دوست عزیز دلیل حذف پست شما ، سوال درتاپیک غیر مربوط می باشد .
دراین تاپیک مشکل و ایرادهای که شما با نرم افزار فتوشاپ دارید برسی می شود
و برای نتیجه بهتر این لینک را امتحان کنید
http://forum.akkasee.com/showthread.php?t=1544
دوست عزیز دلیل حذف پست شما ، سوال درتاپیک غیر مربوط می باشد .
دراین تاپیک مشکل و ایرادهای که شما با نرم افزار فتوشاپ دارید برسی می شود
و برای نتیجه بهتر این لینک را امتحان کنید
http://forum.akkasee.com/showthread.php?t=1544
با سلام
در یک طرح CMYK یک لایه به رنگ خاکستری داریم که این خاکستری از ترکیب سه رنگ C M Y درست شده، چطوری میشه این لایه رو فقط روی کانال Black داشته باشیم، یعنی 3 کانال دیگه خالی باشه؟
سید محمد نوابی
5D Mark III + 24-105 L + Godox TT685
اون قسمت را در یک فایل جدید کپی کنید، فایل را GrayScale کنید، کپی کنید و در کانال Black پیست کنید.
.
یه راه خیلی کوتاهتر هم هست:
فرض می کنیم عکس flatه (یعنی یه لایه داره) و همه کانال ها هم فعال هستند؛ به پنل لایه ها برید، ترکیب command+A (تو ویندوز ctrl+A) و بعد command+c (تو ویندوز ctrl+c) رو بزنید. حالا به پنل کانال ها برید و روی کانال سیاه کلیک کنید تا انتخاب بشه و ترکیب command+v (تو ویندوز ctrl+v) رو بزنید. حالا روی بقیه کانال ها برید و پاکشون کنید...
البته میشه یه بعد از کپی کردن، یه فایل cmyk جدید بسازید و تو لایه مشکی اون past کنید
برروی یکی از لایه کلیک چپ کنید تا انتخاب شود سپس راست کنید گزینه
Duplicate Channel... را انتخاب کنید
درپنجره که بازمی شود گزینه Document: را به New تغییر دهید و بعد
تیک گزینه Invert را انتخاب کنید و OK
البته دقت کنید که درانتخاب رنگها هررنگ نتیجه یکسانی ندارد . واین گزینه برای برعکس کردن لایه رنگ کانال به صورت تکی و برعکس رنگ استفاده می شود .
ولی شاید بتوانید نتیجه ای که می خواهید را به دست بیاورید .
[/IMG]
آيا براي Deselect در ابزار quick selection tool به جاي كليك راست و انتخاب، ميانبري روي صفحه كليد وجود دارد؟
سلام دوستان
فکر کنم این سوالم در سطح متوسط باشه ولی اگر در جایگاه دیگری قرار داره از مدیران خواهش می کنم پست رو منتقل کنند
اما سوال
چه طور می تونم به یه عکس ، آسمون یه عکس دیگه رو اضافه کنم؟؟
سپاس دوستان
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
روش كار اينه آسمون رو از عكس اولي انتخاب مي كنيد كپي مي كنيد تو عكس اصلي و اضافات رو با پاك كن پاك مي كنيد.چه طور می تونم به یه عکس ، آسمون یه عکس دیگه رو اضافه کنم؟؟
مهمترين جزء در اينجا همخوان بودن آسمان با عكستونه و نيز تنظيم روشنايي.
يه مونتاژ ساده ...
سلام.
يكي از روشهاي اينگونه مونتاژها اين است كه بعد از اينكه هر دو عكس رو در فوتوشاپ باز كرديد، عكس آسمان رو كپي و به عنوان يك لايه جديد در عكس اول past كنيد. سپس يك وكتور ماسك به عكس آسمان اضافه كنيد و قسمت هايي را كه نمي خواهيد با بِراش حذف كنيد. (مي توانيد از براش هاي متفاوت با درجه شفافيت متغيير هم براي اين منظور استفاده كنيد)
البته اين بستگي به موضوعي يا عكسي هم كه مي خواهيد به آن آسمان اضافه كنيد هم دارد. مثلا اگر بخواهيد براي عكسي از تعدادي ساختمان بلند كه در آن آسمان فقط يك رنگ سفيد ديده مي شود و مي خواهيد يك آسمان ابري را جايگزينش كنيد روش متفاوت است. يكي از روش ها هم اين است كه قسمت سفيد رنگ را در لايه عكس اصلي به وسيله pen انتخاب و به وسيله وكتور ماسك حذف مي كنيد و لايه آسمان را بعنوان لايه بك گراند يا لايه زيرين قرار مي دهيد و سپس به ديگر تنظيمات آن مي پردازيد.
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي