سلام
وقتي عكسي رو باز ميكنيم در تب Layer اون عكس رو به نام BackGround ميبينيم..در تب كناري يعني Channel با نگه داشتن فقط يك تيك از كانالهاي قرمز يا آبي يا سبز عكس سياه و سفيد ميشه و ما عكس رو سياه و سفيد شده ميبينيم ولي مشكل اينه كه اين سياه و سفيد شدن تو اصل عكس ايجاد نميشه و BackGraound همچنان رنگيه و اگر عكس رو سيو كنيم همون بك گراند يعني عكس رنگي سيو ميشه!...چطور ميتونيم اين عكس سياه و سفيد رو به صورت jpg دخيره كنيم؟!
ممنون..
سلام
این قسمت برای بررسی کانالهای رنگی عکسه و ادیتی رو عکس انجام نمیشه!
برای سیاه و سفید کردن عکس از طریق منو:
Image ----> Adjustment ----> Black&White
اقدام کنید. و بعد از اتمام کار روی لایه ها راست کلیک و Flatten Image را انتخاب کنید تا تمام تغییرات بصورت یک لایه قابل ذخیره با فرمت JPG درآید.
مهدی روجایی
سلام مهدي جان
من در حال حاضر از فتوشاپ 7 روي سيستمم استفاده ميكنم و اين مود B&W ظاهرا" در سري Cs هست..درسته؟
سلام امير خان
اگر امكان ذخيره از تو Channel بود خيلي خوب بود چون 3 نوع مختلف عكس رو سياه و سفيد ميكنه كه ميشه مناسبترينش رو انتخاب كرد...
سلام
پیشنهاد اول من اینه که فتوشاپتان را عوض کنید.
در مورد سیاه و سفید کردن می توانید ازدستورات زیر هم عمل کنید:
Image>Adjustment>Desaturate یا Shift+ctrl+u
و
Image>calculations
در مورد سیاه سفید با استفاده از قسمت Channel می توانید روی Chqannel مورد نظر کلیک کرده تا تصویر سیاه و سفید شود .بعد مد عکس را به Grayscale تغییر دهید از قسمت : image>mode>Grayscale و سپس عکس را ذخیره کنید.
پیروز باشید
بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.
سلام
من مدتیه یه مشکل عجیب پیدا کردم!!
عکسی رو که در فتوشاپ ادیت میکنم و از اون jpeg ذخیره میکنم، در برنامه ی فوتو ویور خود ویندوز مشکلی نداره
ولی وقتی عکس رو به عنوان پس زمینه در ویندوز استفاده میکنم و یا حتی در گالری سایت اپلود میکنم رنگ عکس تغییر میکنه و دچار یه رنگ پریدگی و بی روحی میشه!!!
کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست؟؟