرینتر نزدیک به چند گیگ میشه. که در نهایت خیلی زمان میبره یا کلا سیستم هنگ میکنه.
این درحالیه که تا فتوشاپ CS5 همچین مشکلی وجود نداره و یک فایلو یه بار میفرسته رو پرینتر و خود پرینتر صد سری تکثیر میکنه.
کسی راه حلی داره؟
سید محمد نوابی
5D Mark III + 24-105 L + Godox TT685