color setting (منوی edit) و new (منوی file) رو مثل این دو عکس تنظیم کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه...
یا اینکه از وضعیت فعلی این دو پنجره عکس بگیرید و بذارید اینجا تا با همراهی دوستان بررسی کنیم...
color setting (منوی edit) و new (منوی file) رو مثل این دو عکس تنظیم کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه...
یا اینکه از وضعیت فعلی این دو پنجره عکس بگیرید و بذارید اینجا تا با همراهی دوستان بررسی کنیم...
سلام
مشكل شما windows نيست و به درايو C هم ربطي نداره.
مشكل يكي از اينهاست :
1 - adobe gamma در startup ويندوز بالا مي آيد و شما مانيتور خود را كاليبره نكرده ايد. پس اين كار را بكنيد
يا gamma از startup برداريد.
2 - درايور مانيتور را نصب نميكنيد.
3 - در قسمت Edit > Preferences > General > Color Picker اگر adobe است ويندوز يا برعكس را تست كنيد.
4 - از منو view گزينه Proof colors را تيكش را برداريد.
اینجا را هم ببینید:
کد:http://kb2.adobe.com/cps/319/319456.html
با سلام خدمت دوستان عزیز:
میخواستم در مورد ادیت هایی که در این نمونه عکسها شده مقداری راهنمایی کنید یا در مورد پلاگینهای مرتبط و تکنیکایی که در فتو شاپ استفاده میشه
با تشکر
سلام دوست عزیزبا سلام خدمت دوستان عزیز:
میخواستم در مورد ادیت هایی که در این نمونه عکسها شده مقداری راهنمایی کنید یا در مورد پلاگینهای مرتبط و تکنیکایی که در فتو شاپ استفاده میشه
با تشکر
کد:http://www.myup.ir/images/57057591637298784395.jpgکد:http://www.myup.ir/images/77056122848663327003.jpg
این نوع ادیت بیشتر به هنر ادیتور، سلیقه و آشنایی اون به ابزار ادیت بر میگرده.
عکس اول به نظر میاد بیشتر با استفاده از افزایش جزئیات و سایه زدن بر روی صورت و اصطلاحا بعد دادن به تصویر و افزایش درخشندگی بر روی پارچه قرمز به این صورت در آمده، البته رنگ بکگراند نسبت به سوژه نیز ترکیب جالبی داره. به هرحال به نظر میاد بیشترین ادیت بر روی این عکس مربوط به سایه زنی ها باشه که در آدرس های زیر میتونید اطلاعات بیشتری کسب کنید
Shadow/highlight
داجینگ و سوزاندن
در مورد عکس دوم از تکنیک ویرایش ضربدری یا Cross Process استفاده شده که نمونه های این نوع ادیت را میتونید در اینجا ببینید
در مورد این نوع ادیت استفاده از پلاگین Nik Software Color Efex Pro 3 را بهتون توصیه میکنم که افکتهای مناسب و کاربردی را به آسونی در اختیارتون قرار میده.
یک مقدار وب گردی با کلمه کلیدی Cross Process نیز میتونه نتیجه خوبی دربر داشته باشه.
در پایان خواندن این مقالات را هم بهتون توصیه میکنم.
شاد باشید
سید میثم نوربخش
سلام
خدمت همه دوستان
من یک اموزش حرفه ای روتوش می خواستم
هم برای کار های تبلیغاتی هم پرتره ممنون میشم کمک کنید...
اموزش هائی که دیدم زیاد جالب نیودند
من اینا رو پیشنهاد می کنم:
Professional Portrait Retouching از scott kelby
و
Fantasy Portraits از David Cuerdon
(فکر کنم لینکشون تو قسمت دانلود ها باشه!؟
چند سوال در مورد فوتوشاپ داشتم:
1- چگونه یک ماسک را به N لایه اعمال کنیم؟
2- دستوری وجود داشت تا فوتوشاپ دو یا چند شات از یک صحنه ثابت را در روی هم Align کند. من از Auto Align Layers استفاده کردم. اما تغییر خاصی حاصل نشد. کار خاص دیگری باید انجام دهم؟
3- Stack (اگر اشتباه نکنم. همان که در عکاسی نجومی کاربرد دارد و دارای دستور های خاصی برای اعمال توابع مختلف بر روی لایه هاست) کجاست؟ (و هر توضیح اضافی که لازم می دونید.)
پیشاپیش ممنون
۱. اگه این n لایه پشت سر هم هستند، میتونید اونا رو تو یه group قرار بدید و روی اون ماسک بذارید (میتونید smart objectشون هم بکنید)... یه راه دیگه هم اینکه option (Alt( رو نگه دارید و تو فاصله بینشون کلیک کنید... یا همهشون بجز پایینی رو انتخاب کنید و command+option+g (ctrl+alt+g( رو بزنید(اینطوری لایه پایینی میشه ماسک برای لایه بالایی!)
ولی اگه این لایه ها پشت سر هم نیستن یا ممکنه بعدا بعضی ها نیاز به تغییر ماسک پیدا کنن، روی یکی ماسک بذارید و بعد option رو نگه دارید و ماسک رو بکشید روی لایه بعدی (اینطوری ماسک کپی میشه)
۲. اول باید لایه های مورد نظرتون رو انتخاب کنید و بعد همون گزینه ای رو که خودتون زدید میزنید و میذارید روی auto لایه ها رو پردازش کنه... البته اگه لایه ها قسمت های مشابه کافی نداشته باشن، ممکنه نتیجه خوب نشه یا اصلا نتونه کارش رو انجام بده.
۳. اول لایه ها رو آماده می کنید و همه رو به یه smart object تبدیل می کنید ( انتخاب لایه ها و انتخاب convert to smart object از منوی layer و زیر منوی smart object) و بعد میتونید از همین قسمت smart object و زیر منوی stack mode، روش مورد نظرتون برای ترکیب رو انتخاب کنید.
پ.ن میتونید از منوی file و زیر منوی scripts 'گزینه load files into stack رو بزنید و تیک های زیر پنجره ای که باز میشه رو بزنید و بعد عکس ها تون رو وارد کنید تا کار وارد کردن عکس ها تو لایه های یه فایل و align کردن و تبدیل به smart object رو خودش انجام بده.
دو نکته اضافی:
۱- در مورد Clipping mask که با کلیک بر روی مرز بین دولایه ایجاد میشود، به این مطلب نیز مراجعه کنید:
http://www.akkasee.com/articles/12633/
۲- ویژگی Stacking فقط در نسخه های Extended فتوشاپ وجود دارد.